Rododendron
UFC Light Heavyweight
Jestem pewien, że kolejne dwa na dziś akurat wejdą jak w masło

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jacula
Szwaby i Helwety nie odwalą manianyJestem pewien, że kolejne dwa na dziś akurat wejdą jak w masło![]()
![]()

Dla nas chyba dobry wynik ten remis
Teraz to juz dupaSzwaby i Helwety nie odwalą maniany
Mam nadzieję

Dla nas to jest bardzo dobry wynik. Jest pierwsza grupa, gdzie trzecia drużyna może mieć co najwyżej dwa lub jeden punkt (no chyba, że Chorwacja wygra z Włochami lub Albania wygra z Hiszpanią co jest mało prawdopodobne). No tylko my musimy absolutnie wygrać z Austrią bo inaczej to nie ma sensu.

U mnie na razie zielono pograny remis w podwójnej szansie...Teraz to juz dupa
Sztywniutko jeden kupon na dzień
Na helmutow miałem pograne z handicapem -1.5 i korzystny betbuilder na Szwajcarów z kursem 2.05![]()

Patrząc na historię meczy Chorwacji z Włochami to remis jest wręcz wskazany, tyle że po dzisiejszym wyniku tylko zwycięstwo będzie korzystne dla Chorwatów, no chyba że Włochy przegrają/zremisują z Hiszpanią, to wtedy też będą musiały powalczyć żeby być pewne awansu. Natomiast biorąc pod uwagę to że Japonia była w stanie zaskoczyć i pokonać Hiszpanię na Mundialu to Albanii bym do końca nie skreślał.Dla nas to jest bardzo dobry wynik. Jest pierwsza grupa, gdzie trzecia drużyna może mieć co najwyżej dwa lub jeden punkt (no chyba, że Chorwacja wygra z Włochami lub Albania wygra z Hiszpanią co jest mało prawdopodobne). No tylko my musimy absolutnie wygrać z Austrią bo inaczej to nie ma sensu.
Dobry to mecz bedzie dla janusza do piwa?![]()
Fioletowe z domieszką różowego!Co oni za pedalskie, różowe koszulki majo?![]()
No przecież mówię, że pedalskie.Fioletowe z domieszką różowego!

E tam, jeszcze x lat temu róż był męskim koloremNo przecież mówię, że pedalskie.![]()
wszystko jest zawarte w mindfullnesie 

gdzie to nawiązuje do barw narodowych?