Rozpiska FAME 22: Adamek vs Don Kasjo na PGE Narodowym – karta walk, transmisja PPV, informacje o gali

Nie śledzę tego, w większości nie wiem kto jest kto.
Ale nawet nie trzeba tego śledzić żeby zobaczyć jaka patologie szerzą wśród młodzieży i jakie pokolenie gówna zaczyna wyrastać.
Pojebani ludzie tworzą pojebane czasy, wstyd że niegdyś świetni bokserzy dokładają cegiełkę do tego.
Chcą się cioty ze sobą bic niech się biją, ale ten syf który szerzą wokół jest nie do wybaczenia, niech promuja sport, zdrowa rywalizacje ich fani przecież i tak obejrzą.

Kira śmieć jebany to ten typ który wyglądał jak capo i robił za ochroniarza przy face 2 face.
Jebać kurwę następną bez zasad, tfu.

To ten skurwiel który chciał wybielać pedofila.
Mela na cwela

maxresdefault.jpg

To ta kurwa koło Tomka.

Chciał śmieć zarobić na wybielaniu pedofila, takie są zasady? Ty kurwo zasad nie znasz

Pedofilów się nigdy nie broni tylko się kara, a ty kurwo jebana karłowata wyciągnąłeś do niego rękę.
Ciekawe co na to "chłopaki ze środowiska"

Chuja w gardło ci wbiją i w dupę jednocześnie bo jesteś zwykły kurwa FEST
ty dziwko łasa na pieniądze.
KURWO BEZ ZASAD

30:35 sekunda

Znajomi do wora go powinni schować.

Last edited:
teraz inny discord do ktorego maja dostep moje ziomki z league of legends i kilka osob z mess grupy, zrzuta blik a kanal zamykam na czas gali rzecz jasna wiec juz nic nie ma za free
Dej kontakt, masz messengera mojego, dej cebuli, mi ni dasz?
Na priv, ja nie twój ziomek? Nie raz nie przystępowałem do tej nagonki na twoją osobę na tym forum bo kiedyś pomogłeś mi odzyskać konto jak mnie **** zbanował za friko.

Ja tam pamiętam, nie wiem jak ty.

W CS czy wyścigi Fifę, mortal Kombat ,bym cię dojechał ale w lubisz opierdalac laski nigdy nie grałem więc smutek :(

Kira śmieć jebany to ten typ który wyglądał jak capo i robił za ochroniarza przy face 2 face.
Jebać kurwę następną bez zasad, tfu.

To ten skurwiel który chciał wybielać pedofila.
Mela na cwela

View attachment 107435

To ta kurwa koło Tomka.

Chciał śmieć zarobić na wybielaniu pedofila, takie są zasady? Ty kurwo zasad nie znasz

Pedofilów się nigdy nie broni tylko się kara, a ty kurwo jebana karłowata wyciągnąłeś do niego rękę.
Ciekawe co na to "chłopaki ze środowiska"

Chuja w gardło ci wbiją i w dupę jednocześnie bo jesteś zwykły kurwa FEST
ty dziwko łasa na pieniądze.
KURWO BEZ ZASAD

30:35 sekunda

Znajomi do wora go powinni schować.

Oglądałem ten filmik Wardegi i się zastanawiałem co to za duża kobieta ta Kira a to on -co to za kozak daje sobie damski pseudonim :korwinlaugh:
Ale najbardziej mi się podobał tekst Wardegi do Pasternaka, że nietylko poda rękę każdemu, ale że potężny włodarz włoży tą rękę nawet w dupe aby zarobić :waldeklaugh:
Też ten fragment gdzie Pasternak jest oburzony we wpisie na insta i ten fragment rozmowy gdzie grozi tymi zapisami umownymi za krytykę zarządu- mistrzostwo
Borek nie wiem do jakiego świata wszedł...

Oglądałem ten filmik Wardegi i się zastanawiałem co to za duża kobieta ta Kira a to on -co to za kozak daje sobie damski pseudonim :korwinlaugh:
Ale najbardziej mi się podobał tekst Wardegi do Pasternaka, że nietylko poda rękę każdemu, ale że potężny włodarz włoży tą rękę nawet w dupe aby zarobić :waldeklaugh:
Też ten fragment gdzie Pasternak jest oburzony we wpisie na insta i ten fragment rozmowy gdzie grozi tymi zapisami umownymi za krytykę zarządu- mistrzostwo
Inny klimat, nie chodzi o ksywę a o zachowanie.

