Wyniki FAME: The Freak – wyniki gali

Chłop pół roku temu na piwo nie miał i na kurierce zapierdalał za grosze !! Potem go wyjebali i jezdził rowerem po Warszawie żeby mieć na chleb z Glovo !! Nagrywał to na strimach i debile go wypromowali !! Efekt ??? Pół roku poźniej wygrał milion złotych a dziś jest wielką gwiazdą frikową !!! Morał ??? Nigdy się nie poddawaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdjęcie roku 2024 we frikach.
GZE06F0X0AAm5iJ

Juz podczas wyjscia do walki Fame wiedział ze nie wyplaci Marconiowi mu kasy mimo to posłał go na rzeź :waldeklaugh:
Życzę śmieciom dożywotniego "wypalenia zawodowego", zaniknięcia frików i braku pomysłu na przyszłość za takie praktyki.
Jeszcze można coś tam wydusić, ale fajnie by było śledzić serię niepowodzeń Pasternaka za to co odpierdolił z Marconiem.

Życzę śmieciom dożywotniego "wypalenia zawodowego", zaniknięcia frików i braku pomysłu na przyszłość za takie praktyki.
Jeszcze można coś tam wydusić, ale fajnie by było śledzić serię niepowodzeń Pasternaka za to co odpierdolił z Marconiem.
Brzydki jest okrutnie !!!

• Like
Reactions: AKK
haha, witam serdecznie, nic nie oglądałem, jakiś skrot tego arcy wydarzenia ?

Się juz tłumaczy, ze został pogryziony i takie tam

ale to jest BUM, kolejna DQ, pewno kurs był dobry, bo co innego miało się w tej walce wydarzyć, tfu, ty i zasady, za co za gnój

Ktokolwiek będzie rywalem Muradova nie powinien zapomnieć o jego przeszłości i czym się zajmował przed MMA :beczka:
Jednym z głównych powodów zakontraktowania tego gościa był fakt że są na niego gejowskie haki które będzie można wciągnąć na konfach.

Słabo, bardzo kiepska gala. Ani bijatyki, ani emocji.
Nie oglądałem tego na żywo, obejrzałem rano na tiktoku.
Malutko dramaturgi, emocji.
Ile może grzać to, że freaki mają w dupie przepisy?
Faworyci wygrali.
jedyne co dobre to ten Taazy
Jeszcze z 2 lata i to zniknie. Ewidentnie nie mają pomysłu co dalej
A Ci co odpieralają. W sądzie easy job dla Marconia, jak Marcinkowi też musieli wypłacić po walce z kutasjo :beczka: jeszcze całą kasę chcą dać dla bełt boja xd

Szkoda kurwa, że jeszcze w umowie nie dali, że przegrany oddaje nerkę, albo że Marcoń zapłaci 700 tys EUR kary - co za Janusze chyba w Tajlandii obsługuje ich znany kelner z Ksw:waldeklaugh:

Zawsze pisałem, że ten Kubiszyn to bum to na mnie ludzie wjeżdżali, że elitarny kickboxer.

Dostał w czapkę od 40-letniego parterowca post-prime. Tyle warty ten elitarny strajking.

Zawsze pisałem, że ten Kubiszyn to bum to na mnie ludzie wjeżdżali, że elitarny kickboxer.

Dostał w czapkę od 40-letniego parterowca post-prime. Tyle warty ten elitarny strajking.
Dobry na desperatów walczących w Gromdzie na pseudoulicznych zasadach, a wielu mówiło, że Adamka by ośmieszył nawet w dużych rękawicach :siuu::robertmakeup:

Teraz po ogladnieciu powtórki walki , dotarlo do mnie, ze peniss nie zadał ani jednego ciosu w stójce (nie licze tych sokerów po przerwaniu walki), tak szybko go ci dwaj posrańcy sprowadzili

Back