FAME the Game

roll

WSOF
Middleweight
To był 6- odcinkowy program stylizowany na Big Brother-ze.
Jak ocenianie?
Będą kolejne odcinki?

Ustawa o patostreamingu i pokrewnych gównach może tu sporo przeszkodzić. Albo ugrzecznią program tak, że straci on swój "urok", albo z niego zrezygnują imo.

Dla mnie to jest gówno. Dlaczego? Cały czas te same postaci, odmrażają jakieś tam, ale to dalej "ci sami". Nie chce im się wypromować kogoś nowego, najlepiej na łatwiznę pójść. Niech już giną, za dużo złego zrobili wśród młodych.

Dla mnie to jest gówno. Dlaczego? Cały czas te same postaci, odmrażają jakieś tam, ale to dalej "ci sami". Nie chce im się wypromować kogoś nowego, najlepiej na łatwiznę pójść. Niech już giną, za dużo złego zrobili wśród młodych.
Z ciekawości, bo mimo oglądania freaków, to tak średnio śledzę youtuberów itp - kogo uważasz za taką nową, godną wypromowania osobę, która ma potencjał wnieść coś poza samą walką?

Z ciekawości, bo mimo oglądania freaków, to tak średnio śledzę youtuberów itp - kogo uważasz za taką nową, godną wypromowania osobę, która ma potencjał wnieść coś poza samą walką?
Dla mnie dużo lepiej by było poświęcić czas na poszukanie jakiś ludzi nowych, którzy mają potencjał do rozwoju co da im ten "fame", jeśli chodzi o jutuberów to nie mam pojęcia co teraz ogląda młodzież.

Dla mnie dużo lepiej by było poświęcić czas na poszukanie jakiś ludzi nowych, którzy mają potencjał do rozwoju co da im ten "fame", jeśli chodzi o jutuberów to nie mam pojęcia co teraz ogląda młodzież.

Ja wiem bo śledzę codziennie kartę top 30 teledysków w Polsce. Jak kiedyś za czasów TV co tydzień odpało się program 30 ton na TVP i oni tam często latają.

I to co obecnie ogląda młodzież nie nadaje do FF.

Topka to dziś jakiś Jawor, Czajnik,Palion,Mortalcio i Disco Karol zwykle cioty na strzała.

Nie wiem Wy ludzie macie ciągle z tymi youtuberami i FF. To ZAWSZE był chybiony pomysł i to musiało być zbudowane na sebkach a nie jakiś Gimperach.

Kogo kurwa obchodzą jakieś walki tych chuerdlakow na dłuższą metę, Was serio to jara?

Tak btw to 478 punkt jak mierny to jest biznes w tej Polsce, że Fame zrobił wielkie casting na zawodnika Famemma na całą Polske i wśród tego całego castingu wybrali Mini Owce.

Ja pierd.....:mjsmile:

Aż człowiek żałuję że sport tak strasznie upadł bo bym sobie wrócił do zawodostwa SW ale obecne nazwiska mnie kompletnie nie grzeją/Jones,David Haye,Ngannu tęsknię/ i biorę to co dają te gowniane friki

Last edited:
Back