Dzień 210 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj dość mocna pobudka nie widziałem że jestem aż tak zmęczony po weekendzie który w większej części przespałem jak widać się myliłem, dzisiaj udało mi się ponieważ tata był na 2 zmianie w pracy i mógł mnie podwieźć z treningu. Gdyby nie to marznę na przystanku i w domu jestem 22:40. Ale do rzeczy dzisiaj bardzo mocny dzień na siłowni wreszcie wróciła moc która była przed przerwą, dołożyłem ciut ciężaru ale nadal daleko mi do mojej najlepszej dyspozycji. Po Mistrzostwach Polski planuję zrobić jedno wyjście na na siłownię na zrobienie i sprawdzenie rekordów na płaskiej, martwym, przysiadzie, Power Cleanie i Clean and Jerk. To jest przyszłość, ale chcę wspomnieć tylko. Co do drugiego treningu to na MT czuć już moc przygotowań do Mistrzostw Polski leje się ze mnie krew i pot i nie ma, że boli nikt mi nie odpuszcza za co jestem bardzo wdzięczny, walczę w tym roku o medal, jest to moje 2 podejście w Seniorce więc wymagania stawiam sobie. Humor dzisiaj jakiś taki zmieszany, niby się śmieję ale wolałem zostać dzisiaj sam jestem jakiś niedostępny uciekam przed kontaktem z kimkolwiek. Jest to też taki mój sposób na oczyszczenie głowy i nastawienie psychiczne. Zaczynam w tym roku dość szybko bo ostatnio mi coś nie wychodzi :D
Komentarz :
Waga na swoim miejscu, obicnam 100g ziemniaków z ost posiłku i rozbijam śniadania na 2 posiłki po 50g bo 100g ryży nie umie we mnie wejść.
Siłownia : FBW A : Power Clean 50/55/60/62,5kg martwy ciąg + high pull 40/45/50/55kg przysiad przedni 4x5/50/60/70/80kg podciąganie na drążku 4x/9/8/8/7 dipsy 4x5
Suplementacja :
Vitamin A-Z 2 tabletki do śniadania
BCAA 15g na siłowni + 20g po Muaythai
Magnesium Citrate 15g do kolacji
Glucossamin 3 tabsy do śniadania
Hi-Anabol Protein do 2 obiadu
Blade 10g do Muaythai
Dzień 211 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj byłem dość mocno padnięty, niewielka ilość snu w poniedziałkową noc działa na mnie fatalnie, regeneracja dość słaba więc cały dzień chodziłem dość mocno obolały, miałem dzisiaj jechać 1 raz na boks ale niestety kolega z którym miałem się zabrać ma 2 zmianę więc nie było szans się z nim trafić do nowej sekcji jednak wolę pójść z kimś żeby mnie obeznał z klimatem. Co do humoru to raczej średni, trzymam się dalej z boku ludzi nie bardzo chcę nawiązać z kimś kontakt mimo że humor całkiem dobry, chce się skupić teraz na sobie, pobawić się w samotnika żeby na spokojnie dalej sobie układać w głowie, inni będą mi tylko przeszkadzać. Co do treningu, siadł mi nie za dobrze, ręce miałem dość ciężkie do tego ciężkie rękawic bo 16oz, więc łapy szybko zaczęły lecieć w dół. Cały trening przez zmęczenie do tyłka.. muszę jutro już to sobie odbić. Jutro jako dodatkowy bonus wpada mi zrzucenie 2 ton węgla czyli napawać entuzjazmem na treningu znów nie będę ale grunt to zrobić swoje, do scięcia już mam coraz mniej z 71,2 na czczo jakie miałem po okresie roztrenowania, aktualnie 67 na czczo.
