EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Być może kontuzja i maska przeszkadzają w grze. Kiedyś jednak gdy mocno śledziłem piłkę nożną, zawodnik klasy Mbappe miałby w tej fazie już 3 bramki…

Mecz w stylu 1 bramka ( duża szansa, że będzie to szczęście ) i koniec historii.

Pole grania stopera kończy się na środkowej linii.
Chyba że jest 15 min do końca meczu,twoja drużyna przegrywa mogąc odpaść z rozgrywek lub pucharów.Wówczas ta reguła jest mocno naginana lub wręcz przestaje obowiązywać. Przez wiele lat w Barcelonie w takich okolicznościach G.Pique grał praktycznie jako nr 9 w końcowych fazach spotkań.

Chyba że jest 15 min do końca meczu,twoja drużyna przegrywa mogąc odpaść z rozgrywek lub pucharów.Wówczas ta reguła jest mocno naginana lub wręcz przestaje obowiązywać. Przez wiele lat w Barcelonie w takich okolicznościach G.Pique grał praktycznie jako nr 9 w końcowych fazach spotkań.
To już czarna magia ;) oraz kolejny rozdział do dyskusji.

Aż mi się przypomniał ten gol Pique w meczu z Interem na Camp Nou :antonio:

Mikembe dobry kapitan, a myślałem że gnuj, dobrze walxzy

Co kurwa? Villas Boss kandyduje na prezydenta?

Jak kurwa miał być karny za rękę Kopernika, skoro Fullkrug był chwilę wcześniej na spalonym? Kroos powinien wylecieć w pierwszych 10 minutach z boiska, później było jeszcze kilka okazji, żeby go wyjebać. Taylor to był dzisiaj 12 zawodnik niemiecki. Był tragiczny.

Jak kurwa miał być karny za rękę Kopernika, skoro Fullkrug był chwilę wcześniej na spalonym? Kroos powinien wylecieć w pierwszych 10 minutach z boiska, później było jeszcze kilka okazji, żeby go wyjebać. Taylor to był dzisiaj 12 zawodnik niemiecki. Był tragiczny.
A więc jednak, sędzia chuj!

Back