GypsyKing
UFC Middleweight
Liczę że Turcja zrobi psikusa po raz kolejnyWiemy że w finale będzie Anglia lub Holandia, pierwsza nie zasługuje, druga nie zasługuje tylko trochę mniej.

I Szwajcaria tez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Liczę że Turcja zrobi psikusa po raz kolejnyWiemy że w finale będzie Anglia lub Holandia, pierwsza nie zasługuje, druga nie zasługuje tylko trochę mniej.

Też jestem za Szwajcarami, liczę że utrą nosa Angolom którzy nie powinni być w tym ćwierćfinaleLiczę że Turcja zrobi psikusa po raz kolejny
I Szwajcaria tez

Tam już chyba jego ojciec zanim matke zapłodnił wiedział, że Moarata będzie strzelał.Morata jebany przygłup
Morata to taki Hiszpański MilikTam już chyba jego ojciec zanim matke zapłodnił wiedział, że Moarata będzie strzelał.

To w takim razie Morata i Lukaku muszą mieć tą samą matkę, patrząc na ich "skuteczność"Tam już chyba ojciec zanim matke zapłodnił wiedział, że Moarata będzie strzelał.

Jeśli Milik jest polska sprzedajną kurw@ to się zgadzam.Morata to taki Hiszpański Milik![]()

Miałem raczej na myśli umiejętność partolenia sytuacji podbramkowych...Jeśli Milik jest polska sprzedajną kurw@ to się zgadzam.
Brak kartki za takie wejście, sędziowie w formie.
On już w zeszłorocznym finale Ligi Europy pokazał swój kunsztBeznadziejne sędziowanie Taylora. Poziom tego meczu wyraźnie go przerasta. Zresztą szybko się zorientował, że popełnił błąd bo zaczyna rozdawać kartki za mniej brutalne faule, niż ten Kroosa.

Drugi dzisiejszy mecz sędziuje Olivier, więc też będzie wesoło. Tyle dobrego, że UEFA poszła po rozum do głowy i tych hiszpańskich parodystów odsunęła od gwizdania fazy pucharowejBeznadziejne sędziowanie Taylora. Poziom tego meczu wyraźnie go przerasta. Zresztą szybko się zorientował, że popełnił błąd bo zaczyna rozdawać kartki za mniej brutalne faule, niż ten Kroosa.
Szkoda że sędziowie KSW nie mają takiego obowiązku. Sędziowie w Anglii mają obowiązek podać jakiemu klubowi kibicują,

Hades jest strasznie uzależniającym gównem, dobre i kilka komnat opierdzielić w czasie przerwyI huj nic nie strzelają. Teraz studio reklamowe, jakie te reklamy są w ogóle głupie to się w pale nie mieści. Nie mogę.
Wjeżdżam w Hades na ps4 na 15 minut.

Spokojnie przyjacielu, Pedri, jak to ma w zwyczaju, wyliże się ;)Nie no, kurwa. Oglądam te powtórki i jak wcześniej pisałem o żółtej, tak teraz dla mnie to jest kier jak chuj i tej esesmańskiej kurwy już nie powinno być w tym meczu
Z czego kurwa ten łeb Węgrzyn się cieszy co chwile jak zabiera głos? Kurwa nigdy więcej na poważnym turnieju dla takiego amatora, chłop Podolińskiego przebija. Wkurwia/irytuje mnie strasznie.