Forum MMAVideos.pl?

Meru

Moderator
Cohones
Witam. Mam plany aby stworzyć forum MMAVideos.pl gdzie będziecie mogli się wypowiadać na temat materiałów, jakichś starszych walk lub coś w tym stylu. Na pewno znalazłby się tam dział request gdzie pisalibyście prośby o walki. Mam pytanie do Was, jest sens robić takie forum i jakie chcielibyście jeszcze działy aby się znalazły na tym forum?

Cactus

Moderator
Cohones
Tak szczerze, nie wiem co sądzą inni, ale dla mnie ważniejsze od forum są regularnie wstawiane walki i wg mnie szkoda zachodu :)

dział request gdzie pisalibyście prośby o walki.

Heh, już nawet od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem założenia takiego tematu tutaj.

Przemek

PRIDE FC
Heavyweight
Rozumiem ze chcesz rozwijac swoją stronke ale czy ja wiem czy forum jest potrzebne do takiej strony???Tak jak na filmwebie powiedzmy ludzie komentują filmy tam a nie na seans24.pl itp itd gdzie oglądają je...

Madman

Bellator
Welterweight
Mi się wydaje, że nie ma sensu tworzyć forum poświęconego tylko i wyłącznie materiałom wideo dotyczącym MMA, przyłączam się do propozycji podanej wyżej - stworzyć temat na cohones. ;)

Anonymous

NoLife FC
Ty tam rządzisz i zrobisz jak uważasz. Mi osobiście to forum + wujek gogle wystarcza do wszystkiego.

Btw. Dobry pomysł Cactus - załóż taki temat.

Cinek007

KSW
Heavyweight
jestem za jeśli chodzi o forum a jakie tematy? cóż zrób tak by było przejrzyjście, interesujaco i ciekawie dla fanów MMA, nie tylko tych od walki z Najmanem;)

Meru

Moderator
Cohones
O to chodzi, że jest pomysł aby dodać dział MMAVideos.pl na Cohones ;] Nie chciałem wprost tego mówic :)