Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mikołajka? ;)Najlepszy z Totunia to ten, Kopernik jest.
Pewnie już wiedział, że chuj z tego będzie i chciał sprowokować zakończenie walki, co by ośmieszenia nie doznałzamiast skupić się na walce to krzyczał przez siatkę do prowokatorów, cóż za silna psychika
Całościowo w porównaniu do starego to oni tam we 3 nie mają podjazdu, te kuzmy to się biją na pierwszą bombę rękami, a stary naprawdę ogarnia i gdyby, mógłby osiągnąć sporo. Napewno więcej niż Dżanikoski z olimpijskim backgroundemTyson Kuźma na Gromdzie też dobry występ, ale przegrał z Diego
no ty tez mialbys szansę, jakbys nie okradl matkiJebać to odpalam UFC.

Gala dobra nawet. Izu w formie dobrej, ale na świetnego Muradova trochę zabrakło. Fajna walka Alberta z tym Szmydem i Krejzi karcący małolata jak profesor. Akcja gali jednak była poza klatką.
Zadowolony.

Ten Muradov jest az tak popularny w pl ze zalapal sie na fame? Czy ma jakiegoś onlyfansa lub jakąś dziewczynę co ma onlyfansa. Po prostu ciekawi mnie to, bo wątpię by im sie to opłaciło, a poziom sportowy nie odgrywa znaczącej roli. W sumie to samo te Sarary, Silvy, Izu itd. Pamietam ze na pierwszych gadalch kluczowe role odgrywały osoby z dużą rozpoznawalnością, szczególnie wśród dzieci, a teraz to w sumie nie wiem do kogo jest to zaadresowane, a że nie śledzę tego juz od dawna, to trochę mnie ta rozpiska dziwi

Gala dobra nawet. Izu w formie dobrej, ale na świetnego Muradova trochę zabrakło. Fajna walka Alberta z tym Szmydem i Krejzi karcący małolata jak profesor. Akcja gali jednak była poza klatką.
nie jest popularny w ogóle, ale może zna kogoś z czeczeńskiej mafiiTen Muradov jest az tak popularny w pl ze zalapal sie na fame? Czy ma jakiegoś onlyfansa lub jakąś dziewczynę co ma onlyfansa. Po prostu ciekawi mnie to, bo wątpię by im sie to opłaciło, a poziom sportowy nie odgrywa znaczącej roli. W sumie to samo te Sarary, Silvy, Izu itd. Pamietam ze na pierwszych gadalch kluczowe role odgrywały osoby z dużą rozpoznawalnością, szczególnie wśród dzieci, a teraz to w sumie nie wiem do kogo jest to zaadresowane, a że nie śledzę tego juz od dawna, to trochę mnie ta rozpiska dziwi

Serio z tym wyruchaniem mu żony? Ktoś coś więcej? To ta od kwiatów i herbatki?Akop się zaraz w stringi posra, taki groźny, że w nocy nie będę spał ze strachuJebany karzeł nie może przeżyć, że nie ma komu kwiatów codziennie dawać i wstawiać tego na insta, bo mu Kubańczyk żonkę wyruchał
![]()
Jeśli Ja miałbym spekulować skąd się wziął we freakach, to raczej zerknąlbym gdzie trenuje , jakiej to prominentnej postaci w Poznaniu sprawi przyjemność. On jest ciekawym przypadkiem, ponieważ nadal jest w trakcie sensownej kariery sportowej, w przeciwienstwie do reszty sportowców z Fame. Od razu dodam, że kariera Diego w Gromdzie, to ani jakąś specjalna kariera, ani sport.Ten Muradov jest az tak popularny w pl ze zalapal sie na fame? Czy ma jakiegoś onlyfansa lub jakąś dziewczynę co ma onlyfansa. Po prostu ciekawi mnie to, bo wątpię by im sie to opłaciło, a poziom sportowy nie odgrywa znaczącej roli. W sumie to samo te Sarary, Silvy, Izu itd. Pamietam ze na pierwszych gadalch kluczowe role odgrywały osoby z dużą rozpoznawalnością, szczególnie wśród dzieci, a teraz to w sumie nie wiem do kogo jest to zaadresowane, a że nie śledzę tego juz od dawna, to trochę mnie ta rozpiska dziwi
Jeśli Ja miałbym spekulować skąd się wziął we freakach, to raczej zerknąlbym gdzie trenuje , jakiej to prominentnej postaci w Poznaniu sprawi przyjemność. On jest ciekawym przypadkiem, ponieważ nadal jest w trakcie sensownej kariery sportowej, w przeciwienstwie do reszty sportowców z Fame. Od razu dodam, że kariera Diego w Gromdzie, to ani jakąś specjalna kariera, ani sport.
Soldic to jest inny przypadek, typ ma, prawdopodobnie, bardzo wysoki kontrakt w One, natomiast słabo zaczął i znowu prawdopodobnie, nie generuje zainteresowania adekwatnego do zarobków. Pewnie też nie bardzo ma ochotę zrezygnować z tej kasy, wiec siedzi na tym kontrakcie, kosztem kariery. Jego występ po za One, był obwarowany wieloma warunkami. Nic takiego nie słychać u Muradova, zdaje się może walczyć w dowolnej formule, plus jest na szczycie europejskiego MMA. A co do turniejów organizowanych przez Fame, turnieje z równym poziomem sportowym, w dowolnych sztukach walk, są mało interesujące do oglądania, dla każuali. A to oni płacą.
Mydlenie oczu służbom i politykom że to jest organizacją sportowa z domieszką lekkiej patologii, a nie organizacja promującą patologie, dewiantów wychwalających kryminalistów z domieszką sportu.Ten Muradov jest az tak popularny w pl ze zalapal sie na fame? Czy ma jakiegoś onlyfansa lub jakąś dziewczynę co ma onlyfansa. Po prostu ciekawi mnie to, bo wątpię by im sie to opłaciło, a poziom sportowy nie odgrywa znaczącej roli. W sumie to samo te Sarary, Silvy, Izu itd. Pamietam ze na pierwszych gadalch kluczowe role odgrywały osoby z dużą rozpoznawalnością, szczególnie wśród dzieci, a teraz to w sumie nie wiem do kogo jest to zaadresowane, a że nie śledzę tego juz od dawna, to trochę mnie ta rozpiska dziwi
Tylko że Muradov nie jest czeczenem i wyznaje inną religie, on nie jest bratem Baysangura i Mameda.Imo Muradov na 99 procent wziął się przez Czeczenów, którzy maja udziały w Fame i załatwili mu bardzo dobrze, łatwo płatne gniazdko.
Takie były plotki i podobno o to był rozwód. Akop stracił honor i teraz mając inną będzie się bił z byłym kochaniem byłej żonySerio z tym wyruchaniem mu żony? Ktoś coś więcej? To ta od kwiatów i herbatki?

Takie były plotki i podobno o to był rozwód. Akop stracił honor i teraz mając inną będzie się bił z byłym kochaniem byłej żony