Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Byłem chwilę, ale coś cicho było to poszedłem :-(Czekam i czekam i jestem sam... ;)
Pojęcia nie mam co to, ale pij czystą, jak facet! ;)Dobra, powiedzcie mi czy metaxa to dobra i z czym/jak to ustrojstwo pic.
Nie mam wlasnie czystej. Tylko swojska paprykowke, ktora wypala caly uklad pokarmowy :D To wole cos lagodniejszego poprobowac.Pojęcia nie mam co to, ale pij czystą, jak facet! ;)
Nie mam wlasnie czystej. Tylko swojska paprykowke, ktora wypala caly uklad pokarmowy :D To wole cos lagodniejszego poprobowac.
Jest juz wiecej osob na czacie?
No to tak jakby bylo juz z 6, jadziem tam!Tak, ja.
Podobnie jak łychę, cola albo dla sok jabłkowy, może być z lodem i limonkąPojęcia nie mam co to, ale pij czystą, jak facet! ;)
Ja też, bo byłem pierwszy! ;)Widzę rozkręciłem czat bo jest 5 osób, liczę na jakąś koszulkę od @defthomas a za jednoczenie forum :D
cho na czat jak juz rodzinkapojdzie spac :DSylwester cohones tylko w piwnicy u...
Przekaz Kamilowi ze jakby mial chwilke to moze oddal by becel kolegom ze stanow.U mnie na imprezie doborowe towarzystwo: Trenejro, kilku z Ankosu, ktoś ze Szczecina, Żmija,Tymek, Bomba i Waluś
Jest zajebiście..
U żony Robbiego.
Widzę, że ludzie odkopują już tematy z 2015 byleby wykorzystać emotkę ze Stonogą
Widzę, że ludzie odkopują już tematy z 2015 byleby wykorzystać emotkę ze Stonogą