Wyniki FAME 29 – wyniki gali z ośmioosobowym turniejem w K-1

Ajaj panowie po co tak ostro. Ja też pierdole netflixa i nie płace mu ani złotówki ale jak mnie cos interesuje to znajdę to na lewo:roberteyeblinking:
Friki traktuje tak samo ale od dłuższego czasu tego nie oglądam więc nie pomogę @Prorok Izajasz :boystop:
Większość strimków już spadło z rowerka.

Ajaj panowie po co tak ostro. Ja też pierdole netflixa i nie płace mu ani złotówki ale jak mnie cos interesuje to znajdę to na lewo:roberteyeblinking:
Friki traktuje tak samo ale od dłuższego czasu tego nie oglądam więc nie pomogę @Prorok Izajasz :boystop:
Większość strimków już spadło z rowerka.
Nic się nie martw morda !! Twoje zdrowie!! Chuj najwyżej się człowiek wyśpi na UFC!!!

Jeśli KSW jest warte pinć złotych to takie coś musiałoby być zamiast kaucji za butelkę po oleju z Biedronki. Jakieś patusy walczą, może ze trzy nazwiska sensowne. Studio taki syf, że aż czułem niesmak większy niż przy ważeniu Jurasa w dmuchanym kombinezonie.

Szkoda chłopa no ale co zrobisz :boystop:
Ale dajcie mi spokój kurwa nikogo nie zaczepiam do nikogo nic nie gadam, stara mi kieszonkowych nie daje tak jak uposiowi marcinosowi więc w czym macie problem? Że i tak mi się tnie i próbuje z tym walczyć? :korwinlaugh:.

Grzebie w ustawieniach i siedzę na razie na darmowym YT, bo neta mam dobrego więc nie powinno mi ciąć obrazu, i jeszcze na dobrą sprawę oglądać nie zacząłem a wy już mnie wkurwiać zaczynacie, dupa swedzi czy ki chuj?

Ale dajcie mi spokój kurwa nikogo nie zaczepiam do nikogo nic nie gadam, stara mi kieszonkowych nie daje tak jak uposiowi marcinosowi więc w czym macie problem? Że i tak mi się tnie i próbuje z tym walczyć? :korwinlaugh:.
Czyli żelazny miał rację? Będziesz się męczył z tnącym strimkiem przez 5 godzin? :boystop:
Dla tych paralityków?:awesome:

Czyli żelazny miał rację? Będziesz się męczył z tnącym strimkiem przez 5 godzin? :boystop:
Dla tych paralityków?:awesome:
Nie, nie będę, poprostu wyłączę w najgorszym wypadku ale pretensji miał nie będę, Seba się wywiązał, to u mnie jest problem, chyba że i innych też tak jest a tego nie wiem.

Na spokojnie, będzie co będzie, nie ma co płakać.

A widzę że was ładnie dupa szczypie.

Grzebie w ustawieniach i siedzę na razie na darmowym YT, bo neta mam dobrego więc nie powinno mi ciąć obrazu.
:tysoncoffe:
Ok
Martwimy się o Ciebie.

Grzebie w ustawieniach i siedzę na razie na darmowym YT, bo neta mam dobrego więc nie powinno mi ciąć obrazu, i jeszcze na dobrą sprawę oglądać nie zacząłem a wy już mnie wkurwiać zaczynacie, dupa swedzi czy ki chuj?
przepraszam, ze nie mieszkam w melinie i mam pracę, którą lubię.

Będziesz brał udział w tym procederze.?
:werdum:

IMG_6953.gif

Back