Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak w ogóle to Casius przestał tu pisać od paru dni o temat odrazu stał się czytelniejszy.
.Jeszcze będzie Francja vs Anglia w finale i tam dopiero będą nudy. Przynajmniej nikt nie powie, że to najlepsze Euro w historii![]()
.
Ani nie gadaj. Jak te pizdy będą w finale to nie oglądam.
Nie wywołuj wilka z lasuTak w ogóle to Casius przestał tu pisać od paru dni o temat odrazu stał się czytelniejszy.

Ja mam wrażenie, że kasjusz to multikonto bastka. Jeden przestał pisał to drugi nagle zaczął i nawet zaczyna nieśmiało spamować jakimiś statystykami.Tak w ogóle to Casius przestał tu pisać od paru dni o temat odrazu stał się czytelniejszy.
Haha też tak pomyślałem dziśJa mam wrażenie, że kasjusz to multikonto bastka. Jeden przestał pisał to drugi nagle zaczął i nawet zaczyna nieśmiało spamować jakimiś statystykami.

Dlatego nie użyłem @...![]()
Ja mam wrażenie, że kasjusz to multikonto bastka. Jeden przestał pisał to drugi nagle zaczął i nawet zaczyna nieśmiało spamować jakimiś statystykami.
Haha też tak pomyślałem dziś![]()
Nikt nie chce oglądać antyfutbolu, a tym bardziej antyfutbolu w finale Mistrzostw Europy.
Ani nie gadaj. Jak te pizdy będą w finale to nie oglądam.

Dobra stary wilku. Wierzę na słowoNowicjusze... na kazdym euro śledze ten temat jak juz dochodzi do tej 1/8, no chyba ze mam 2 zmianę to wtedy nie, ale jest weekend, come on!
na półfinałach 1 zmiana więc lajtowo obejrze te mecze

Brałbyś?Arda jest piękny![]()
Nie muszę, już jest w RealuBrałbyś?

To tym bardziej bierz, bo Carletto go nie używaNie muszę, już jest w Realu![]()

Spokojnie, Bangladesza (Rodrygo) się opchnie i miejsce się znajdzie.To tym bardziej bierz, bo Carletto go nie używa![]()
Spokojnie, Bangladesza się opchnie i miejsce się znajdzie.

Jakiego faulu? Aaa. W czasie gry to normalne karne, klasyczna 11 a w rzutach karnych od połowy sam na sam.a co w wypadku faulu, bo bylo by ich w chuj. normalny karny?![]()
Ja tam liczę na powtórkę finału z Mistrzostw Świata 2010Wygrana Turcji to najlepsze co może spotkać Anglików.
Anglia w finale....... Japierdile

Dobrze wiedzieć. Notowania naszych już rosną jak widaćTak wgl wiecie ze tu mozna zmienić głos ?
Wystarczy ze klikniecie "change vote"
Śmieszy, że Francja ma 21.7% glosow na ten moment he he
View attachment 103175

Jakiego faulu? Aaa. W czasie gry to normalne karne, klasyczna 11 a w rzutach karnych od połowy sam na sam.