Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poszło ponoć ciągiem razem z balaszką.Heel hook na nogę![]()
33:40
I wszystko jasne![]()
Zrobiłem wszystko wcześnie - chodzi pewnie ,że w podcaście juz tak wcześnie omówił Cohones Awards...tak mi sie wydaje...
![]()
Najnowszy Egzipodcast wjeżdża na dzielnię!
Link do pobrania w opisie
![]()
Najnowszy Egzipodcast wjeżdża na dzielnię!
Link do pobrania w opisie
![]()
Jak zlicza? Wejscia, czy całe odsłuchy?16 odsłuchań??
To już Bębny miały 2x więcej.
Wiadomość od Egziemu:
Jak ta część nie przekroczy 50, to zobaczycie kolejne odcinki jak świnia siodło.
Na jakies media spolecznosciowe wrzucasz? Zawsze gdzies szerzej poleci.Nie mam pojęcia. Ale chyba trzeba choć na sekundę włączyć play.
Dodatkowo tam jeszcze podlicza czas odsłuchań zbiorczo.
Egzekutor się naiwnie pociesza, że może ktoś od razu klika w link do pobrania.
Naiwniak jebany![]()
Nie wiem, nie znam sie na tych spolecznosciowkach. Tak patrze Wojta teraz i ma na yt po 200-300 wyswietlen. Może pokaż sie i na yt :). Albo skołuj jakiegos fejma do nagrania, chociaz przez skajpaja.Ostatnio na TT, ale raczej wyjebane mają ludzie, no może poza @VoRaNeK
Czasem na FP Mameda w UFC,ale też kiszka.
Ale jak chujnia, to czego chcieć więcej...?
![]()
YT mnie zastraszył banem i mam zablokowaną możliwość >15 minNie wiem, nie znam sie na tych spolecznosciowkach. Tak patrze Wojta teraz i ma na yt po 200-300 wyswietlen. Może pokaż sie i na yt :). Albo skołuj jakiegos fejma do nagrania, chociaz przez skajpaja.
To podziel na kilka czesci. Jeszcze lepiej.YT mnie zastraszył banem i mam zablokowaną możliwość >15 min
Nie mam pojęcia. Ale chyba trzeba choć na sekundę włączyć play.
Dodatkowo tam jeszcze podlicza czas odsłuchań zbiorczo.
Egzekutor się naiwnie pociesza, że może ktoś od razu klika w link do pobrania.
Naiwniak jebany![]()
Kaczka, skąd ta muzyczka? Chciałbym sobie ściągnąć i słuchać częściej.
Bardzo dobre