Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odinstalować i zapomnieć.jakieś porady?
Daj znać czy warto.Rzeczywiście wyskoczyła na ps plus wersja na ps5. Próbuje po raz kolejny.
Żeby nie było. Uwielbiam open worldy i RPG ale jak zaciągnęłam wersję na PS4 swego czasu to wytrzymałem przez 3 godziny po wyjściu z bunkra i nie mogłem się dalej zmusić. Z każdym bugiem byłym tylko bardziej wkurwiony. Skyrima też próbowałem ale to jest kurła jakaś aberracja.Daj znać czy warto.
Jako wieloletni fan serii powinienem zasiąść do serialu, ale jakoś tak boje się tego co zostało tam zaserwowane Bo wiem jaki potencjał drzemie w tym uniwersum.
Czwórka jest ogarnięta już w miarę jeżeli chodzi o błędy.Żeby nie było. Uwielbiam open worldy i RPG ale jak zaciągnęłam wersję na PS4 swego czasu to wytrzymałem przez 3 godziny po wyjściu z bunkra i nie mogłem się dalej zmusić. Z każdym bugiem byłym tylko bardziej wkurwiony. Skyrima też próbowałem ale to jest kurła jakaś aberracja.
Siadaj śmiało - jest dobrze.Jako wieloletni fan serii powinienem zasiąść do serialu, ale jakoś tak boje się tego co zostało tam zaserwowane Bo wiem jaki potencjał drzemie w tym uniwersum.
Wczoraj kupiłem na GOGu i zacząłem pykać w dwójeczke, ależ to "cudownie" wyglądaCzwórka jest ogarnięta już w miarę jeżeli chodzi o błędy.
New Vegas to jest korba dopiero
Ja tak najbardziej lubię dwójkę, jakoś mnie ten klimat i turowy styl zawsze pasował. No i wiadomo, nostalgia bo pierwszy raz w tą grę grałem jak miałem 12 lat.
Piękna sprawa, kawał historii gierWczoraj kupiłem na GOGu i zacząłem pykać w dwójeczke, ależ to "cudownie" wygląda
Fallouty od trójki w górę mają to do siebie że patrząc na ich mechaniki oraz oprawę to albo się je kocha albo nienawidzi ja przykładowo jestem w przeciwnym obozie i w każdym Falloucie spędziłem lekko po 150h a teraz cisnę Fallouta 76 w oczekiwaniu na StalkeraZapomniałem nadmienić że Fallout 4 wersja na ps5 czyli niby super poprawiona i z uwspółcześnioną oprawą to nadal gówno. Szesnastoletni syn podśmiechiwał się że mnie że gram w coś takiego. Jebać niezmiennie tego crapa.