Wyniki FAME 29 – wyniki gali z ośmioosobowym turniejem w K-1

zamiast skupić się na walce to krzyczał przez siatkę do prowokatorów, cóż za silna psychika
Pewnie już wiedział, że chuj z tego będzie i chciał sprowokować zakończenie walki, co by ośmieszenia nie doznał

Tyson Kuźma na Gromdzie też dobry występ, ale przegrał z Diego
Całościowo w porównaniu do starego to oni tam we 3 nie mają podjazdu, te kuzmy to się biją na pierwszą bombę rękami, a stary naprawdę ogarnia i gdyby, mógłby osiągnąć sporo. Napewno więcej niż Dżanikoski z olimpijskim backgroundem

Dopiero obejrzałem sobie tą galę na tik toku. Całkiem niezły turniej, uśmiałem się podczas freakowych gal.
Oczywiście tradycja: faule, atakowanie po walce. Oj Jarosz: nie wiem ile Fame płaci, ale oni w końcu przestaną istnieć, a opinia sędziego w patologicznej organizacji pozwalającej na faule zostanie :siuu:

Gala dobra nawet. Izu w formie dobrej, ale na świetnego Muradova trochę zabrakło. Fajna walka Alberta z tym Szmydem i Krejzi karcący małolata jak profesor. Akcja gali jednak była poza klatką.

Ja mam inne zdanie. Oprócz Alberto vs Szmyd nic nie oddało. Trochę może jeszcze kick Bomby na Cameraboyu.

Kubiszyn kolejny raz udowodnił, ze to tylko jednooki wśród slepców na Gromdzie, a cos wyżej to nic wielkiego.

No i straszna kompromitacja Szachty.

Lepsze od Prime ostatniego, które oceniłem na -5 na 10, ale to nadal takie 3,5 na 10.

Freaki powinny szukać takich Albero co idą na żywioł, bo takie tas tas to ja moge oglądając na UFc lub KSW.

Ten Muradov jest az tak popularny w pl ze zalapal sie na fame? Czy ma jakiegoś onlyfansa lub jakąś dziewczynę co ma onlyfansa. Po prostu ciekawi mnie to, bo wątpię by im sie to opłaciło, a poziom sportowy nie odgrywa znaczącej roli. W sumie to samo te Sarary, Silvy, Izu itd. Pamietam ze na pierwszych gadalch kluczowe role odgrywały osoby z dużą rozpoznawalnością, szczególnie wśród dzieci, a teraz to w sumie nie wiem do kogo jest to zaadresowane, a że nie śledzę tego juz od dawna, to trochę mnie ta rozpiska dziwi

Ten Muradov jest az tak popularny w pl ze zalapal sie na fame? Czy ma jakiegoś onlyfansa lub jakąś dziewczynę co ma onlyfansa. Po prostu ciekawi mnie to, bo wątpię by im sie to opłaciło, a poziom sportowy nie odgrywa znaczącej roli. W sumie to samo te Sarary, Silvy, Izu itd. Pamietam ze na pierwszych gadalch kluczowe role odgrywały osoby z dużą rozpoznawalnością, szczególnie wśród dzieci, a teraz to w sumie nie wiem do kogo jest to zaadresowane, a że nie śledzę tego juz od dawna, to trochę mnie ta rozpiska dziwi

Polski freak to akurat ma wiele pytań dla kogo, czemu, po co, dlaczego. :jjsmile:

Imo Muradov na 99 procent wziął się przez Czeczenów, którzy maja udziały w Fame i załatwili mu bardzo dobrze, łatwo płatne gniazdko.

Ja od dawna mam wrażenie, ze Boxdel i 2 łysych ma gdzieś kto tam walczy. Ważne aby gala się odbyła i skasować czeki za nią.

PS- to jest mit, ze trzeba być popularnym. Na tych galach często walczą ludzie, których przed FF znało 10 osób na ulicy.

Najnowsze przykłady - Mazan,Szmyd

Last edited:
Gala dobra nawet. Izu w formie dobrej, ale na świetnego Muradova trochę zabrakło. Fajna walka Alberta z tym Szmydem i Krejzi karcący małolata jak profesor. Akcja gali jednak była poza klatką.

to, że oni pozwalają żeby te pały bite dalej przyjeżdżały na walki i z pierwszych rzędów taki ściek wykrzykiwali, to chyba świadczy o spadku zasięgów.
W ogóle ten fame booster, szukanie "gwiazdy" biorąc jakichś cyganów z 20letnich memów to porażka.
nie jest popularny w ogóle, ale może zna kogoś z czeczeńskiej mafii :awesome:

Akop się zaraz w stringi posra, taki groźny, że w nocy nie będę spał ze strachu :muttley: Jebany karzeł nie może przeżyć, że nie ma komu kwiatów codziennie dawać i wstawiać tego na insta, bo mu Kubańczyk żonkę wyruchał:lol:
Serio z tym wyruchaniem mu żony? Ktoś coś więcej? To ta od kwiatów i herbatki?

