Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten kuracyja wogole wyjdzie do walki? Widziałem filmik jak dostał klapsa i był obsrany więc zdziwiony jestem tym zestawieniemdzisiaj pewnie ogłoszą polak vs wiewiór, kasjo vs wrzosek i walkę rafonixa z kuracyją.
nie no, tak na serio nie wiem czy kuracyja, po prostu jakoś nie widzę przeciwnika, z którym miałby zawalczyć ten rafonix, może olejnik o miano najsłabszego zawodnika fame mma (oczywiście wygrywa ten, który przegra xd) bycie najsłabszym w czymś to też jest wyczyn.Ten kuracyja w ogole wyjdzie do walki? Widziałem filmik jak dostał klapsa i był obsrany więc zdziwiony jestem tym zestawieniem
A to rafonix napewno na f12 będzie walczył?nie no, tak na serio nie wiem czy kuracyja, po prostu jakoś nie widzę przeciwnika, z którym miałby zawalczyć ten rafonix, może olejnik o miano najsłabszego zawodnika fame mma (oczywiście wygrywa ten, który przegra xd) bycie najsłabszym w czymś to też jest wyczyn.
nwm, mam nadzieje, że nie. Ale wstawił na story, że jedzie na konfę, więc pewnie tak.A to rafonix napewno na f12 będzie walczył?
Bestię.Ciekawe kogo dostanie Radzik
Teraz będzie stypa cześć
Muszę zobaczyć kto będzie i Ci odpiszea teraz ?
Naucz się liczyć9 koła ludzi na konfie.
Chyba dzieciom już się nudzi. Niedługo zostanie tylko 99 penisów podniecający się dymami.
nie powiedział w jakiej dyscyplinie, może miał na myśli rzutki albo pici poloSzeli przygotowany na 9 rund po 3 minuty
Na bank
![]()
Martin? W sumie by się zgadzało, 90 koła ludzi ogląda ty widzisz 9k, podobnie jak z PPV w KSW. hmmm....9 koła ludzi na konfie.
Chyba dzieciom już się nudzi. Niedługo zostanie tylko 99 penisów podniecający się dymami.
No już się nie posrajcie w obronie tej patogali.Martin? W sumie by się zgadzało, 90 koła ludzi ogląda ty widzisz 9k, podobnie jak z PPV w KSW. hmmm....
Spokojnie Martin, wiemy rekord KSW na następnej gali. KSW numer 1 na świecie.No już się nie posrajcie w obronie tej patogali.
Zegar tyka cyk cyk cyk, a gimbusy niedługo znajdą sobię nową pasję.
Nie wiem, bo nie oglądam KSWSpokojnie Martin, wiemy rekord KSW na następnej gali. KSW numer 1 na świecie.