Suplementacja :
BCAA 20g po Muaythai
Magnesium Citrate 15g do kolacji
Hi-Anabol Protein 50g do kolacji
Blade 10g do Muaythai
Protein 80 25g do śniadania
Dzień 212 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj ciężki dzień poranne wstawanie mnie zabija, 4:35 to godzina szatana a ja już wstaję i szykuje się na 1 trening nie ma obijania się za półtora miesiąca muszę być jak maszyna nie innej opcji, na treningach jest coraz lepiej, technika coraz bardziej poprawna siły w uderzeniach coraz więcej, tylko pojawia się inny minus powoli dąży zmęczenie którego się obawiam najbardziej, regeneracji u mnie nie ma zbyt wiele bo jest tylko jeden dzień w tygodniu w którym odpoczywam w 100% więc ciało nie wyrabia będę musiał coś pomyśleć więcej, żeby nie zawalić sobie przygotowań, co do humoru to raczej średnio nie ma żadnego buum jest raczej zwyczajnie, dalej staram się częściowo unikać ludzi, nie mam ostatnio o czym z nikim rozmawiać jakoś mam swój świat więc jest raczej źle jeśli chodzi o moje kontakty z innymi
. Co do treningu MT to siadło idealnie na końcowych tarczach niestety brakowało mi pary ale dałem radę, moc na MT jest coraz większa postaram się za jakiś czas nagrać tarczę i fragment treningu ! :D
1- 50g ryżu + Hi-Anabol Protein 50g 2- 4 jaja + 10g masła 3- 100g ryżu + 100g kurczaka 4- jabłecznik oko 90g + Protein 80 50g
Cheat w ciągu dnia :
brak
Suplementacja :
BCAA 20g po Muaythai + 20g po bieganiu
Magnesium Citrate 15g do śniadania
Hi-Anabol Protein 50g do śniadania
Blade 10g do Muaythai
Protein 80 25g do do kolacji
Dzień 213 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj luźniejszy dzień jak każdy czwartek lekkie ładowanie akumulatorów, dzisiaj też niestety na start źle ustawiłem budzik i niestety zamiast ustawić budzik na 5:00 nie przestawiłem go, no i zamiast biegania 12-16km musiałem zrobić tylko rozbieganie 8km więc trening na starcie mi dzisiaj nie siadł, ale plusem tego jest to że więcej siły będzie na jutro. Co do drugiego biegania to też nie było idealne ciężko się na nie zbierałem ale uznałem że muszę wyjść pobiegać, za dobrze by mi było jakbym nie poszedł biegać. Niestety w połowie biegania złapał mnie deszcz więc do domu wróciłem mokry jak szczurek. Całe szczęście dzisiaj też po szkole mogłem na spokojnie wrócić do domu i się położyć spać, niestety spanie to był dla mnie taki teleport bo złamało mnie o 14 a budzik który zadzwonił o 16 aż mnie zaskoczył, po spaniu byłem mocno nie tego, a podnoszenie się z łóżka zajęło mi bardzo dużo czasu jeszcze z 15 minut walczyłem żeby się podnieść. Humor dzisiaj nijaki, pogoda też raczej nie zachęca do czegokolwiek..
Dzień 214 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj mega ciężko dzień czuję się jakby mnie koń kopnął w twarz, siły po całym dniu jak na lekarstwo jedyne o czym już marzę to wskoczyć do łóżka. Cały dzisiejszy dzień to masakra dla mnie od rana wstałem lewą nogą, w szkole bez życia, no i zdarzyło mi się przysnąć na lekcjach takich jak religia czy historia, po powrocie do domu odebrałem małą paczuszkę od kuriera, musiałem domówić thermo fusion bo zapomniałem w ostatniej paczce a waga szła dość słabo więc wolałem się ubezpieczyć za pomocą tej małej paczuszki. Co do treningu to siłownia weszła dość dobrze na większości ćwiczeń kg do przodu, więc siła rośnie, mam nadzieję że zrobię z niej bardzo dobry użytek, cały czas lecę do przodu na 2 tygodnie przed MP robię sobie przerwę od Blade, Kreatyny, Spalaczy niestety część środków jest na liście od WADA więc wolę sobie nie narobić biedy i przerwy od startów na 2 lata. Co do MT to trening raczej techniczny dobiły mnie stacje i worek, ledwo stałem na nogach, po tym treningu wpadło jeszcze kupno izotonika bo strasznie mnie ssało do tego.
Komentarz :
Waga w dół więc jest dobrze, do poniedziałku dieta bez zmian.
