Shoocker
Lejdis Fajt Najt
BASTA!ja to wszystko już rzuciłem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
BASTA!ja to wszystko już rzuciłem

Właśnie kurwa masz jeszcze mniej żelazny.Nie mam IQ orzeszka by żyć 25 lat tymi samym 14 mordami.

Ciekawe ile w tym prawdy? Ciekawe czy ten srejm naprawdę tak cienko przędzie?
Mi się wydaje że ten żelazny to jest jakiś eksperyment społeczny i to jest BOT AI. Nawet nie pisze jak człowiek
dlatego zrobiłeś tutaj 10 konto, żeby to napisać. Tylko matki szkoda, że wypluła takiego e-cwela.Oprócz gal nie wiem totalnie co tam się dzieje.
Wypierdalaj.Gdybyś czytal uważnie to te konto od dawna podsumowuje gale a tak nic wielkiego w tym temacie już nie pisze.
Po prostu lubię podsumowywać mierne gale Fame i Prime.
Na szczeście jak tradycja nakazuje wypierdolisz stąd kolejny raz jak rakieta w kosmos. Kwesta dni i humoru moderatora.Gdybyś czytal uważnie to te konto od dawna podsumowuje gale a tak nic wielkiego w tym temacie już nie pisze.
no to kurwa idealnie się dobraliście. Bo ty masz też marne życie rencisty/przegrywa. Tylko matki szkodaGdybyś czytal uważnie to te konto od dawna podsumowuje gale a tak nic wielkiego w tym temacie już nie pisze.

no to kurwa idealnie się dobraliście. Bo ty masz też marne życie rencisty/przegrywa. Tylko matki szkoda![]()
a ktoś kiedyś wrzucał tutaj osoby bezdomne. Tym już nie jesteś zainteresowany? A nie... zapomniałem że to ty, to pewnie całe foldery masz tego na komputerze jak osoby w bezdomności kończą się na strimach. Odczuwasz przyjemność z cierpienia innych ludzi? Zgłosić cię gdzieś?Chłopaki ktoś kiedyś wrzucał tutaj fragment gal jak chłopaki do siebie zaskakują jak w rugby barami.
Można gdzieś pobrać lub obejrzeć cale te gale? Jestem zainteresowany tym.
a jak mam w chuju jak sobie usprawiedliwiasz swoją nieporadność życiową pasożytowaniem na rodzicach i podatnikach. HatfuAkurat w mojej filozofii życia wygrywem są tylko multimilionerzy więc jakoś masz rację. My jesteśmy niewolnikami do 70 bardzo często w 40 m2.
no tak, bo 47 wille i 38 biznesów to sens istnienia. Może dla takiego jebanego karalucha, który ekscytuje się przemocą wobec bezdomnych to tak.Nie po prostu jak Kowalski obiera ziemniaki na obiad , a CR7 w tym samym czasie kupuje 47 wille i rozkręca 38 biznes to jednak to są 2 światy i tu nie chodzi o poradnosc i nieporadność.
no tak, bo 47 wille i 38 biznesów to sens istnienia. Może dla takiego jebanego karalucha, który ekscytuje się przemocą wobec bezdomnych to tak.
Ciekawe czemu zamiast pomóc matce wolisz pisać tutaj bezsensowne posty, które nikogo nie interesują? Ta renta to jest na jakieś opóźnienie umysłowe? Nie odpowiadaj, to było pytanie retoryczne.Ciekawe czemu jak SBM Label robił rekrutację na nowego członka raperów to zgłosiło się tyle osób że wszystkie chodniki były zawalone koło Wawy. Oszukuj się dalej.
wypierdalaj parówo, już zgłaszamy kolejne multiDenisy srisy bez honoru. Rozpiski na 5 stron.
A Kaczmarek czy Kaczmarczyk/ sorry nie oglądam KSW/ właśnie zaliczył obecność na Fame 32 od roku toczący wojenkę z Fame że to wielka patologia.
I czym Ci ludzie różnią się od Szachty czy Denisa. Tu już można łańcuszek takich ludzi wypisać.
Na szybko Gleba, Sarara, Kaczmarek ,Adamek.