Wyniki FAME 26: Gold – wyniki gali

O miano największej pizdy, śmiech smiechami ale taki olejnik, do tej pory największy lamus, robi ich 2 na raz.

W sumie jest jeszcze ten lasik pizdeczka, ale on też by najebal jowko i ufoludka :juanlaugh:

No ewidentnie fame postawił na nie tego menela.
W sumie racja Olejnik klasę wyżej

Tomek już wyszedł, wszystkie emocje spadły, adrenalina również, pewnie zdążył otworzyć browara, a tu się komentatorzy dziwią że Tomek się nie może wstrzelić ;)......

Kubiszyn kocur w huj. Jak zwykle eksperci z forum nie mylili się co do umiejętności sarary i strażak mu pokazał miejsce w szeregu k-1

Kubiszyn kocur w huj. Jak zwykle eksperci z forum nie mylili się co do umiejętności sarary i strażak mu pokazał miejsce w szeregu k-1
Tyle że Sarara w k1 walczył ponad 10 lat temu. To co robi od paru lat to jednak influencerstwo.

Nie chce być jakimś foliarzem, ale to jest ustawione pod to żeby labryga bum wszedł do finału na minimalnym zmęczeniu, muszę jeszcze raz zobaczyć tę akcję.

Wypromowali sobie ogóra, nie ma co.

Nie no panowie, nie jestem foliarzem, przy takiej kontuzji by normalnie nie chodził.

Ustawiony turniej.

Widziałem już kilka podobnych kontuzji, zazwyczaj gość schodził na barkach trenerów skacząc na jednej nodze, i to w najlepszym wypadku.

On sobie tutaj normalnie ciężar ciała opiera na tej nodze.

Nie no wstawki z psami ruchajacymi jakąś babe to jest coś czego się nie spodziewałem na strimku…
IMG_1760.png

No i kolejny idiota z wca, brat tego co się podłożył labrygasowi, wychodzi bez suspensora? Kurwa i ktoś mi powie że to ścierwo nie jest ustawione pod parowoza?

Jakieś kurwa bardzo dziwne zbiegi okoliczności tutaj występują, przecież Złomek nie walczy pierwszy raz.

Dobrze że o rękawicach nie zapomniał, tfu.

Back