@jd0490 może Tobie wyjaśni jak się wgłębi Git z Ustki w temat

Inny klimat, nie chodzi o ksywę a o zachowanie.
Tak wiem cisnę bekę.
Chociaż no wiesz: na pierwszy rzut oka to ochrony freakowe to jakieś patusy pewnie z kartoteką.
Ciekawe czy zresztą te firmy ochroniarskie mają jakieś licencję....

Tak wiem cisnę bekę.
Chociaż no wiesz: na pierwszy rzut oka to ochrony freakowe to jakieś patusy
Wyczuli interes na lamusach bez pleców i chcieli zarobić co nie zmienia tego że to zachowanie iscie frajerskie i za to chuj do dupy w kryminale za próbę ratowania pedofila.

Chuj do dupy nawet frajerzy za ten czyn wbijają.

Nigdy kurwa nie można pedofilów bronić czy wyciągać do nich ręki.

Wyczuli interes na lamusach bez pleców i chcieli zarobić co nie zmienia tego że to zachowanie iscie frajerskie i za to chuj do dupy w kryminale za próbę ratowania pedofila.

Te ochrony wyglądają jakby zrobili łapankę po siłowniach bez ładu i składu...
Ale chłopie: krytykujesz jego.
Były rzecznik prasowy Policji współpracuje z Fame odnośnie PRu-to jest upadek...

Te ochrony wyglądają jakby zrobili łapankę po siłowniach bez ładu i składu...
Ale chłopie: krytykujesz jego.
Były rzecznik prasowy Policji współpracuje z Fame odnośnie PRu-to jest upadek...
To nie są przypadkowi ludzie i tyle z mojej strony, czekam na odpowiedzi innych Gitów.
Nie moje farby wiex nie będę ich mieszał.
Swoje zdanie wyraziłem.
Tfu na te kurwy

Dej kontakt, masz messengera mojego, dej cebuli, mi ni dasz?
Na priv, ja nie twój ziomek? Nie raz nie przystępowałem do tej nagonki na twoją osobę na tym forum bo kiedyś pomogłeś mi odzyskać konto jak mnie **** zbanował za friko.

Ja tam pamiętam, nie wiem jak ty.

W CS czy wyścigi Fifę, mortal Kombat ,bym cię dojechał ale w lubisz opierdalac laski nigdy nie grałem więc smutek :(

jak ty blika nie masz ani konta bankowego pojebie to na huj ci discord na ktorym piszemy o grze lub na nie tematy ktore bys chcial czytac

zerknę, może coś się odjebie
oczywiście strim style

Ta cała ochrona to też śmiechu warte jak te całe towarzystwo charakterniakow walczących tam , przecież każdy pochytany wariat gdyby mu taki Marcoń na rodzinę wjeżdżał to by wpadł z ekipą przestawił tych bramkarzy i wyciągnął Marconia , tam sama lameriada w chuj

Swoją drogą to jego stary musi nieźle karku za niego nadstawiać by go nie dojechali , no bo tak zlecieć z drabinki gita na sam dół przypalonego pedryla z białymi majtkami w wannie to trzeba mieć talent
Podobno stary go ostro ratował, nie wiem czy Denis chciał mu zaimponować czy co, ale widać, że to nie jest ten sam rodzaj.

To nie są przypadkowi ludzie i tyle z mojej strony, czekam na odpowiedzi innych Gitów.
Nie moje farby wiex nie będę ich mieszał.
Swoje zdanie wyraziłem.
Tfu na te kurwy
Nie wiem czy pamiętacie ale w latach 90 była sprawq jednej agencji ochrony z Wołomina, która,,szukała" klientów we własny sposób między innymi próbowali ściągać kasę od Magdy Gessler co skończyło się strajkiem restauratorów w szczycie sezonu.
Po tym mocniej zaostrzyli warunki rejestrowania firm ochroniarskich.
Ciekawe czy po tej deregulacji zawodów w chyba 2013 roku nie ułatwiali zakładania firm ochroniarskich
Ciekawe jak to teraz wygląda

Nie wiem czy pamiętacie ale w latach 90 była sprawq jednej agencji ochrony z Wołomina, która,,szukała" klientów we własny sposób między innymi próbowali ściągać kasę od Magdy Gessler co skończyło się strajkiem restauratorów w szczycie sezonu.
Po tym mocniej zaostrzyli warunki rejestrowania firm ochroniarskich.
Ciekawe czy po tej deregulacji zawodów w chyba 2013 roku nie ułatwiali zakładania firm ochroniarskich
Ciekawe jak to teraz wygląda
Za młody bylem by to pamietac więc nie, ale ten model akurat znam bo to powszechne.
Dogadywanie się z jednym i z drugim bez wiedzy tego pierwszego i dojenie z dwóch cyców.

Back