DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Emocje jak na rybach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa Buksa z Piątkiem to sabotaż, Zielu nie na z kim grać a te drewniaki nic nie wnoszą, gramy w 9
Pewnie wejdzie w 2 połowie przy takim wyniku, może ok. 60'Lewandowski to zagra cos w to euro? Czy czekaja by wystawić go na najmniej wazny mecz z francja ktory i tak bedzie w pizde![]()
ale my to wiemy, kurwa daj nam się pobawić w naiwniakówzero zaskoczenia

Nie ma jaj, nie zrobi tego niestety. Nie będzie chciał poświęcić żadnego zawodnika, nawet gdyby to miało pobudzić cały zespół do działania, a powinien jeszcze w pierwszej połowie robić zmianę i sciagnietemu wytłumaczyć.Probierz dawaj kurwa wędkę Piotrowskiemu i wrzucaj Modzia, nie ma na co czekać do chuja
Buksa przy lagowaniu może być przydatny, Piątek niech spierdala abdullahom bramki ładowaćBuksa już do zmiany się nadaje kompletnie go nie na
To może być piątek Piątka
![]()

Puuu puu puu kurwapo po po po

To tak jak mi aplikacja Superbet jak oglądałem w domusasiad mi bramki spojleruje, bo tvp ma obsuwę

Probierz wyjaśnia takich paziów. Buksa FTW!!!Urbański za Bukse to powinna być pierwsza zmiana.