Rozpiska FAME 29 – karta walk gali z ośmioosobowym turniejem o Mercedesa Klasy S

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
FAME29-1.jpg

Już 24 stycznia w Tarnowie odbędzie się gala FAME 29, podczas której kibice zobaczą trzynaście pojedynków, w tym ośmioosobowy turniej, którego stawką będzie samochód Mercedes Klasy S. W turnieju zawalczą między innymi Tomasz Sarara, Jay Silva, Marcin Sianos, Makhmud Muradov, Izu Ugonoh czy Mateusz Kubiszyn.

Transmisja:

Transmisja z wydarzenia dostępna będzie w systemie PPV za pośrednictwem strony famemma.tv w cenie 49,99 złotychza wersję BASIC (Live 720p + 48h VOD) lub 59,99 złotych za wersję PREMIUM (Live 1080p + 7d VOD).

Karta walk:

Walka wieczoru:

Finał ośmioosobowego turnieju

[K-1, małe rękawice]: Mateusz "Don Diego" Kubiszyn / Izu Ugonoh / Tomasz Sarara / Jay "Da Spyda Killa" Silva vs Alberto Simao / Mateusz "Święty Mateusz" Szmyd / Makhmud Muradov / Marcin "Thanos" Sianos

Karta główna:

[K-1, małe rękawice]: Dawid „Crazy” Załęcki vs Bartosz Szachta
[K-1, małe rękawice]: Paweł „Scarface” Bomba vs Łukasz „Cameraboy” Pawłowski

Półfinały ośmioosobowego turnieju
[K-1, małe rękawice]: Mateusz "Don Diego" Kubiszyn / Izu Ugonoh vs Tomasz Sarara / Jay "Da Spyda Killa" Silva
[K-1, małe rękawice]: Alberto Simao / Mateusz "Święty Mateusz" Szmyd vs Makhmud Muradov / Marcin "Thanos" Sianos

[Boks]: Natalia "Nati Magical" Kowalczyk vs Natalia Chereta
[Boks]: Patryk "Karabin" Pawlicki vs Radosław "Rado z Londynu" Bazyluk

Ćwierćfinały ośmioosobowego turnieju
[K-1, małe rękawice]: Mateusz "Don Diego" Kubiszyn vs Izu Ugonoh
[K-1, małe rękawice]: Alberto Simao vs Mateusz "Święty Mateusz" Szmyd
[K-1, małe rękawice]: Makhmud Muradov vs Marcin "Thanos" Sianos
[K-1, małe rękawice]: Tomasz Sarara vs Jay "Da Spyda Killa" Silva

Walka rezerwowa w turnieju ośmioosobowym
[K-1, małe rękawice]: Kamil "King Kong" Minda vs Jarosław "Koziołek" Kozieł i Przemysław "Sequento" Skulski

Finał FAME BOOSTER
[Boks]: "Kubanowo4" / "Gonczarewicz" / "Mazan" / "Cygan"

Fajnie, że Fame przypadkowo stworzył mi qwasi sportowa federację K-1. Gdzie od kilku lat taka chciałem. Liczyłem na Strike King, ale nic z tego nie wyszło.

Programy i tak są tam mało patologiczne, więc nie zapłacze jak któregoś dnia będzie to tylko sportowa federacja K-1, bo nie ma czego żałować.

Bawi mnie ta pewność siebie Sarary po tym jak freaki go zweryfikowały. Facet robił z siebie światowej klasy kickboxera po czym zremisował i zaliczył deski z amatorem Załęckim.:korwinlaugh:

Nawet ta jego walka z Silva to była komedia, bo to bum z MMA, naturalny średni, a tu kickboxer z wagi ciężkiej wymęcza z nim decyzje we własnej dyscyplinie.

Potem te podśmiechujki z Labrygi, że to żaden zawodnik, a potem przegrywasz z nim w swojej dyscyplinie. Nawet jeśli wygrana Denisa była kontrowersyjna to jak masz się za światowej klasy kickboxera to powinieneś pokonać go bezapelacyjnie.

A na koniec został skończony przed czasem przez małego gromdziarza Kubiszyna, a mimo to nadal utrzymuje narracje jaki to z niego nie jest wybitny zawodnik.:mamedwhat:

Last edited:
@De_Nekst_Best

Nie oglądałem żadnego programu turniejowego. Sarara serio jest pewny wygrania turnieju? :lol:

Ja w ogóle nie wiem po co oni znów tam władowali Sarare,Kubiszyna i Silve.

@De_Nekst_Best

Nie oglądałem żadnego programu turniejowego. Sarara serio jest pewny wygrania turnieju? :lol:

Ja w ogóle nie wiem po co oni znów tam władowali Sarare,Kubiszyna i Silve.
Widziałem z nim jedynie wywiad i jest przekonany, że wygra, co wiecej twierdzi, że przegrał z Kubiszynem tylko dlatego, że nie miał przerwy między walkami, a z Labrygą oczywiście wygrał.:fjedzia:

Widziałem z nim jedynie wywiad i jest przekonany, że wygra, co wiecej twierdzi, że przegrał z Kubiszynem tylko dlatego, że nie miał przerwy między walkami, a z Labrygą oczywiście wygrał.:fjedzia:

Sarara to z Rumunami co zaczynają ten sport się męczył na Strike King.

Nuuuudy. Kompletnie mnie żadna walka nie interesuje. Z frików się zrobiła taka pseudo sportowa organizacja dla emerytów.

Nuuuudy. Kompletnie mnie żadna walka nie interesuje. Z frików się zrobiła taka pseudo sportowa organizacja dla emerytów.

Jeśli Fame robi zestawienia Magical vs Hereta i Rado vs Kaliber to ja już wolę ten turniej K-1.

Humorystycznie i prawdziwie napisałbym, że oni poszli w Sport, bo nie umieją we freaki.

Myślałem, że może Fame pomyśli o walce Materli z Jayem Silvą, ale może go sobie po prostu odpuścili po tym jego zaangażowaniu.

Back