Trening :
Siłownia FBW B : Clean and Jerk 4x5/45/50/55/57,5kg przysiad tylni 4x5/60/80/90/95kg wyciskanie na ławeczce 4x5 50/60/65/67,5kg wiosłowanie sztangą 4x15/50kg
Suplementacja :
BCAA 20g po siłowni
Magnesium Citrate 15g po siłowni
Hi-Anabol Protein 25g po siłowni
Blade 10g na Muaythai
thermo fusion 3 tabsy przed Muay Thai
Potas 320mg do kolacji
Carbo Plus 50g po siłowni
Dzień 215 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj dość zwariowany dzień jak na mnie, wstałem o oko 9 rano na czczo wyszedłem biegać czyli tak jak zawsze mam to w zwyczaju, po powrocie szybkie śniadanie i zajęcie się swoim pokojem który błagał mnie już o porządek przez ten bajzel który miałem w głowie jakiś czas temu dopiero teraz zabrałem się za porządki bite 3 godziny sprzątałem ale udało się, później 1 raz od bardzo dawna siadłem do nauki i powiem szczerze kolejne kilka godzin siedziałem nad matematyką żeby zabić parcie na słodkie piłem sporo wody z cytryną i słodzikiem w sumie ponad 3 litry wypiłem, no efekt tego jest taki że teraz siedzi mi to pod skórą. Później po skoczeniu nauki szybki obiad z ziemniaczków i kurczaka a potem godzina drzemki kiedy się obudziłem było już przed 18 zjadłem coś i później wybrałem się na kolejne wybieganie. Po nauce dość mocno mnie bolała głowa musiałem się jakoś zrelaksować, w sumie wyjście na dwór nie pomogło pół miasta chyba "wybierało papieża" czyli bez gaz maski z domu lepiej nie wychodzić do tego zimno i ogólnie nie zachęcająca pogoda do niczego tylko leżenia w łóżku. Humor dzisiaj nie wiem czy dopisuję bo nie było okazji wyjść do ludzi masa obowiązków w domu sprzątanie i nauka raczej siedziałem cicho i w skupieniu więc nie było okazji do narzekania.
Komentarz :
dzisiaj sporo wody, która została waga niestety na ++
Suplementacja :
BCAA 20g po wieczornym bieganiu
Magnesium Citrate 15g po wieczornym bieganiu
Hi-Anabol Protein 25g po wieczornym bieganiu
thermo fusion 3 tabsy przed każdym bieganiem
Potas 320mg do kolacji
Carbo Plus 50g po wieczornym bieganiu
Protein 80 25g do śniadania
Dzień 216 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !
Siemka, dzisiaj wreszcie nastał upragniony dzień nie treningowy, niestety w domu spędziłem bardzo mało czasu, rano wypad na miasto z kolegą pogadać, pochodzić po sklepach w sumie raczej się pośmiać. No i w sumie udało się humor było dzisiaj dużo lepszy, później powrót do do domu zjedzenie na szybko posiłku nr 2 i przygotowanie posiłku nr 3 który zjadłem po saunie, powiem że po saunie nie ważne co jem zawsze jest pyszne i smakuje nieziemsko ! Dzisiaj mocno odpocząłem więc jest szansa na mocny tydzień treningowy, mam nadzieję że wreszcie uda się dojechać na boks bo zabieram się za to od ferii a to już prawie miesiąc jest więc nie jestem z tego powodu dumny
. Dzisiaj od 17:30 przygotowuję się do odpowiedzi z języka Polskiego, no i zakuwam ciut do matury ale nie jest to moje ulubione zajęcie, a teraz uciekam już spac jutro o 5:20 czeka mnie małe bieganko !
Komentarz :
waga wraca na swoje miejsce ! Lecimy dalej, w planach pokonanie granicy 65kg w next tygodniu
Dzień 217 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj od samego początku dnia fatalne samopoczucie, od rana bolały mnie mięśnie i kości, niestety nie był to wynik zmęczenia ani przetrenowania, niestety dorwała mnie choroba, w sumie chyba stało się to na bieganiu, 1 raz od dawna postanowiłem nie zabierać kominiarki i miałem dość mocno odsłoniętą szyję, więc w sumie na własne życzenie ponieważ rano już czułem że pływam a się dobiłem, głupota nie popłaca a Słońce było fałszywe bo świeciło. Co do humoru nie muszę mówić, że jest fatalny, przed treningiem jeszcze nie było źle ale jak się zaczął było coraz gorzej byłem niesamowicie rozdrażniony, nic nie wychodziło, siły w uderzeniach brak, skupienie na prawie zerowym poziomie, nie wiem czy przy życiu nie trzymała mnie tylko przedtreningówka, bo ręce do gardy wracać nie chciały. Teraz kilka dni wolnego, przez 2-3 dni postaram się podleczyć sam, jak nie przejdzie udam się do lekarza. Niestety pech chciał że w czwartek mam egzamin na prawo jazdy postaram się jakoś pozbierać do kupy i pojechać chyba że jutro rano gorączka będzie wyższa niż 39 stopni to poproszę kogoś i pojadę zmienić termin egzaminu, bo chciałbym mieć to już jednak za sobą a nie umawiać się na kolejny.
