Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Gamrot, czy który?Wąchacz jajek na trybunach![]()

LoewGamrot, czy który?![]()

Z jakim nr wszedł bo byłem akurat w kibelku i nie wiem komu mam kibicowaćSzplin kurła do piłki nie doskoczył![]()

Za długo masował to dlategoSzplin kurła do piłki nie doskoczył![]()

Wielki, gruby, rudy, z brodąZ jakim nr wszedł bo byłem akurat w kibelku i nie wiem komu mam kibicować![]()
nie pamiętam nr
Wielki, gruby, rudy, z brodąnie pamiętam nr

Stawiaj teraz o 21:00, że obie drużyny strzela goła w pierwszej połowie i drugiej.No i kolejny kupon w dupe...

To ty masz kolegów?A teraz to mnie kolega uprzedził![]()
Ja tak piszę do każdego na COHONES z grzeczności... no może z paroma wyjątkamiTo ty masz kolegów?
Bo inni wolą byku czy mordo 
Szkoty strzelą?Stawiaj teraz o 21:00, że obie drużyny strzela goła w pierwszej połowie i drugiej.
![]()

To co, Neuer już 2 bramki Niemcom wybronił.
Nie lubię chuja ale przy tej interwencji jak wyciągał z okienka wyglądało jakby się zawiesił w powietrzu na sznurkach.
Bardzo na granicy, bo tam był bardziej bark Gundogan, plecy (za barkiem) Węgra... można sobie jeszcze to zobaczyć kilka razy bo wrzuciłem gole z tego meczuKurde tak na granicy ten bark.w bark tam był przy bramce.

Ja jednak chyba stawiam, że w pierwszej nie padnie bramka, a w drugiej strzela oba zespoły.Szkoty strzelą?![]()
Kartki, gole a teraz rożne w zakładach widzę...Szwajcaria wygrywa i ma conajmniej 3.5 rzutów różnych
Zaczynamy tripla na pełnej kurwie