MirsadBektic
UFC Lightweight
Królik przy Sianosie wygląda jak syn Pakutinskasowej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież on ma też ręce z waty cukrowejJajca będą jak q-Tazi czymś trafi Plastusia ale szczerze w to wątpię.
stożkoglowy...Jak on to założył
View attachment 157559
Ma 32 lata, ale tak to w sumie pełna zgoda.Gleba to jest świr, ale w tym programie fame the gamę każdy ma odpowiedź na pytanie pt: dlaczego gleba pada od podmuchu wiatru.
Szczerze? Gdyby zenek pod sklepem dotknął jego szczęki to gość by się złożył jak domek z kart, a on kurwa ma chyba dopiero 26/27 lat. Masakra.
Jeszcze Gleba podjedzie do Ciebie hejterzeGleba to jest świr, ale w tym programie fame the gamę każdy ma odpowiedź na pytanie pt: dlaczego gleba pada od podmuchu wiatru.
Szczerze? Gdyby zenek pod sklepem dotknął jego szczęki to gość by się złożył jak domek z kart, a on kurwa ma chyba dopiero 26/27 lat. Masakra.

Jest już może powtórka?
. Już ciul że boks ale on jak ferrari jest mierny galowo. Człowiek te gale tylko z braku laku ogląda. Programy dawno rzuciłem. Teraz to już nawet sebki nie uratują tych programów bo przez te pikanie to wkurw po 5 sekundach.
Nie ważna ilość wyświetleń: są czasami filmiki na Yt z 3 milionami wyświetleń i jednocześnie 300 łapek w górę. Nie wiem, ale się domyślam dlaczegoAż jestem w szoku że nadal skróty z tych gal robią 700-800 tysięcy na YT

Żelazny pojeb znowu atakuje...Nie warto niezłe gowno jak ostatni Prime gdzie zapamiętałem chyba tylko walkę koteleckiej gdzie obiła ładnie pierwszą brunetkę.
Co do Fame kiepsko jak cholera. W ogóle robić walkę kasjo jako ME. Już ciul że boks ale on jak ferrari jest mierny galowo. Człowiek te gale tylko z braku laku ogląda. Programy dawno rzuciłem. Teraz to już nawet sebki nie uratują tych programów bo przez te pikanie to wkurw po 5 sekundach.
Tak się domyślam że ta gala miała stać tez na walce Sianos vs królik i lequ vs owca/ strzelam bo oprócz gal kompletnie już tego nie śledzę czegokolwiek dlatego zawiesiłem konto na twitter/
I tak kurwa stała że w tych 2 walkach było maksymalnie 20 sekund akcji bo gruby raz złapał mini owce XD.
I jeszcze jeden aspekt tej cieniutkiej gali. Taazy na dłuższą metę to niewypał. Facet jedynie co robi to pcha do siatki i nudy jak cholera w tych jego walkach.
Człowiek z braku laku będzie śledził te gale ale mierne to wszystko jak cholera. Aż jestem w szoku że nadal skróty z tych gal robią 700-800 tysięcy na YT ale pewnie wszyscy jesteśmy w tym kotle z braku laku którzy w ogóle nie śledzimy zawodowstwa i pewnie jeszcze długo tak będzie.
Naura. Kiedyś tam...![]()