Kilka dni posty się mogą nie pojawiać, ze względu na mój stan...
Komentarz :
Choroba, przejście tylko na b+t węgle tylko z warzyw. oko 2000-2200kcal.
Trening :
Bieganie : dystans 16km czas 1h 2min 12sek + 6 min przerwy (2min co 4km) tętno 155-160 Maks 246 (błąd) Średnie 156 kcal 701
Muaythai : rozgrzewka shadow box ring przyzwyczajenie do walki klincz 12min co minute nowy przeciwnik bez przerwy tarcze 3x3min
Suplementacja :
Magnesium Citrate 15g do śniadania
Potas 320mg do kolacji
BCAA 15 po bieganiu + 15g po Muaythai
Carbo Plus 75g po MT
Blade 10g przed MT
thermo fusion 2tabsy przed bieganiem + 2 tabsy przed MT
Dzień 220 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !
Siemka, dzisiaj kolejny dzień mojego nic nie robienia przyznam się szczerze że nie znoszę tych okresów bo niby odpoczywam, a tak naprawdę czuję się gorzej wykończony niż normalnie, wiadomo choroba nie wybiera, ale jednak wolę jak mnie omija. Co do całego dnia to do południa leżałem w łóżku wyszedłem jedynie zrobić śniadanie, później zszedłem coś na dół poleżałem i oglądałem tv. Po południu już miałem dość bezczynności i udałem się na spacer godzinka na świeżym powietrzu niestety spowodowała to że nie poczułem się lepiej a wręcz gorzej, widać że jestem jeszcze mocno osłabiony, chciałem iść jutro już coś potrenować na salce ale ograniczę się do zrobienia jakiegoś lajtowego treningu w domu albo wcale odpuszczę wszystko i nie będę nigdzie wychodzić. Humor przez ostatnie dni fatalny..
Komentarz :
dieta jako tako utrzymana brak apetytu dalej pozostaje.
Dzień 221 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj rano dobra pobudka wreszcie miałem siły na coś widać, że brak jedzenia i choroba mnie wykończyły teraz już na szczęście jest dobrze, co do całego dnia to do południa jeszcze nigdzie nie wychodziłem zostałem w domu dla pewności, w tym czasie uczyłem się coś do matury z matematyki i pograłem w stare klasyki jak Gothic 2 NK i Gothic 3, wróciła masa wspomnień, w między czasie na konsolce jeszcze odpaliłem fifę i UFC 3 (x360). Co do humoru, to powiem tak pewne wydarzenia dzisiaj sprawiły to, że humor jest do dupy, jestem mega wściekły. Widać było to na treningu "Miałem swój świat" a na sparingach jak ktoś mi coś dobrze włożył zaraz była z mojej strony dość mocna chamska odpowiedź, w skrócie dzień i trening do dupy przez to ale starałem się ogarnąć.. ale nie bardzo mi się udawało. Co do diety jak widać już wróciłem do trzymania, nie ma opcji że teraz będzie wpadać wiele cheatów został miesiąc do zawodów oko 7kg do zbicia więc muszę się pilnować. Okazało się, że do kategorii seniorów w tym roku dodali klasę "B" czyli dla zawodników z mniejszym doświadczeniem, co jak co ale mam okazję się pod to załapać, bo w Muaythai za sobą mam dopiero 8 walk, ale nie jestem jakoś tym zainteresowany, wolę walczyć zawsze z lepszymi, medal czy wygrana będzie miała lepszy smak.
Komentarz :
Dieta wróciła do południa inna forma.
