malinowsky UFC Lightweight Jul 28, 2011 #2 Nawet się kolana pojawiły :-) Czy mi się wydaje czy tym razem Fedor jakis taki bardziej wyluzowany, pewniejszy siebie?
Nawet się kolana pojawiły :-) Czy mi się wydaje czy tym razem Fedor jakis taki bardziej wyluzowany, pewniejszy siebie?
Tar-Ellendil Vale Tudo Championship Jul 28, 2011 #6 Możesz dac edit i skasowac tekst. A u mnie "ci"się nie da napisac.
Gijon Oplot Challenge Middleweight Jul 28, 2011 #9 No to najprawdopodobniej nie możesz pisać "ć" ponieważ, masz zainstalowany program ATI Catalyst Control Center, usuń go to powinno pomóc.
No to najprawdopodobniej nie możesz pisać "ć" ponieważ, masz zainstalowany program ATI Catalyst Control Center, usuń go to powinno pomóc.
WasyldaGod Oplot Challenge Middleweight Jul 28, 2011 #11 programu nie musisz usuwac. Wystarczy w ustawieniach wyłączyć skróty klawiszowe, lub zmienic kombinacje na inna niz alt+C.
programu nie musisz usuwac. Wystarczy w ustawieniach wyłączyć skróty klawiszowe, lub zmienic kombinacje na inna niz alt+C.
Perfumiarz KSW Lightweight Jul 28, 2011 #12 zobaczymy za dwa dni, ile dały treningi z Hoostem i Kopsem.
Perfumiarz KSW Lightweight Jul 28, 2011 #13 zobaczymy za dwa dni, ile dały treningi z Hoostem i Kopsem.
Lucifer oO EFC Africa Lightweight Jul 28, 2011 #14 Nie no na treningu dobrze sie prezentuje, zobaczymy jak będzie w realu.