Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
serio bedziesz tego sluchal?Szkoda , że trzeba wchodzić na stronę Ma ktoś bezpośredni link?
Wspieraj tworce kurwiu.Szkoda , że trzeba wchodzić na stronę Ma ktoś bezpośredni link?
Szkoda , że trzeba wchodzić na stronę Ma ktoś bezpośredni link?
csii, chciałem żeby zrobiło mu się miłoserio bedziesz tego sluchal?
Chyba wynalazki, jeśli o tym samym myślimy...Jakie kombinacje? Wypraszam sobie
Chyba wynalazki, jeśli o tym samym myślimy...
E. A nie, tamto to nie o Tobie było ;)
E.2 - różne
Pewnie nieprędko@kaczka41 @egzekutor Kiedy kolejny egzipodcast ?
Spokojnie Egzekutor jest jak sraczka, atakuje znienacka i zapowiedzi o emeryturze są chwytem marketingowym.Ten cały Egzekutor to jakaś beksa jest. Zachowuje się jak mała dziewczynka. Cały czas tylko płacze o te jebane wyświetlenia na MixCloud.
A wiadomo, że ludzie pobierają i odsłuchują później, co się nie liczy...
Za parę dni taka fajna gala, walczą najlepsi zawodnicy wagi lekkiej i półśredniej i co? Nie będzie komentarza Egziego? No to chujnia z grzybnią.
Jak mu tak bardzo zależy na cyferkach, to mogę codziennie wchodzić na mixcloud, klikać żeby zaliczało i wychodzić...
Jak mu tak bardzo zależy na cyferkach, to mogę codziennie wchodzić na mixcloud, klikać żeby zaliczało i wychodzić...
Nawet ja mogę sprawdzić Skun, ile mają wyświetleń podcasty, więc albo świadomie wkrecasz forumowiczów, alboś kuchenny tuman,po prostu.Skoro egzipodcast ma srednio 10 wyswietlen a ma juz kika odcinkow to oznacza to ze jest chujowym podcastem. Nie ma sie co oszukiwac i trzeba znalezc inne zrodlo atencji panie @kaczka41
edek to dobryskun? bo to na bank ktos ze starszych uzytkownikowNawet ja mogę sprawdzić Skun, ile mają wyświetleń podcasty, więc albo świadomie wkrecasz forumowiczów, alboś kuchenny tuman,po prostu.
Skoro egzipodcast ma srednio 10 wyswietlen a ma juz kika odcinkow to oznacza to ze jest chujowym podcastem.
Oho widze ze w czuly punkt trafilemNawet ja mogę sprawdzić Skun, ile mają wyświetleń podcasty, więc albo świadomie wkrecasz forumowiczów, alboś kuchenny tuman,po prostu.
Kuchenny tuman nie równa się tuman w kuchni.kuchennym tlumanem?
Kuchenny tuman nie równa się tuman w kuchni.
Ale wyraźnie to za głęboki przekaż, albo w Norwegii coś Ci klapło
A co do podcastów, przeca wiadomo,że jeśli ja bym to chciał wypromować i pomoc Egziemu, to lekko bym przebił Soccer kick Radio.
MetanjabolWyobraz sobie, ze nie potrafie rozkminic psychotropowych epitetow. Co tam teraz wpierdalasz za tabsy?
To wiem, pytam czym przegryzasz.Metanjabol
MetanabolemTo wiem, pytam czym przegryzasz.
A egzi clonazepamem?Metanabolem