"Spytałbym Boga jak żyć Choć niewierze w nic widzę w nim słowa szansy [...] Chciałbym uwierzyć w gwiazdy Choć jak na nie patrze brak mi wiedzy o magii Wiem ze muszę przeżyć strach, przezwyciężyć daj mi Każdy tu w coś mierzy sami bohaterzy w akcji. Mam zbyt wiele do stracenia nie oddam życia za bezcen, Nie każdy spełnia życzenia spogląda w myślach na więcej" O.S.T.R - Życie po śmierci
Trening :
Muay Thai sesja 3godzinna : -rozgrzewka indywidualna -shadow box -5x3min praca na worku -sparing 5x3min
Suplementacja :
Vitamin A-Z do obiadu 2 tab
Magnesium Citrate 10g do obiadu
Potas 320mg do obiadu + 320mg do kolacji
Protein 80 25g do obiadu
BCAA 10g do obiadu
Blade 7,5g do treningu
Thermo Fusion 2 tabsy przed treningiem
Dzień 222 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !
Siemka, dzisiaj znów odpoczywam, jestem na antybiotyku muszę dać ciału czas na regenerację. Wczoraj na treningu czułem że nie jestem jeszcze gotowy na powrót na 120% więc dawki treningowe muszę sobie dawkować w jakimś mniejszym czy większym stopniu. Co do humoru to już jest lepiej ale przez chorobę nie bardzo jeszcze mogę z domu wychodzić co mnie smuci bo dzisiaj nie mogłem wyskoczyć ze znajomymi na roweru a szykowała się całkiem spoko ekipa i ciekawy wyjazd. Co do całego dnia to nie robiłem nic wielkiego jedynie jakieś drobne porządki a tak to sam relax większość dnia zajęło mi męczenie Gothica 3 bo strasznie mnie porwało na granie muszę jednak dać sobie na luz żeby się nie zatracić w komputerowym świecie
Komentarz :
Do diety wrzucam pieczywo na rano najlepiej mi wchodzi nie chcę kombinować z ryżem czy ziemniakami.
"Teoria "Titanic" - zatopionych statków. Idziemy na dno, kto gasi światło? Nie ma żartów bez sceny, teatru, premiery, oklasków, kariery, gigantów. No kto gasi światło? (Kto gasi światło? Kto gasi światło?) Anatomia upadku na kredyt."
Suplementacja :
Vitamin A-Z do 2śniadania 2 tab
Magnesium Citrate 10g do 2śniadania
Potas 320mg do 2śniadania
Hi-Anabol Protein 30g do kolacji
BCAA 10g do 2śniadania
Dzień 223 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj kolejny niby leniwy dzień bo niedziela ale jednak coś tak potrenowane miałem, od rana miałem sporo zajęć mimo niedzieli sporo nauki i do dokończenia porządku w pokoju bo święta idą a na sobotę wyłączyłem się z życia bo Gothic, do 15 praktycznie mnie nie było dlatego nie dałem rady zjeść jednego posiłku z b+t który zawsze mam zaplanowany, później na chwile siadłem na komputer sprawdzić pocztę i komunikatory bo jeszcze ktoś mógł pomyśleć że nie żyję a ja tylko zajęty byłem. Co do humoru to dzisiaj nie wiem jak go określić chyba jedynie że czułem się jak maszyna i robiłem to bo musiałem bez przekonania, całe szczęście po bieganiu życie wróciło do mojej osoby. Oraz dzisiaj 1 raz piłem niesamowicie pyszną kawę o smaku waniliowym tak jak nigdy kawy nie lubiłem w jednym momencie się w niej zakochałem, do śniadania chyba kawa wpadnie o ile jej szybko nie zabraknie bo naprawdę jest dobra. Trening dzisiaj mimo takiego dnia określam jako bardzo bo na dość nikim tętnie fajny czas !
Komentarz :
Waga przy powrocie na trening ładnie leci sporo wody którą mam nadzieję na dniach wypuszczę z siebie.
Dzień 224-225 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, poniedziałek jak zwykle dla mnie mocny, każdy tydzień muszę rozpocząć z mocnym uderzeniem żeby reszta tygodnia leciała miło i przyjemnie do przodu bo nabieram rozpędu, co do poniedziałku dzień udany pod względem treningów, treningi siadły niesamowicie jestem z nich mocno zadowolony, niestety co do humoru to był mocno średni, w szkole nauczyciele mieli problem dosłownie o wszystko widać, że maturę przeżywają bardziej niż my, bo my raczej bierzemy to lajtowo "jakoś będzie" a nauczyciele chcą jak najlepiej wiadomo. Ogólnie cały dzień raczej musiałem przeżyć niż z niego korzystać, niestety czasu też było mało nie było czasu na wpis po powrocie do domu o 23 zaraz udałem się spać bo rano czekał mnie egzamin na prawko.
