mateusz19191010
UFC Featherweight
Zapraszam do dyskusji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spoko ten valverde?Gram na Xbox - The13Nightmare7 można zagrać sparing.
--------------------------------------------------------------------
Jakimi gracie składami?
Mój taki, w ostatnim FC 16-4, ale jeszcze w składzie byli Haaland za CR7 i Marquinhos za van Dijka.
View attachment 48478
Absolutna topka, idealny box to box, odbierze, pobiegnie, strzeli.Spoko ten valverde?
Możesz nawet w niedziele zacząć elimki.Jak rozegram w piątek eliminacje do FC podczas trwania normalnych mistrzostw to normalnie mogę grać w ten weekend? Bo tak mi raczej czasowo wyjdzie, że nie będę miał jak grać dzisiaj i jutro tych eliminacji, a akurat weekend wolny i bym FC zagrał.
Gram na Xbox - The13Nightmare7 można zagrać sparing.
--------------------------------------------------------------------
Jakimi gracie składami?
Mój taki, w ostatnim FC 16-4, ale jeszcze w składzie byli Haaland za CR7 i Marquinhos za van Dijka.
View attachment 48478
Trafiłem, 1 taki traf od początku grania w UT, czyli Fify 17Trafiles zolwia czy kupiles?
To ja mam zupełnie inne odczucia w tej edycji, mi ta gra najwidoczniej dobrze siedzi i ani razu od momentu premiery, nie miałem problemu w elimkach.
Nie mam nic, 20 k@Siedem
Odpisuje w dedykowanym temacie
Tez gram 3-5-2 więc mogę później spróbować zrobić Ci skład z tego co masz. Jaki masz budżet na nowych zawodników?
Nie opłaca się draftow grać w ogóle. Teraz na rynku transferowym karty są śmiesznie taniePanowie gracie te opcje "momenty"? Ja zdobyłem 30 gwiazdek i wyjebalem 20 na draft na czym się kurewsko zawiodłem. Gdybym wiedział to bym podkręcił do 35 i kupił paczkę.
Za 40 k masz Koulibalego 90 albo 91, za 50 K masz Marquiniosa 90 chyba, za 33k masz Fofane. Wszyscy będą dużo lepsi od tych co masz.Kurwa obrona kuleje, @Martin kupiłem pique za 26 ale wystawiłem za 41k, jak zejdzie to znów kupię taniej, a jak nie to będzie do składu. Jakieś rady czym się kierować budując skład? Ligami, narodami czy klubami? Bo w poprzedniej Fifie trochę łatwiej z tym zgraniem było, teraz przekombinowali, wezmę kurwa najlepszych zawodników, każdy z innej liki i kraju i zgrania będą mieć 5. Pojebane.
Na ten moment tak to wygląda, to są moi najmocniejszy zawodnicy w talii.
View attachment 73202
Firana 86 mi nie pasuje do koncepcji, nie gram nikim z ligi francuskiej, ten pique 89 już mi ledwo pasuje, a jakieś rady co do budowania składu i tego jebanego zgrania zapodasz? Mam Ruben Diaz 88 na Śo ale go nawet nie wrzucam za Stonesa bo mi psuje zgranie, nie wiem na ile to ważne ale trzymam się w okolicy 18-23 na 33 jak na razie. Jak mam 15 to myślę już że może być lipa.Za 40 k masz Koulibalego 90 albo 91, za 50 K masz Marquiniosa 90 chyba, za 33k masz Fofane. Wszyscy będą dużo lepsi od tych co masz.
Wejdź sobie na futbin i tam sobie popatrz w spisie zawodników który ile kosztuje na rynku itp. :)
Prawda, można pobrać aplikację ultimate team. Ja nie gram już ale swojego czasu grałem dużo, za dużo :)Firana 86 mi nie pasuje do koncepcji, nie gram nikim z ligi francuskiej, ten pique 89 już mi ledwo pasuje, a jakieś rady co do budowania składu i tego jebanego zgrania zapodasz? Mam Ruben Diaz 88 na Śo ale go nawet nie wrzucam za Stonesa bo mi psuje zgranie, nie wiem na ile to ważne ale trzymam się w okolicy 18-23 na 33 jak na razie. Jak mam 15 to myślę już że może być lipa.
Pokaż swoją drużynę z ciekawości przy okazji jak będziesz grał, tak jak ja dziś.
Nigdy nie korzystałem z tych futbinow ( nawet nie wiem co to) ale kiedyś mi się obiło o uszy że n telefonie można transfery robić, prawda to? Nie chce mi się Xboxa odpalać żeby szukać okazji do zarobienia na rynku, a na telefonie z nudów to wiesz, można zerknąć ;)
Firana 86 mi nie pasuje do koncepcji, nie gram nikim z ligi francuskiej, ten pique 89 już mi ledwo pasuje, a jakieś rady co do budowania składu i tego jebanego zgrania zapodasz? Mam Ruben Diaz 88 na Śo ale go nawet nie wrzucam za Stonesa bo mi psuje zgranie, nie wiem na ile to ważne ale trzymam się w okolicy 18-23 na 33 jak na razie. Jak mam 15 to myślę już że może być lipa.
Pokaż swoją drużynę z ciekawości przy okazji jak będziesz grał, tak jak ja dziś.
Nigdy nie korzystałem z tych futbinow ( nawet nie wiem co to) ale kiedyś mi się obiło o uszy że n telefonie można transfery robić, prawda to? Nie chce mi się Xboxa odpalać żeby szukać okazji do zarobienia na rynku, a na telefonie z nudów to wiesz, można zerknąć ;)
Również wyznaje taką zasadę, dla mnie szybkość zawodnika w Fifie to podstawa, ratuje mnie ten Amerykanin na spd często bo ten kurwa laporte biega jakby chciał a nie mógł, Sissoko też na spd jest zajebisty bo biega i kasuje wszystkie główki na środku boiska ale kurwa znów do koncepcji nie nie pasi.Wszystko co poniżej 80 tempa na środkowym obrońcy to jest do kontenera do wywalenia
Grasz jednym topowym składem, ewentualnie jak są jakieś wyzwania w zadaniach to buduje się składy żeby te zadania robić. Ale w fut champions itp grasz swoim top składem.Również wyznaje taką zasadę, dla mnie szybkość zawodnika w Fifie to podstawa, ratuje mnie ten Amerykanin na spd często bo ten kurwa laporte biega jakby chciał a nie mógł, Sissoko też na spd jest zajebisty bo biega i kasuje wszystkie główki na środku boiska ale kurwa znów do koncepcji nie nie pasi.
Zastanawiam się czy nie powinienem zrobić 5 składów typu Hiszpanie, serie A, premier league itp itd. Jak grają profesjonaliści? Ja to zawsze napierdalałem jednym najmocniejszym składem, ewentualnie dwoma, nigdy więcej składów nie zapisywałem.
Nie porobie mordo bo mnie nie stać, za tydzień czy dwa mogę się odezwać dopiero :D nie mam tego jebanego gej passa ale jutro się chyba przejdę kurwa do empiku:DGrasz jednym topowym składem, ewentualnie jak są jakieś wyzwania w zadaniach to buduje się składy żeby te zadania robić. Ale w fut champions itp grasz swoim top składem.
Ja robiłem zawsze tak, że celowałem głównie w premier league, wtedy narodowości są mniej istotne. No i do tego ikony itp. czasami się da kogoś wcisnąć z innej ligi jak narodowość się zgadza. Np miałem premier league i sporo Francuzów, to jakiś francuz z ligue 1 też dawał pełne zgranie.
Jak porobisz te zmiany w składzie to wyślij fote