Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czarna scenarzystka, która pisze opowieści dla nastoletnich gejów - grubo.
A skąd info o czarnej scenarzystce? Bo ja widziałem tylko wzmianki o scenarzyście który był odpowiedzialny za Spec Ops The Line.Czarna scenarzystka, która pisze opowieści dla nastoletnich gejów - grubo.
Z forum PPE - latał tam screen z X, ale niestety z powodu rozmiaru nie mogę wkleić. Baba nazywa się Brittney Morris i podobno pracowała również przy drugim Pająku - i w sumie nachalne elementy lpg tam są.A skąd info o czarnej scenarzystce? Bo ja widziałem tylko wzmianki o scenarzyście który był odpowiedzialny za Spec Ops The Line.
Z forum PPE - latał tam screen z X, ale niestety z powodu rozmiaru nie mogę wkleić. Baba nazywa się Brittney Morris i podobno pracowała również przy drugim Pająku - i w sumie nachalne elementy lpg tam są.
www.instagram.com

Może zrobią edycje z dorzuconym kodem, ale nie będzie to raczej bardziej atrakcyjne cenowo względem osobnego zakupu.Pytanie - czy czekać na jakieś wersje z GTA 6 (głównie pod tą grę chciałbym kupić na ten moment) czy po prostu kupować konsolę, a grę osobno?
Raczej bez szans, będą przeciągać tę generacje ile się da i nowe sprzęty pojawią się w 28 najwcześniej. Teraz jest jeszcze burdel w temacie komponentów to w ogóle będzie cyrk..Czy w ogóle lepiej poczekać już na PS6 (chociaż na ten moment to niby tylko plotki, że PS6 ma być na jesień 2027, ale to rok czekania by był).
Kupować konsolę, a grę osobno bo bundle są zazwyczaj droższe. Ja bym nawet używkę brał z odb. osobistym od jakiegoś gościa co dba o sprzęt a to idzie rozpoznać, Wystarczy zapytać, czy małe dzieci grająPlanuję zakupienie konsoli - wybór to oczywiście PlayStation. Poluję jednak na wersję Pro - tak, wiem, że ceny ogromne w porównaniu do tych sprzed pół roku nawet, ale co zrobić.
Pytanie - czy czekać na jakieś wersje z GTA 6 (głównie pod tą grę chciałbym kupić na ten moment) czy po prostu kupować konsolę, a grę osobno? Czy w ogóle lepiej poczekać już na PS6 (chociaż na ten moment to niby tylko plotki, że PS6 ma być na jesień 2027, ale to rok czekania by był). Ktoś coś podpowie?![]()