Wtorek :
Rano szybka pobudka bo o 5:20 już byłem na nogach później szybkie śniadanie bo nie było czasu dosłownie na nic wiele rzeczy rano na głowie i stresu. o 6:09 już byłem w busie i jechałem do kuzyna który miał mnie podwieźć na egzamin, czekać zacząłem już o 7:10 bo egzamin miał się zacząć o 7:30 pech chciał że mam nie ładne nazwisko i nie poszedłem w 1 rzucie, no i czekałem w pewnym momencie myślałem, że pomyliłem dni i przeszedłem w nie ten co trzeba ale całe szczęście o 8:20 jeden z egzaminatorów mnie zawołał, o 9:07 byłem już po egzaminie wreszcie z wynikiem pozytywnym ! Jestem mega zadowolony, że zdałem najtrudniejszy egzamin na świecie. Humor przez to cały dzień świetny ! Trening dzisiaj nieco inny nie miałem na celu się zajechać a raczej myśleć przy sparingach i powiem jestem zadowolony z takiego podejścia, mogłem pomyśleć nad kilkoma akcjami i potrenować kontry i uniki niestety kontry dalej u mnie leżą natomiast uniki już mocno na plus ciało potrafi reagować dużo szybciej wystarczy że obserwuje jak przeciwnik się skręca i wiem w jaki sposób mogę się chować przed atakiem. Niestety kontry jeszcze słabe po przyjęciu ataku nie wychodzą automatycznie tak jak powinny tylko jest kilkusekundowa przerwa i dopiero potem kontaktuje że muszę oddać więc ten aspekt muszę poprawić. Jeszcze miesiąc szlifowania formy a potem wielki sprawdzian w Kielcach na Fit Festiwalu :D
Komentarz :
Waga w dół więc idzie zgodnie z planem nie wiem jak będzie po świętach
Cheat w ciągu dnia :
Wtorek :
1 litr Pepsi Twist
jabłecznik domowego wypieku
Suplementacja :
Vitamin A-Z do 2 tab do kolacji
Magnesium Citrate 10g do śniadania
Potas 320mg do obiadu
BCAA 10g do śniadania
Carbo PUR poniedziałek po treningu 50g
Hi-Anabol Protein 50g w poniedziałek po treningu
Blade 10g przed wtorkowym treningiem
Dzień 226 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj dość słaby dzień w moim wykonaniu, nie miałem siły dosłownie na nic wychodzi czas przy którym jestem na redukcji waga leci w dół idealnie co mnie cieszy ale niestety efektem tego jest już dość mocne zmęczenie, mam nadzieję że przez święta odpocznę i będę mógł dalej polecieć z redukcją, mój cel do niedzieli to osiągnąć na wadze 65,x kg mam nadzieję że się uda jestem już niedaleko celu. Co do dzisiejszego humoru to byłem strasznie nerwowy nic nie wychodziło jak miało, nie wyspałem się i ogólnie cały dzień do bani, trening MT też dzisiaj nie siadł tak jak sobie to wyobrażałem nie było energii zero skupienia, ogólnie nie lubię takich dni jak dzisiaj, kiedy wychodzi mój brak mocy...
Komentarz :
dzisiaj ciężki dzień bez motywacji do niczego.
Cheat w ciągu dnia :
Wtorek :
1 litr soku bananowego
kilka cukierków
mleko
Suplementacja :
Vitamin A-Z do 2 tab do obiadu
Magnesium Citrate 10g do śniadania
Potas 320mg do obiadu
BCAA 10g do śniadania
Carbo PLUS po bieganiu 50g
Super Mass 75g zamiast 2 posiłku
Blade 10g przed Muaythai
thermo fuison 2 tabsy przed bieganiem + 2 przed MT
Dzień 227 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj mega fatalny dzień, rano pobudka o 8 no i nie miałem siły na nic, ledwo wygramoliłem się z łóżka i nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić nie miałem siły iść biegać, jedyne o czym myślałem to wrócić do łóżka, w sumie jeszcze chciałem coś zjeść bo nieźle mnie ssało rano waga pokazała 66,2kg czyli najmniej podczas tego okresu redukcyjnego jeszcze mam czas do 22 kwietnia więc te 6kg powinno pójść bardzo łatwo w dół. humor dzisiaj nie za dobry jestem już zmęczony więc raczej bywam zmierzły czekam tylko na święta bo to będą 2 dni luzu kiedy wyłączę się całkowicie od trenowania. Mimo tego mojego dzisiejszego podejścia i wielkiego zmęczenia wpadły 2 treningi w sumie rano wpadł rower bo chciałem sobie pojeździć bo ładnie świeciło Słońce niestety było to tylko złudzenia bo zimno było strasznie a wieczorem wpadło wybieganie bo nie chciałem siedzieć cały dzień w domu po bieganiu waga pokazała 65,9 ale wpadło sporo wody bo ssanie było niesamowite i waga aktualnie pokazuje jakieś 67-68 kg musiałem bym się zważyć ale prawie 2 butle wody wciągnąłem. Co do apetytu to jest raczej średni nie mam ochoty robić jedzenia, ani też jeść stąd na sam koniec wpadł Gainer zamiast posiłku. Co jak co ale miejsce dające podium w ostatnim konkursie dało mi bardzo dużo patrząc na moją ostatnią formę...
