GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

1787087559700.png

A skąd info o czarnej scenarzystce? Bo ja widziałem tylko wzmianki o scenarzyście który był odpowiedzialny za Spec Ops The Line.
Z forum PPE - latał tam screen z X, ale niestety z powodu rozmiaru nie mogę wkleić. Baba nazywa się Brittney Morris i podobno pracowała również przy drugim Pająku - i w sumie nachalne elementy lpg tam są.

Z forum PPE - latał tam screen z X, ale niestety z powodu rozmiaru nie mogę wkleić. Baba nazywa się Brittney Morris i podobno pracowała również przy drugim Pająku - i w sumie nachalne elementy lpg tam są.

Planuję zakupienie konsoli - wybór to oczywiście PlayStation. Poluję jednak na wersję Pro - tak, wiem, że ceny ogromne w porównaniu do tych sprzed pół roku nawet, ale co zrobić.

Pytanie - czy czekać na jakieś wersje z GTA 6 (głównie pod tą grę chciałbym kupić na ten moment) czy po prostu kupować konsolę, a grę osobno? Czy w ogóle lepiej poczekać już na PS6 (chociaż na ten moment to niby tylko plotki, że PS6 ma być na jesień 2027, ale to rok czekania by był). Ktoś coś podpowie? :conorsalute:

Pytanie - czy czekać na jakieś wersje z GTA 6 (głównie pod tą grę chciałbym kupić na ten moment) czy po prostu kupować konsolę, a grę osobno?
Może zrobią edycje z dorzuconym kodem, ale nie będzie to raczej bardziej atrakcyjne cenowo względem osobnego zakupu.
Czy w ogóle lepiej poczekać już na PS6 (chociaż na ten moment to niby tylko plotki, że PS6 ma być na jesień 2027, ale to rok czekania by był).
Raczej bez szans, będą przeciągać tę generacje ile się da i nowe sprzęty pojawią się w 28 najwcześniej. Teraz jest jeszcze burdel w temacie komponentów to w ogóle będzie cyrk..

Planuję zakupienie konsoli - wybór to oczywiście PlayStation. Poluję jednak na wersję Pro - tak, wiem, że ceny ogromne w porównaniu do tych sprzed pół roku nawet, ale co zrobić.

Pytanie - czy czekać na jakieś wersje z GTA 6 (głównie pod tą grę chciałbym kupić na ten moment) czy po prostu kupować konsolę, a grę osobno? Czy w ogóle lepiej poczekać już na PS6 (chociaż na ten moment to niby tylko plotki, że PS6 ma być na jesień 2027, ale to rok czekania by był). Ktoś coś podpowie? :conorsalute:
Kupować konsolę, a grę osobno bo bundle są zazwyczaj droższe. Ja bym nawet używkę brał z odb. osobistym od jakiegoś gościa co dba o sprzęt a to idzie rozpoznać, Wystarczy zapytać, czy małe dzieci grają :korwinlaugh:
Wszystkie moje konsole a mam ich na dzień dzisiejszy 5, są używane i nie narzekam.

Wolverine miał mieć mechanikę tworzenia przedmiotów, w tym leczących.
XD
Co do wyglądu Logana też się zgadzam, jest za bardzo ugrzeczniony, współczesny. Brakuje mu tej dzikości przede wszystkim.

Ciekawostka
Mel Gibson był kiedyś blisko dostania tej roli

Attachments

• apparently-mel-gibson-was-offered-the-role-of-wolverine-in-v0-EX1Xe7K0JHhp2-7giEAKbyYeq1OgfDS...jpeg
    apparently-mel-gibson-was-offered-the-role-of-wolverine-in-v0-EX1Xe7K0JHhp2-7giEAKbyYeq1OgfDS...jpeg
    50.1 KB · Views: 6
Back