Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pograłem ale kariery nie zrobiłem bo wybrałem .... Za co pluje sobie w brodę do dziś, kolegów..Wiem co to forstoper :)
Chodziło mi o kopanie się po czole w juniorach :)
Pograłeś coś w klubie?
to juz nie jest ta hiszpania, ale to fajna hiszpania

w tym wieku myślałem że tylko bramkarze jeszcze grają.Z komentarzem.Stream TVP sport bez komentarza?
Przecież jest kopyto na majkuStream TVP sport bez komentarza?

Dzięki za info. Włączyłem jakąś atmosferę stadionu.Z komentarzem.

Z komentarzem, bez i z klimatem trybun, hawk eye chyba z innym komentarzem i kamera trenerska więc do wyboru do koloruStream TVP sport bez komentarza?
Stoper nie rusza się na boisku ale jego braki się objawiają jak jest kontra.Pepe 41 latw tym wieku myślałem że tylko bramkarze jeszcze grają.
Można się pojebać na tej stronie.Dzięki za info. Włączyłem jakąś atmosferę stadionu.![]()
Jak? Chociaż potężny GBur dobrze komentuje więc jego mogę słuchać.Dzięki za info. Włączyłem jakąś atmosferę stadionu.![]()
To by było marzenie !!!Stream TVP sport bez komentarza?
Mocna, patriotyczna deklaracjaWar Afryka, płaczek Ronaldo do domu.![]()

Na stronie TVP masz pod streamem miniaturki z opcjami do wyboru.Jak? Chociaż potężny GBur dobrze komentuje więc jego mogę słuchać.
Marzeniem byłoby KSW bez komentarza. Juras ok ale pozostały festiwal spijania z dzióbków i aplikowania wazeliny jest odpychający.To by było marzenie !!!
Oglądam na tv ale ten podolina którego ciągnie bur mnie wkurwia,ale nie bardziej niż Kazek.Na stronie TVP masz pod streamem miniaturki z opcjami do wyboru.
Kazek ma zespół Downa także można mu wybaczyć za to podolin@ typ musi mieć 4 cm kutasa w stanie wzwodu dlatego jest taki cwaniak!!Oglądam na tv ale ten podolina którego ciągnie bur mnie wkurwia,ale nie bardziej niż Kazek.
Chyba dopiero zaczyna. W kanale sportowym lubiłem go słuchać. Borek ma charyzmę, naturalną energię i lata praktyki w głosie więc Podolińskiemu ciężko błyszczeć przy nim.Oglądam na tv ale ten podolina którego ciągnie bur mnie wkurwia,ale nie bardziej niż Kazek.
I do tego regularnie głos szlifuje winem!!Chyba dopiero zaczyna. W kanale sportowym lubiłem go słuchać. Borek ma charyzmę, naturalną energię i lata praktyki w głosie więc Podolińskiemu ciężko błyszczeć przy nim.
Może nie tylkoI do tego regularnie głos szlifuje winem!!