Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie znam postów za które dostał bana a teraz ich niew idać bo zostały usunięte, wstrzymuje się od głosuImo, nie zasłużył.
kto nie jest. "Czekam na papiery".
Jestem niewinny.
PS Nie jestem pedałem.
kaczy już sam siebie chwali... ale prowo rzeczywiście niezłe. :D@kaczka41 dobre prowo
A tak na poważnie:
Proszę moderację o zacytowanie wpisów usera @Wstawaj , które łamią regulamin i były powodem bana.
@Cloud , @defthomas
a nie wydaje Wam się dzwine że na forum nikt nie kojarzy tcyh wpisów a trenera ubodła ich tresc ?
watpie, ze AK w ogole potrafi obslugiwac komputer, wyglada na czlowieka starszej daty, ktory nie wie co tu sie odpierdalaa nie wydaje Wam się dzwine że na forum nikt nie kojarzy tcyh wpisów a trenera ubodła ich tresc ?
watpie ze AK marnowal czas na czytanie cohones, wiec albo ktos z ankosu caly czas sledzil wpisy na forum w watkach z Ankosem i faktycznie te obrazliwe wylapal albo ktos z otoczenia Ankosu, kto nie przepada za cohones, przekazal trenerowi troche podkrecona wersje wpisow
@Wstawaj ma bana od niedzieli, oświadczenie było później więc coś musiało być na rzeczy. Jednak tydzien to wystarczająca kara. #uwolnicWstawajawatpie, ze AK w ogole potrafi obslugiwac komputer, wyglada na czlowieka starszej daty, ktory nie wie co tu sie odpierdala
obstawiam, ze ktos mu dal info, po kanale jaki to udostepnil mozna sie domyslec kto, pozniej moderacja sie obsrala i zbanowala tego wstawaj, zeby nie bylo problemu