Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zazdrosc przez ciebie przemawia Szady HahahahahahHaha, zaraz Pudzian Cię zareklamuje!
PS. Chyba nikt nie skumał, że to fejk konto Mameda
Dlaczego?Zazdrosc przez ciebie przemawia Szady Hahahahahah
Nie no to zart był przeca ,nie zdazyłem z zedytowac zanim napisałesDlaczego?
A no tak. ;)Kazdy wie ze to Łukiego wiekszosc z tych kont
Teraz juz wiem gdzie zdobywasz doswiadczenie do tworzenia Trolowych tematów na cohonesA no tak. ;)
PS. Trollkonto z Pudzianem w UFC jest moje. W dwa dni złapałem półtora tysiąca lajków. :D
7 kaczka jest adminem tej strony :D no motywacja w chujno @kaczka41 motywacja do kolejnych elaboratów teraz chyba jest spora :D hahaha
sprzedawaj, niezły potencjał na farmę lajkówA no tak. ;)
PS. Trollkonto z Pudzianem w UFC jest moje. W dwa dni złapałem półtora tysiąca lajków. :D
przez to na końcu "hahaha" ;)7 kaczka jest adminem tej strony :D no motywacja w chuj
Kto to kupi?sprzedawaj, niezły potencjał na farmę lajków
zapytaj Franka. Kupców byłoby sporo, tylko musisz ogarnąć do jakiej liczby lajków można zmienić nazwę :> Myślisz, że mało firm tak robi? :)Kto to kupi?
Ja jestem na 30. minucie. :D Tylko te przerywniki reklamowe denerwują. Ale pewnie Egzekutor ma z tego sowity hajs, więc się nie czepiam.Jestem popierdolony, jedyny podcast jakiego regularnie słucham, to kaczki
Ja przerwalem na mniej wiecej 3/4, bo robota, ale wieczorem dokończę.Ja jestem na 30. minucie. :D Tylko te przerywniki reklamowe denerwują. Ale pewnie Egzekutor ma z tego sowity hajs, więc się nie czepiam.
Zawsze możesz z tego pliku do ściągnięcia przesłuchać :)Ja jestem na 30. minucie. :D Tylko te przerywniki reklamowe denerwują. Ale pewnie Egzekutor ma z tego sowity hajs, więc się nie czepiam.
W moim słowniku "szmula" to obrazliwe określenie łaski więc dla mnie to dziwnie zabrzmiało zwłaszcza gdy później gratulujesz Wrzoskowi i go pozdrawiasz
Zajebista jest każdym razie.pzdr