EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Ten cały Mert, bramkarz Turków jak na razie parada turnieju według mnie, co on wyciągnął w ostatniej minucie....

Turasy wszystkich zaskoczyły, rewanż za odsiecz Wiedeńską.
Austriacy nas zlali a z Turkami już sami nie dali rady... :wink: No i chyba się wystrzelali z nami i Holandią po 3 gole...
Ale końcówka mocna bo by mogło być 3:1 a później nawet 2:2
A 26.03 było AUT - TUR 6:1 :lol:
10.06 POL - AUT 2:1
A EURO rozpoczęli od 0:3 z POR a teraz są już w 1/4... taka ta piłka

Austriacy nas zlali a z Turkami już sami nie dali rady... :wink: No i chyba się wystrzelali z nami i Holandią po 3 gole...
Ale końcówka mocna bo by mogło być 3:1 a później nawet 2:2
A 26.03 było AUT - TUR 6:1 :lol:
10.06 POL - AUT 2:1
A EURO rozpoczęli od 0:3 z POR a teraz są już w 1/4... taka ta piłka
Euro rozpoczęli od wygranej z Gruzją, a ten wynik z Portugalią zupełnie nie oddaje przebiegu spotkania

Dobra, czas iść spać, bo wjeżdża potężny analityk Spadek Ulatowski

Dwa dni przerwy, ładujemy baterię i lecimy ze sztosem w postaci Hiszpania - Niemcy :bleed:

Euro rozpoczęli od wygranej z Gruzją, a ten wynik z Portugalią zupełnie nie oddaje przebiegu spotkania
No ale z Czechami też wygrali po golu w 94' a prawie cały mecz grali z przewagą 1 zawodnika... ale najważniejsze że zagrali dobrze w fazie pucharowej

Kur.. w końcu musiał być ten pierwszy raz na tym Euro. W przerwie meczu dopadł mnie sen i wynik sprawdzałem dopiero dziś rano :usunto: Szkoda tym bardziej bo mecz był ciekawy ,toczył się w fajnym tempie i dobrze się go oglądało:childcry:

Kurła jeszcze niewiele ponad 12 h do gwizdka rozpoczynającego pierwszy z dzisiejszych szlagierów na Euro.Oj będzie się działo, będzie :irish:

Laptopaa biorę na robote specjalnie. Narazie mecz euro. Czuję, że Kross tam podaniami porozstawia gówniarzy z Hiszpani. Over 3.5 bramki.

Czujecie to? Z jednej strony ekscytacja że dziś mamy 2 przedwczesne finały, z drugiej strony smutek że już bliżej niż dalej końca. Jednak mistrzostwa, nie ważne czy euro czy mundial poprostu polaryzują, najgorsze też jest to że po mistrzostwach będą musieli odpocząć, nie będzie wcale meczów.
Kiedy ruszają rozgrywki ligowe? Włoska, polska, hiszpańska?

Widzę że o komentatorach piszecie, ja powiem jedno.

Podoliński z Węgrzynem to byłby duet marzeń hejterów, jeden gorszy od drugiego.

To ja już wolę solo w wykonaniu żigolaka RoKo

Back