Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Jak nikt ?? A Czesiu ???Na Zyzza to już nikt nie wygląda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak nikt ?? A Czesiu ???Na Zyzza to już nikt nie wygląda...
Albance głupie jak Kazik W. Dobrze grali i dwie bramki jak na podwórku !!No to teraz Seferi ufam tobie![]()

To wtedy 4 pkt i - 2 w bramkach, czyli na 100% nie ma pewności...Teraz wygrają, potem remis z Włochami i się prześlizgną do 1/8![]()
Uważasz, że będą cztery drużyny na 6 z lepszym dorobkiem punktowym na trzecim miejscu w grupie? BzduraTo wtedy 4 pkt i - 2 w bramkach, czyli na 100% nie ma pewności...
Teoretycznie jest to możliwe... ale z Włochami to mogą jeszcze przegrać, a wtedy słaby bilans bramkowyKazek
Uważasz, że będą cztery drużyny na 6 z lepszym dorobkiem punktowym na trzecim miejscu w grupie? Bzdura
Czemu Kasjusza od Kazkow wyzywasz ?!Kazek
Uważasz, że będą cztery drużyny na 6 z lepszym dorobkiem punktowym na trzecim miejscu w grupie? Bzdura
Proszę cię, przy 4 punktach wychodzą niemal na pewnoTeoretycznie jest to możliwe...
Haha, chciałem pisać coś innego xDCzemu Kasjusza od Kazkow wyzywasz ?!
Wiem nie jestem taki głupi na jakiego wyglądam ???!!!!Proszę cię, przy 4 punktach wychodzą niemal na pewno
Haha, chciałem pisać coś innego xD
Przez chwilę pomyślałem o tym Cześku...Jak nikt ?? A Czesiu ???

Czwarte miejsce też spokoPrzez chwilę byłem na podium typera![]()

To chyba teraz dobrzeKurwa a zmieniłem z 2:1 na remis w typerze wczoraj![]()
ale szybko się zestarzał kolegi post!A ja wręcz odwrotnie właśnie .. z 22 na zwycięstwo Chorwatów.
Jacula
Lukaka!
co ważniejszy mecz, turniej - klasyka gatunku