defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Sep 29, 2010 #1 Może trochę przesadziłem z tytułem ale z tym mi się to właśnie skojarzyło
herrflick M-1 Global Heavyweight Sep 29, 2010 #2 Mi tez sie tak skojarzylo:) Ciekawe co by policja na to powiedziala gdyby chlopaki to uskutecznili w Polsce zamiast grillowania po lasach :)
Mi tez sie tak skojarzylo:) Ciekawe co by policja na to powiedziala gdyby chlopaki to uskutecznili w Polsce zamiast grillowania po lasach :)
saper Jungle Fight Light Heavyweight Sep 30, 2010 #4 Jednego tylko nie rozumiem na grzyba im ta piłka? Nie ma jak to dobre staropolskie last man standing :)
Jednego tylko nie rozumiem na grzyba im ta piłka? Nie ma jak to dobre staropolskie last man standing :)
heileris ONE FC Flyweight Sep 30, 2010 #5 Pozory. Przecież to nie jest głupia napierdalanka... to gra w piłke ;)
steel Shark Fights Heavyweight Sep 30, 2010 #7 Niedawno widziałem na innym portalu, ogłoszenie o zbieraniu chętnych do trenowania tego sportu i wystąpieniu w "reprezentacji".
Niedawno widziałem na innym portalu, ogłoszenie o zbieraniu chętnych do trenowania tego sportu i wystąpieniu w "reprezentacji".