Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I dobrze, co to za patriotyzm co się zaczyna od "Litwo, ojczyzno moja"? :-) Uczenie się wierszy na pamięć to był cierń w dupie w podstawówce i gimbazie.Nie widzieć Wejście Smoka, to jak nie umieć Inwokacji na pamięć (chociaż teraz wyjebali Pana Tadzia ze szkoły to pewnie tak będzie :( )
Uczenie się wierszy na pamięć to był cierń w dupie w podstawówce i gimbazie.
To oczywista ironia a nie żaden trolling ;)...a porównywanie legendy Pudzilli do legendy Bruce'a to trolling w czystej postaci
Jestem prześmiewcą ludzi, którzy twierdzą, że Lee miałby szanse w walce z topowymi zawodnikami MMA na podstawie tego, że się nim jarali oglądając go w FILMOWYCH walkach i udowadniają to przy pomocy prehistorycznych filmików kręconych kalkulatorem z wyciętymi klatkami gdzie Bruce kopie z prędkością światła. Nie czepiam się Lee jako aktora ani nie krytykuję jego filmów akcji.Keylock, Ty, jako największy przeciwnik i prześmiewca osoby Bruce'a Lee na forum, nawet nie oglądałeś żadnego jego filmu...
Jestem prześmiewcą ludzi, którzy twierdzą, że Lee miałby szanse w walce z topowymi zawodnikami MMA na podstawie tego, że się nim jarali oglądając go w FILMOWYCH walkach
Nigdy nie sądziłem, że pokonałby topowych zawodników MMa, ale tylko, że śmiało by się tam odnalazł i wpasował się w peleton.
Równie dobrze można zestawiać walkę Stallone'a z Tysonem
A co do jarania się, to przynajmniej nie smaruję bzdurnych modlitw do swoich idoli. ;)