GypsyKing
UFC Middleweight
A wstaw!Zazdrość przez ciebie przemawia, łapy wilgotne od emocji, palce połamane od mordobicia ale kurwa, nie powiesz że Pan Krecik opowiada farmazony.
Mam jeszcze 35 innych medali, wstawić? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A wstaw!Zazdrość przez ciebie przemawia, łapy wilgotne od emocji, palce połamane od mordobicia ale kurwa, nie powiesz że Pan Krecik opowiada farmazony.
Mam jeszcze 35 innych medali, wstawić? :)
O czterech.Ale jak w spoconych łapkach krecik trzyma swoje skarby.
Krecik jak Al Bundy, który przypominał o 3 przyłożeniach (czy ile on tam ich zdobył w HS)...
![]()

Już kiedyś wstawiałem, to są medale ze sportów walki, nie będę dawał porzywki ;) jeśli serio cię to interesuje to znajdziesz, jeśli nie i zapytasz to wstawię.A wstaw!
Pożywki *Już kiedyś wstawiałem, to są medale ze sportów walki, nie będę dawał porzywki ;) jeśli serio cię to interesuje to znajdziesz, jeśli nie i zapytasz to wstawię.

Co chcesz ujrzeć, jak mój trener ogrywa AC Milan czy moje medale z mistrzostw wojewódzkich?Pożywki *
Nie wiem kiedy to było a nie widziałem więc jeśli nie problem to możesz pokazać
35 medali. RóżnorakichCo chcesz ujrzeć, jak mój trener ogrywa AC Milan czy moje medale z mistrzostw wojewódzkich?
A jak będzie 25 bo podkręciłem liczbę to znaczy że jestem chuj? A ile warty jest jeden puchar w przeliczeniu na medale?35 medali. Różnorakich
A jak będzie 25 bo podkręciłem liczbę to znaczy że jestem chuj? A ile warty jest jeden puchar w przeliczeniu na medale?

Nie wiem z czego się śmiejesz skoro swoimi odznaczeniami mógłbym obdarować 8 użytkowników forum, no ale okej. Jutro cię oznaczę, rozłożę na eleganckim stole wszystkie medale.
Tylko się lekko uśmiechnąłem na wzmiankę o podkręconej liczbie medaliNie wiem z czego się śmiejesz skoro swoimi odznaczeniami mógłbym obdarować 8 użytkowników forum, no ale okej. Jutro cię oznaczę, rozłożę na eleganckim stole wszystkie medale.

Sam nie wiem ile ich mam, rozumisz mordo? :)Tylko się lekko uśmiechnąłem na wzmiankę o podkręconej liczbie medali![]()
4-5 pucharów wyrównuje tę pomyłkę;)
1 puchar = 2 medale
Już kiedyś wstawiałem, to są medale ze sportów walki, nie będę dawał porzywki ;) jeśli serio cię to interesuje to znajdziesz, jeśli nie i zapytasz to wstawię.
Pewnie czytał słynną grę...
W polskim kurwidołku wszystko liczy się 1:1. Żadnych odstępstw.
1 puchar = 2 medale
W polskim kurwidołku wszystko liczy się 1:1. Żadnych odstępstw.
. Chyba że to Puchar KSW, przyznawany nawet za porażkę w 1 r...
1 puchar = 2 medale
Quaresma![]()
Zrobiłem sobie tydzień wolnego... na żądanie...Była baklava dzisiaj ?
![]()