Rozpiska FAME 27: Kingdom – karta walk, transmisja, informacje o gali

A jak tak mordo podboje Sercowe
Wyrwałeś coś tam byczku
Joł joł no słuchaj Mordzia.. nagrywam jeden temat w jednej robocie i drugi temat w drugiej robocie, z tym że w tej pierwszej jest bardziej legitnie, bo panna odchodzi pod koniec września i droga wolna - bo mam zasadę, że nie ustawiam się z dupami z robo (bo później są same kłopoty) tylko z tymi, które wiem, że odchodzą.. no i w tej drugiej robo się zagalopowałem, bo ona tam już długo pracuje .. szkoda, bo to zdrowa i co najważniejsze napalona dupa, rozstała się niedawno z facetem i jawnieee szuka bolca, ale jak mam później mieć przypał to pierdole, bo dupy za dużo gadają i zaraz będą wszystkie inne wiedzieć, że ją zrobiłem i będę miał łatkę podrywacza, a nie chcę! Więc muszę to jakoś odkręcić.. Ale dzięki, że pytasz :conorsalute: a u Ciebie jak?

Last edited:
Joł joł no słuchaj Mordzia.. nagrywam jeden temat w jednej robocie i drugi temat w drugiej robocie, z tym że w tej pierwszej jest bardziej legitnie, bo panna odchodzi pod koniec września i droga wolna - bo mam zasadę, że nie ustawiam się z dupami z robo (bo później są same kłopoty) tylko z tymi, które wiem, że odchodzą.. no i w tej drugiej robo się zagalopowałem, bo ona tam już długo pracuje .. szkoda, bo to zdrowa i co najważniejsze napalona dupa, rozstała się niedawno z facetem i jawnieee szuka bolca, ale jak mam później mieć przypał to pierdole, bo dupy za dużo gadają i zaraz będą wszystkie inne wiedzieć, że ją zrobiłem i będę miał łatkę podrywacza, a nie chcę! Ale dzięki, że pytasz :conorsalute: a u Ciebie jak?
Stabilnie Byczku Stabilnie
Pozdro 600

Joł joł no słuchaj Mordzia.. nagrywam jeden temat w jednej robocie i drugi temat w drugiej robocie, z tym że w tej pierwszej jest bardziej legitnie, bo panna odchodzi pod koniec września i droga wolna - bo mam zasadę, że nie ustawiam się z dupami z robo (bo później są same kłopoty) tylko z tymi, które wiem, że odchodzą.. no i w tej drugiej robo się zagalopowałem, bo ona tam już długo pracuje .. szkoda, bo to zdrowa i co najważniejsze napalona dupa, rozstała się niedawno z facetem i jawnieee szuka bolca, ale jak mam później mieć przypał to pierdole, bo dupy za dużo gadają i zaraz będą wszystkie inne wiedzieć, że ją zrobiłem i będę miał łatkę podrywacza, a nie chcę! Więc muszę to jakoś odkręcić.. Ale dzięki, że pytasz :conorsalute: a u Ciebie jak?
Boisz się że opowie o twoim małym bolcu?

Beciak xD

A te dupy z robo to jedna z fabryki przetwórstwa rybnego a druga?

Boisz się że opowie o twoim małym bolcu?

Beciak xD

A te dupy z robo to jedna z fabryki przetwórstwa rybnego a druga?
Kurde.. tego z całej historii najbardziej interesuje rozmiar mojego siura ::clintdis::
Wybacz ciekawość ale jakie są Twoje zaimki? Ona/jej? :mamedwhat:

Typuję Krejziego. Materla dziwnie się porusza.

Materla podejrzewam, że po tylu ciosach to niedługo będzie się przewracał od podmuchu wiatru.
Jestem ciekawy statystyk zebranych ciosów w całej karierze. Błachowicz, Mamed zebrali chociaż 30% tego?
To świadczy o skali rozbicia tego kolesia...

Back