Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
KURWA MAM COS DO POWIEDZENIA BO OSIĄGNĄŁEM WIECEJ W PIŁCE NIZ CZESIO, MAM MEDAL Z PODWORKA NA STADION!KURWA WAŁEK, JAKI SPALONy kurwa PIŁKA NOZNA TO NIE MATEMATYKA I CENTYMETRY PRZEWGI KURWA JEBAC TECHNOLOGIE!

Chyba z podwórka na stadion BROWARKUKURWA MAM COS DO POWIEDZENIA BO OSIĄGNĄŁEM WIECEJ W PIŁCE NIZ CZESIO, MAM MEDAL Z PODWORKA NA STADION!
Zdjęcie wstawić medalu z Gdyni?Chyba z podwórka na stadion BROWARKU

Po dzisiejszym meczu to chyba PorczukałSzkoda Pepików bo Porczugał nie zasługiwała na zwycięstwo tą grą

Tak samo jak szkoda naszych z Holendrami.Szkoda Pepików bo Porczugał nie zasługiwała na zwycięstwo tą grą
KURWA MAM COS DO POWIEDZENIA BO OSIĄGNĄŁEM WIECEJ W PIŁCE NIZ CZESIO, MAM MEDAL Z PODWORKA NA STADION!
DawajChyba z podwórka na stadion BROWARKU

Dawaj OloZdjęcie wstawić medalu z Gdyni?
Tak

Piepszyłeś się kiedyś po kokainie trenerku?

Martwy nie był, ledwie 54 lata, MŚ '14 i zaledwie 20 lat od swojego ostatniego Mundialu...Maradona już był martwy to go mylił z Messim

A czego sąsiad ma mieć lepiej niż my?Szkoda Pepików bo Porczugał nie zasługiwała na zwycięstwo tą grą
Dawaj Olo
Ale jak w spoconych łapkach krecik trzyma swoje skarby.View attachment 101703teraz czekam na opłaconą flaszkę i kiebaba.

Ale raz się uśmiał, jak nie uznali gola Portugali, taki to Pepik ze Szpaka...Weź się idź potnij stary debilu kurwa jak Ci tak szkoda, bo nie mogę tego słuchać. Z czterdzieści razy już powiedział jak mu przykro, że Czesi stracili tę bramkę..
Zazdrość przez ciebie przemawia, łapy wilgotne od emocji, palce połamane od mordobicia ale kurwa, nie powiesz że Pan Krecik opowiada farmazony.Ale jak w spoconych łapkach krecik trzyma swoje skarby.
Krecik jak Al Bundy, który przypominał o 3 przyłożeniach (czy ile on tam ich zdobył w HS)...
![]()