Sory, musiałem Wam to zrobić :D
whoop terere Oplot Challenge Heavyweight Mar 11, 2011 #4 ma uda jak Justyna Kowalczyk.... babo-chłop !
madafaka Maximum FC Middleweight Mar 11, 2011 #5 babo-chłop ! Click to expand... czyli jednak przygotowuje się do rewanżu z Cyborg? :)
Semper Fidelis Jungle Fight Heavyweight Mar 11, 2011 #6 Nad polskim morzem brania to by ona nie miała:)
GLF KSW Light Heavyweight Mar 11, 2011 #7 Mi tam to nie przeszkadza. Ważne, że biodra odpowiednie :) EDIT: Jak to mawiano w liceum: szersza w pasie - lepiej pcha się :P
Mi tam to nie przeszkadza. Ważne, że biodra odpowiednie :) EDIT: Jak to mawiano w liceum: szersza w pasie - lepiej pcha się :P
slowik_1991 Legacy FC Lightweight Mar 11, 2011 #8 A mi tam nawet się podoba ;) lepiej tak nizby miała mieć kości na wieżchu ;) niceeee
Mort Żołnierz Chrystusa Mar 11, 2011 #14 Twarzy do końca nie widać, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. GDZIE JEST PRAWDZIWA GINA?! Trzeba jej fotę zrobić. :-)
Twarzy do końca nie widać, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. GDZIE JEST PRAWDZIWA GINA?! Trzeba jej fotę zrobić. :-)
Zelboys06 Shark Fights Middleweight Mar 15, 2011 #18 Jak to mawiano w liceum: szersza w pasie - lepiej pcha się :P Click to expand... Tzw. more cushion for the pushin' Yoshi - Son, I'm disappoint...
Jak to mawiano w liceum: szersza w pasie - lepiej pcha się :P Click to expand... Tzw. more cushion for the pushin' Yoshi - Son, I'm disappoint...