GypsyKing
UFC Middleweight
To i tak lepiej niż na MŚ '14 na Messi'ego mówił Maradona![]()
Pamiętam jak na MŚ na Messiego mówił Maradona![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To i tak lepiej niż na MŚ '14 na Messi'ego mówił Maradona![]()
Pamiętam jak na MŚ na Messiego mówił Maradona![]()

On powinien ekstraklase juz komentować a nie takie turniejeCo ten Szpakowski za bzdury pierdoli. Pojebał wynik Turcji z Gruzją, teraz zrobił mistrzów Europy z 92 z Portugalii kosztem Danii![]()
"co ty masz z tym Maradonem dzisiaj?"

Akurat dobrze to wymawia. Z resztą Mielcar napierdala po portugalsku i też tak wymawia.Co ten Szpakowski pierdoli ? Jaki lełoł na leao ?!??
Co ten Szpakowski za bzdury pierdoli. Pojebał wynik Turcji z Gruzją, teraz zrobił mistrzów Europy z 92 z Portugalii kosztem Danii

Akurat dobrze to wymawia. Z resztą Mielcar napierdala po portugalsku i też tak wymawia.

Rocznik 1951... pewnie nie te okularyCo ten Szpakowski za bzdury pierdoli. Pojebał wynik Turcji z Gruzją, teraz zrobił mistrzów Europy z 92 z Portugalii kosztem Danii![]()

albo już za dużo meczów, no i dawno już past prime... a jedzie tylko na nazwisku
Rafael LyonCo ten Szpakowski pierdoli ? Jaki lełoł na leao ?!??

Ja i tak zawsze mówię, że Panu Darkowi za emocje zawsze dozgonny szacunek.Akurat dobrze to wymawia. Z resztą Mielcar napierdala po portugalsku i też tak wymawia.
Rocznik 1951... pewnie nie te okularyalbo już za dużo meczów, no i dawno już past prime... a jedzie tylko na nazwisku
I do tego szybciej i zdążyłem wrzucić nawet filmik... z Szpakiem w formie...Kurwa @Cassius42 stary chuju musiałeś pomyśleć to samo co ja?![]()

Ale wiek może tylko to powiększyć...To nie kwestia wieku.
Szpaku od zawsze takie babole wali.
Nawet nie zamierzam z tobą w tym konkurowaćI do tego szybciej i zdążyłem wrzucić nawet filmik... z Szpakiem w formie...![]()

Dobra, dobra, jak tak cwaniakuja to niech imię też prawidłowo po portugalsku zaczną wymawiać ;)Akurat dobrze to wymawia. Z resztą Mielcar napierdala po portugalsku i też tak wymawia.
I Kriszczianu Ronałdu, a nie żaden Ronaldo :)Dobra, dobra, jak tak cwaniakuja to niech imię też prawidłowo po portugalsku zaczną wymawiać ;)

I Kriszczianu Ronałdu, a nie żaden Ronaldo :)

Teraz było ewidentnie LyonLijoł![]()

I Kriszczianu Ronałdu, a nie żaden Ronaldo :)