Fight Mode

Wojna z Primemma

1776337363496.png

Juras- nie chce ludzi związanymi z tamtymi patologicznymi galami.

Też Juras- zatrudnienie Rybak i Dżesiki.

Rybak, która robiła milionowe shoty na X, bo ludzie się jarali, że była pijana na konfie Primemna :DC:

Te fight mode może być ciekawe pod tym kątem, że zbada się ile influ celebrytów jest gotów bić się na gołe łapy.

Ciekawe czy skończą jak punch down, ale era freaków na świecie nauczyla mnie mnie, że wcale nie jest tak łatwo o zgon jak wielu myślało przed tą erą.

niech się z polsatem dogada na puszczanie gal

Nie ma szans. Dziś jest mania aby wszystko było w ppv.

Co uważam, że strasznie osłabiło sporty walki w Polsce. I ocean Januszy przez to odpłynął.

Last edited:
Nie ma szans. Dziś jest mania aby wszystko było w ppv.

Co uważam, że strasznie osłabiło sporty walki w Polsce. I ocean Januszy przez to odpłynął.
juras ma tam jakieś fuchy czy tam współprwadzi jakieś programy, wszewdł chyba na dłuzej w świat tv
gdyby więc był twarzą i charyzmatycznym włodarzem, wzięliby pudzana i mamy cyrk 2.0

juras ma tam jakieś fuchy czy tam współprwadzi jakieś programy, wszewdł chyba na dłuzej w świat tv
gdyby więc był twarzą i charyzmatycznym włodarzem, wzięliby pudzana i mamy cyrk 2.0

Pudzian i gołe łapy? On by się poddał po 3 ciosach. Za delikatny.

Ja pierdole , kolejna misja kronikarska? Civil war umarło ? :DC: :benny: Czy znów brak leków dopisuje

Normalny temat o federacji ale jak na tym forum w większości tematów to co 3 post to ty cwelu to możesz być w szoku.

Back