Wielkopolski87
Jungle Fight Middleweight
Dwie pizdy dostały na pizde i jest luz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A moze tak być. Czyli jak przerwana w tym momencie-przed stompami penisa- to daliby wygrana srakenowi i cipsowi?No ja zrozumiałem , że walka przerwana i podnoszą do werdyktu
NoA moze tak być. Czyli jak przerwana w tym momencie-przed stompami penisa- to daliby wygrana srakenowi i cipsowi?
Sraken liże uszko bełtboja. I Sraken dał rade obalić pennisa w kilka sekund i pozniej z pizdiosem obijać mu ryjaZdjęcie roku 2024 we frikach.
![]()
jeszcze całą kasę chcą dać dla bełt boja xdA Ci co odpieralają. W sądzie easy job dla Marconia, jak Marcinkowi też musieli wypłacić po walce z kutasjojeszcze całą kasę chcą dać dla bełt boja xd
A ten wygrał z ich "charakterniakiem"Juz podczas wyjscia do walki Fame wiedział ze nie wyplaci Marconiowi mu kasy mimo to posłał go na rzeź![]()
Życzę śmieciom dożywotniego "wypalenia zawodowego", zaniknięcia frików i braku pomysłu na przyszłość za takie praktyki.Juz podczas wyjscia do walki Fame wiedział ze nie wyplaci Marconiowi mu kasy mimo to posłał go na rzeź![]()
Brzydki jest okrutnie !!!Życzę śmieciom dożywotniego "wypalenia zawodowego", zaniknięcia frików i braku pomysłu na przyszłość za takie praktyki.
Jeszcze można coś tam wydusić, ale fajnie by było śledzić serię niepowodzeń Pasternaka za to co odpierdolił z Marconiem.
Się juz tłumaczy, ze został pogryziony i takie tam

Nie oglądałem, sprawdziłem wyniki... Tyle mi wystarczy
ale ich goli z kasy za bycie prawilnym frajerem od kilku walk
![]()

Jednym z głównych powodów zakontraktowania tego gościa był fakt że są na niego gejowskie haki które będzie można wciągnąć na konfach.Ktokolwiek będzie rywalem Muradova nie powinien zapomnieć o jego przeszłości i czym się zajmował przed MMA![]()
A Ci co odpieralają. W sądzie easy job dla Marconia, jak Marcinkowi też musieli wypłacić po walce z kutasjojeszcze całą kasę chcą dać dla bełt boja xd

Dobry na desperatów walczących w Gromdzie na pseudoulicznych zasadach, a wielu mówiło, że Adamka by ośmieszył nawet w dużych rękawicachZawsze pisałem, że ten Kubiszyn to bum to na mnie ludzie wjeżdżali, że elitarny kickboxer.
Dostał w czapkę od 40-letniego parterowca post-prime. Tyle warty ten elitarny strajking.