tinc UFC Welterweight Sep 20, 2023 #1 Wersją na konsole, jak i również wersja mobilna, ktoś z cohones ma przyjemność grywać ? Z mojej strony, aktualnie, nie lubię iść na łatwiznę, także zbudowałem kadrę tylko i wyłącznie U-21. Trailer : Zapraszam do dyskusji.
Wersją na konsole, jak i również wersja mobilna, ktoś z cohones ma przyjemność grywać ? Z mojej strony, aktualnie, nie lubię iść na łatwiznę, także zbudowałem kadrę tylko i wyłącznie U-21. Trailer : Zapraszam do dyskusji.
Gaara UFC Heavyweight Sep 20, 2023 #2 tinc said: Wersją na konsole, jak i również wersja mobilna, ktoś z cohones ma przyjemność grywać ? Z mojej strony, aktualnie, nie lubię iść na łatwiznę, także zbudowałem kadrę tylko i wyłącznie U-21. View attachment 78294 Trailer : Zapraszam do dyskusji. Click to expand... Pes niestety sie skończył. Kiedyś lepszy niż fifa, a teraz szkoda gadać
tinc said: Wersją na konsole, jak i również wersja mobilna, ktoś z cohones ma przyjemność grywać ? Z mojej strony, aktualnie, nie lubię iść na łatwiznę, także zbudowałem kadrę tylko i wyłącznie U-21. View attachment 78294 Trailer : Zapraszam do dyskusji. Click to expand... Pes niestety sie skończył. Kiedyś lepszy niż fifa, a teraz szkoda gadać
tinc UFC Welterweight Sep 20, 2023 #3 Gaara said: Pes niestety sie skończył. Kiedyś lepszy niż fifa, a teraz szkoda gadać Click to expand... Racja, no ale, sentyment pozostał. Czasy PES 6
Gaara said: Pes niestety sie skończył. Kiedyś lepszy niż fifa, a teraz szkoda gadać Click to expand... Racja, no ale, sentyment pozostał. Czasy PES 6
DIDASKALIA ONE FC Heavyweight Sep 20, 2023 #4 Spierdalać z tym gunwem i oszczanym gunwem w postaci fify (kazdej) Ktoś chętny na jape od Chorwacji?