Siedem
NoLife FC
Nie prowokuj, poczekaj cierpliwie na olimpiadę z MMAUuu ktoś tu chyba puścił farmazona![]()

I tak kiedyś tu wrzucałem, kto miał widzieć ten widział #kmwtw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie prowokuj, poczekaj cierpliwie na olimpiadę z MMAUuu ktoś tu chyba puścił farmazona![]()

Poka chociaz puchary. Z twoim imieniem zebym miał pewność że to twojeNie prowokuj, poczekaj cierpliwie na olimpiadę z MMA
I tak kiedyś tu wrzucałem, kto miał widzieć ten widział #kmwtw

No przecieżGdzie jest Ernest Muci ?!? Silvinhio pojebało cię typie ?!

Dałem się nabrać.Nazwij profil "Stop praniu mózgów" i podaj tak ordynarnego fejka
![]()
Chyba ranga zawodów nie była na tyle wysoka, bym miał na nich wypisane imię i nazwisko.Poka chociaz puchary. Z twoim imieniem zebym miał pewność że to twoje![]()
Z 35 na 16. Dobry z ciebie negocjator@GypsyKing 16 medali i 4 puchary. Trochę wczoraj podkolorowalem, ale nie specjalnie.

Później się poprawiłem na mniejszą liczbę, powinieneś docenić że teraz uczciwie policzyłem zamiast pisać głupoty ....Z 35 na 16. Dobry z ciebie negocjator![]()
Chodziło o mnie i moją wczorajszą liczbę, dzisiaj jest uczciwieCzemu głupoty przeciez napisałem komplement![]()

Do Kasjusza wam jeszcze dalekoTrochę za dużo tu zasmiecilismy

E tam właśnie gratki sie należą bo posiadanie medali i pucharów świadczy ze sie nie było leniwym grubasem od dzieciństwa.I wszystko, reszta przy innej okazji :D
Dzięki za gratki ale to nie jest kosmiczny wynik, ludzie mają ich znacznie więcej jeśli długo trenują i coś tam potrafią.
Ja też mam w kurwe pucharów i się nie chwalę!! Co prawda lodowych ale puchar to puchar co nie @Cassius42 !!E tam właśnie gratki sie należą bo posiadanie medali i pucharów świadczy ze sie nie było leniwym grubasem od dzieciństwa.
Skończyło się pokolenie złote. Ciężkie lata czekają Chorwatów chyba że zatrudnia Czesława!!Oni kurwa na stojąco grają. Katastrofalna jest ta Chorwacja

Nie Modric ale i tak jest w pyteŁukasz Modrić ufam tobie. 1:1 i będzie zajebiście
Jakby się kolega pochwalił ilością pudełek po pizzach, to pewnie byłby REKORD nie do pobicia, może tylko Juras by mógł tu konkurowaćJa też mam w kurwe pucharów i się nie chwalę!! Co prawda lodowych ale puchar to puchar co nie @Cassius42 !!

Durniak też nie wygląda na Zyzza !!Jakby się kolega pochwalił ilością pudełek po pizzach, to pewnie byłby REKORD nie do pobicia, może tylko Juras by mógł tu konkurować![]()

Na Zyzza to już nikt nie wygląda...Durniak też nie wygląda na Zyzza !!