Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Ten pinda niezły frajer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyjątkowo jak na ostatnie Fejmy jest duzo dobrych, niezacinających strimówKupiłem dostęp, zobaczyłem walkę Mindy z Szachtą i przypomniałem sobie dlaczego kiedyś obiecałem sobie, że już nigdy nie wykupię dostępu, niezależnie jakie walki rzucą.
Nabrałem się na Soldicia.
Ten pinda niezły frajer.

jak jest ich tyle to podeslij jakis, bo jak do tej pory nie ma zadnego dzialajacego normalnieWyjątkowo jak na ostatnie Fejmy jest duzo dobrych, niezacinających strimów
Gdzie szukacie tych strimów?

nie wiem dlaczego w momencie jak to zobaczyłem automatycznie zacząłem wąchać czubki palców :P.ZARAZ SZYJA PANOWIE
View attachment 129284
Zakładaj kurwa temat w fanklubach z Szeją, jak nie to jesteś pedał.ZARAZ SZYJA PANOWIE
View attachment 129284
Masz linka jakiegoś wojowniku z białej rawskiej?A ktoś za to płaci grube pieniądze xd
Do czego? Masz link do szei? To bym odpalił helikopter przed snemtez macie śmigło kręcone?
tak wogole to czemu oglądasz to zamiast UFC?Do czego? Masz link do szei? To bym odpalił helikopter przed snemtak wogole to czemu oglądasz to zamiast UFC?
Oglądam to i to. Mało tego, na jednej "platformie" to jestDo czego? Masz link do szei? To bym odpalił helikopter przed snemtak wogole to czemu oglądasz to zamiast UFC?
jutro juefsi sie zobaczy.
miales mi na maila odpisac i co
no to wejdz teraz i odpiszDawno nie byłem na mailu, nie wiedziałem że napisałeś.
Jużno to wejdz teraz i odpisz

Do czego? Masz link do szei? To bym odpalił helikopter przed snem![]()
Takie rzeczy tylko na celi. Q