Jeśli Ja miałbym spekulować skąd się wziął we freakach, to raczej zerknąlbym gdzie trenuje , jakiej to prominentnej postaci w Poznaniu sprawi przyjemność. On jest ciekawym przypadkiem, ponieważ nadal jest w trakcie sensownej kariery sportowej, w przeciwienstwie do reszty sportowców z Fame. Od razu dodam, że kariera Diego w Gromdzie, to ani jakąś specjalna kariera, ani sport.

Jeśli Ja miałbym spekulować skąd się wziął we freakach, to raczej zerknąlbym gdzie trenuje , jakiej to prominentnej postaci w Poznaniu sprawi przyjemność. On jest ciekawym przypadkiem, ponieważ nadal jest w trakcie sensownej kariery sportowej, w przeciwienstwie do reszty sportowców z Fame. Od razu dodam, że kariera Diego w Gromdzie, to ani jakąś specjalna kariera, ani sport.

To samo Soldic. Ale to nie jest szokujące podaj mi nawet swiatowe gale gdzie co turniej dostajesz wygrana 800 tysiecy- 1 mln zlotych.

Na taki turniej to by z chęcią 120 zawodników UFC wyskoczyło na chwilę.

Dlatego dziwi mnie, że Fame tak sypie złotem to zamiast zrobić porządny turniej to dają jakieś Sarary z piwnym brzuchem i Mindy.

Soldic to jest inny przypadek, typ ma, prawdopodobnie, bardzo wysoki kontrakt w One, natomiast słabo zaczął i znowu prawdopodobnie, nie generuje zainteresowania adekwatnego do zarobków. Pewnie też nie bardzo ma ochotę zrezygnować z tej kasy, wiec siedzi na tym kontrakcie, kosztem kariery. Jego występ po za One, był obwarowany wieloma warunkami. Nic takiego nie słychać u Muradova, zdaje się może walczyć w dowolnej formule, plus jest na szczycie europejskiego MMA. A co do turniejów organizowanych przez Fame, turnieje z równym poziomem sportowym, w dowolnych sztukach walk, są mało interesujące do oglądania, dla każuali. A to oni płacą.

Soldic to jest inny przypadek, typ ma, prawdopodobnie, bardzo wysoki kontrakt w One, natomiast słabo zaczął i znowu prawdopodobnie, nie generuje zainteresowania adekwatnego do zarobków. Pewnie też nie bardzo ma ochotę zrezygnować z tej kasy, wiec siedzi na tym kontrakcie, kosztem kariery. Jego występ po za One, był obwarowany wieloma warunkami. Nic takiego nie słychać u Muradova, zdaje się może walczyć w dowolnej formule, plus jest na szczycie europejskiego MMA. A co do turniejów organizowanych przez Fame, turnieje z równym poziomem sportowym, w dowolnych sztukach walk, są mało interesujące do oglądania, dla każuali. A to oni płacą.

A co daje taki turniej co dał Fame parę dni temu? Kto miał pokonać tego Muradova?

Mydlenie oczu służbom i politykom że to jest organizacją sportowa z domieszką lekkiej patologii, a nie organizacja promującą patologie, dewiantów wychwalających kryminalistów z domieszką sportu.

Imo Muradov na 99 procent wziął się przez Czeczenów, którzy maja udziały w Fame i załatwili mu bardzo dobrze, łatwo płatne gniazdko.
Tylko że Muradov nie jest czeczenem i wyznaje inną religie, on nie jest bratem Baysangura i Mameda.

Pisałem od początku frików że zarobią, wyrobią sobie jakąś markę i będą próbowali skręcić w organizację sportową, można to sprawdzić wyszukując mój post sprzed lat.

No i właśnie teraz się to dzieje.

I teraz z racji tego że mają już markę, to gdybyś wyjął cały środek z KSW i wsadził do fame, a z fame przeniósł wszystkich zawodników do KSW, to i tak ten fame z zawodnikami KSW miałby większą oglądalność, niż zawodnicy fejmu przeniesieni pod szyld KSW.

Cos na takiej zasadzie jak kiedyś Fen vs KSW

Nie ważne co by fen nie zrobił i tak miał mniejszą oglądalność, bo markę wyrobioną miało KSW, KSW przespało moment i zaczęło się na poważnie palić pod dupą.

Bo gdyby teraz nagle fame poszedł w sam Sport i walki mma normalnie "na zasadach UFC" to KSW byłoby w takiej dupie w jakiej przy nich był całe istnienie Fen.

Ale ty jesteś głupi i i tak tego nie zrozumiesz.

@Siedem

No i znów piszesz co ja już dawno pisze, więc nie wiem o co chodzi w koncowce tego posta.

Przecież ja sam od dawna pisze, że Fame wziąłby dziś 10 osób z ulicy a i tak konfa zrobi 700 tysięcy, bo Fame to już zasięgowa marka.

U nich nawet nudne sportowe debaty o turnieju K-1 robią luźno 400-500 tysięcy.

Ostatnio nawet @Dawid _Ozdoba-Legenda napisał, że Strike King nikogo.

To mu napisałem, że daj ta kadrę do Fame to zaraz wielu bedzie mieć 50-100 k na instagramie.

Last edited:
@Siedem

Piszesz, że KSW przespało moment i teraz nr 1 na rynku jest Fame.

Czyli przestałeś już wierzyć w ten wielki mit, że Fame ciągną 11 latki. :jjsmile:

Back