Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe z kim :)Artur SZPILKAAA
Ciekawe z kim :)
Nigdy nie mów nigdy, z muranskimi była spina a jakoś się dogadali.Widziałeś jak Kasjo zaatakował Fejm , że walczą tam upadli youtuberzy ?
Czyli definitywnie koniec z Fejmem.
Nigdy nie mów nigdy, z muranskimi była spina a jakoś się dogadali.
Pewnie po sparingach, gość może nie ma zakontraktowanych walk ale trenuje.Dlaczego ten Kasjo jest taki obity na tych ostatnich wywiadach ? Wiesz może ?
Pewnie po sparingach, gość może nie ma zakontraktowanych walk ale trenuje.
Przecież trenować dalej może :)No właśnie dziwne , bo gadał że kończy, a oczy całe w sincach.
Przecież trenować dalej może :)
On tak pierdoli z treningami ze nic nie robi a cały czas trenuje jak ma walkę.Ale to Kasjo. U niego trening to jest dziwna sprawa.
Wardega jest spoko, on dobrze będzie prowadził.K..a już myślałem że mam z głowy Wardege to już mu posadkę prowadzącego załatwili.
![]()
Wardega jest spoko, on dobrze będzie prowadził.
Póki co nuda, niepotrzebnie to tak przeciągają.Ja nie lubię typa. Wk.. mnie.
Póki co nuda, niepotrzebnie to tak przeciągają.
DokładnieTaaa gościu wypytuje z kim Wardęga chce walczyć jak gościu ledwo tam wszedł
Kuźwa co mnie obchodzą konflikty wardegi z youtuberami jak i tak nie walczy. Dawać kartę.
Póki co straszna chujniaO kuźwa tragedia. Ten ze skrzydłami jest mega wk...jacy.
Az zgasiłem ten panel.
Póki co żelka gala…Kuźwa coraz ciekawsi Ci zawodnicy :)
To wyjdzie na plus ale ogolnie ta konferencja jest słaba w chuj.Boxdel mówi że Wardęga ma prowadzić od tej pory konfy i cage Fame.
Ja pier....
Jaki plus , to jest tragedia to ja już wolę Boxdela.To wyjdzie na plus ale ogolnie ta konferencja jest słaba w chuj.
Edit Oo muranscy w końcu!!!!