Wyniki FAME 26: Gold – wyniki gali

Ja mam na to kompletnie wyjebane i to już jest ich problem, już news o Soldiciu w fame wywołał większe zamieszanie, a tu chuj, gówno w złotym papierku :juanlaugh:

Jak to można było tak spierdolić :mamed:
Było zestawić go chociaż w K1 - jak chcieli zrobić sportowe widowisko, to za dużo mniejsze pieniądze byłoby do wyciągnięcia kilku ciekawych kickboxerow.

Było zestawić go chociaż w K1 - jak chcieli zrobić sportowe widowisko, to za dużo mniejsze pieniądze byłoby do wyciągnięcia kilku ciekawych kickboxerow.
nie no przestań, Sarara będzie wtedy w okresie rekonwalescencji

@Siedem gówno nie gówno, i tak znajdzie się jakiś cygan co to opierdoli ze smakiem

No właśnie o to w tym chodzi, a oni wyciągają 50 letniego Adamka z szafy :juanlaugh:

Adamek wypada z walki przez kontuzję, na jego miejsce wchodzi Gołota a ja kupuję PPV
oczywiście że nie kupuje. Kto PPV kupuje temu do mordy chuje
Mordo coś mi się ten plik spierdolił i nie mogę pobrać książki nie wiem czy to wina że z telefonu czy o co chodzi.

Adamek wypada z walki przez kontuzję, na jego miejsce wchodzi Gołota a ja kupuję PPV
oczywiście że nie kupuje. Kto PPV kupuje temu do mordy chuje
Dej Linka mordo bo nie zapłacę tym oszustom!

Kurwa. @Baasteek balastek dawaj transmisje dla przyjaciół z Cohones.

Mam ściągać tego discorda? Bo byłem u ciebie na grupie kiedyś ale skasowałem tę aplikację bo wogole z niej nie korzystałem.

Ja nie wiem co to jest te webowo;)

@Szaba masz maila
to znaczy byku, że wpisujesz sobie w przeglądarkę discord.com i tam w prawym górnym rogu jest opcja 'otwórz discord' czy jakoś tak
1752350314304.png

Kubiszyn zrobi mu z ryja mielone
Norman spasiony ulaniec
Jak by wyszedł w formie jak w walce z gamerem pierwszej walce
Czarny rozjebany w pył

Back