Wyniki FAME 22: Adamek vs Don Kasjo – wyniki gali na PGE Narodowym

Daje jeszcze maksymalnie dwa lata do ostatniej gali frików...
I tak i nie. Wszystko zależy od pomysłów panów właścicieli, którzy popadli w mega stagnację i ich jedyne 'finezyjne' pomysły to narodowy. A jakie pomysły ? A na przykład dwóch karłów przeciwko byłemu strongmenowi. Tego tym freakom brakuje.

I tak i nie. Wszystko zależy od pomysłów panów właścicieli, którzy popadli w mega stagnację i ich jedyne 'finezyjne' pomysły to narodowy. A jakie pomysły ? A na przykład dwóch karłów przeciwko byłemu strongmenowi. Tego tym freakom brakuje.
Myślę, że walki typu: Materla vs 10 freaków każdy zmienia się co minutę. Kto wygra z Materlą dostaje pół miliona zł. Coś jak w XIX wieku, że dobry bokser jeździł po większości stanów i robili w miasteczkach zawody: kto go powali to dostaje dużo kasy. Teraz robi to Narkun za grosze, chłop nawet na dożynkach pewnie rekord nabija :korwinlaugh:
Walka dwa na jeden Sosnowskiego z karłami była zabawna.
Wiecej zabawy, więcej beki, a nie profesjonalizacja, freaki próbują udawać zawodowców, sportowców żenada. To już Strelka jest lepsza
Ja bym im zrobił nawet tak, że jak walka będzie krótsza niż 1,5 minuty to zwycięzca dostaje 200 tys. zł (a kto podda kogoś kimurą dostaje 400 tys. zł) a nie jakieś turnieje z oszczędzaniem sił z wyleżeniem rywala...
Japończycy skrócili walki do kilku minut, a nie jakieś rundy.

Jeszcze znalazłem niemiecki odpowiednik Fame, ale jeszcze nie oglądałem.

essa.PNG

Uhuhuhuhu, chyba wylała się na nią fala gówna, że prywatne nagle. XDDD

Back