EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Beznadziejne sędziowanie Taylora. Poziom tego meczu wyraźnie go przerasta. Zresztą szybko się zorientował, że popełnił błąd bo zaczyna rozdawać kartki za mniej brutalne faule, niż ten Kroosa.
On już w zeszłorocznym finale Ligi Europy pokazał swój kunszt :kis:

Nie rozumiem promowania Taylora. Parę lat temu była mocna kontrowersja bo wyszło, że jest zameldowany w Wythenshawe (aglomeracja Wielki Manchester) i nie powinien sędziować meczów United. Sędziowie w Anglii mają obowiązek podać jakiemu klubowi kibicują, ale Taylor wykpił się, bo wpisał jakiś klubik z Conference League.

Beznadziejne sędziowanie Taylora. Poziom tego meczu wyraźnie go przerasta. Zresztą szybko się zorientował, że popełnił błąd bo zaczyna rozdawać kartki za mniej brutalne faule, niż ten Kroosa.
Drugi dzisiejszy mecz sędziuje Olivier, więc też będzie wesoło. Tyle dobrego, że UEFA poszła po rozum do głowy i tych hiszpańskich parodystów odsunęła od gwizdania fazy pucharowej

I huj nic nie strzelają. Teraz studio reklamowe, jakie te reklamy są w ogóle głupie to się w pale nie mieści. Nie mogę.
Wjeżdżam w Hades na ps4 na 15 minut.

Nie no, kurwa. Oglądam te powtórki i jak wcześniej pisałem o żółtej, tak teraz dla mnie to jest kier jak chuj i tej esesmańskiej kurwy już nie powinno być w tym meczu

Z czego kurwa ten łeb Węgrzyn się cieszy co chwile jak zabiera głos? Kurwa nigdy więcej na poważnym turnieju dla takiego amatora, chłop Podolińskiego przebija. Wkurwia/irytuje mnie strasznie.

Nie no, kurwa. Oglądam te powtórki i jak wcześniej pisałem o żółtej, tak teraz dla mnie to jest kier jak chuj i tej esesmańskiej kurwy już nie powinno być w tym meczu
Spokojnie przyjacielu, Pedri, jak to ma w zwyczaju, wyliże się ;)

Z czego kurwa ten łeb Węgrzyn się cieszy co chwile jak zabiera głos? Kurwa nigdy więcej na poważnym turnieju dla takiego amatora, chłop Podolińskiego przebija. Wkurwia/irytuje mnie strasznie.

Dla niego Ekstraklasa to był odpowiedni poziom. W meczach międzynarodowych ma tendencję do zapominania w połowie zdania całego wątku wypowiedzi.

Back