Komentarz :
Dzień bez motywacji, momentami odpływałem gdzieś.. waga chyba na minus sporo wody wieczorem poszło.
Suplementacja :
Magnesium Citrate 20g po bieganiu
Potas 320mg po bieganiu
BCAA 20g po bieganiu
Super Mass 100g zamiast kolacji
thermo fuison 2 tabsy przed bieganiem + 2 przed rowerem
Dzień 228 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj kolejny dzień do tyłka mało spania, jakoś się w nocy budziłem rano bez mocy cały obolały, trening biegowy to była istna walka o przetrwanie, ogólnie cały dzień bez ochoty na jedzenie, więcej piłem wody czy herbaty, efektem tego wszystko zostało siedzieć w brzuchu ale spokojnie mam jeszcze miesiąc będziemy dalej ciachać. Co do treningów to tak jak wspominałem trening poranny czyli bieganie to istna walka o przetrwanie mocy starczyło ledwo na jakieś 4km potem już było tylko gorzej modliłem się o koniec ale jakoś udało mi się wrócić do domu, co do drugiego treningu to była wielka moc ale niestety jak to ostatnio u mnie bywa jestem już w zaawansowanej fazie redukcji więc mocy raczej brakuje brakuje węgli, muszę troszkę pomieszać i pomyśleć nad dietą bo to co mam mi się ciut mocno przejadło mam nadzieję że za jakiś czas coś wymyślę jutro nad tym posiedzę i dam znać.
Komentarz :
dzień do dupy, woda podeszła, waga z 66,2 na 66,9 skoczyła na czczo..
Suplementacja :
Potas 320mg po bieganiu
BCAA 20g po bieganiu
thermo fusion 2 tabsy przed bieganiem + 2 przed Muaythai
Blade 10g przed Muaythai
Dzień 229 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj kosmiczny dzień, jak to przed świętami mało czasu na cokolwiek, starałem się coś wymyślić żeby jednak zrobić trening no i się udało rano po zrobieniu lodów i powrocie ze spowiedzi miałem jedyny czas wolny więc wykorzystałem go na trenowanie wpadła całkiem niezła jednostka treningowa i muszę powiedzieć że 1 raz od kilku dni miałem na niej sporo siły więcej niż zazwyczaj, nie byłem zamulony, jedyną wadą było to że w głowie miałem straszny samolot przez pierwsze 4 km strasznie mi się w głowie kręciło, ale później przeszło i bieganie było samą przyjemnością oby więcej takich jednostek treningowych, dzisiaj w sumie humor nijaki bo cały czas musiałem coś robić więc nawet za wiele nie myślałem. Jutro DNT i w poniedziałek na 90% też bo wpada rodzinka.
Komentarz :
mało czasu na jedzenie i na cokolwiek..
Cheat w ciągu dnia :
każdy posiłek po za 1 bo nie było czasu jeść.
Suplementacja :
Vitamin A-Z do 2 tab do śniadania
Potas 320mg po bieganiu
BCAA 20g po bieganiu
thermo fusion 2 tabsy przed bieganiem
Dzień 230 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !
Siemka, dzisiaj dzień świąteczny więc z automatu wrzuciłem na luz. Powiem tak nie lubię świąt, w domu panuje zawsze sztuczna atmosfera, której nie umiem zrozumieć od bardzo dawna, magia świąt też już dla mnie znikła bardzo dawno temu teraz święta pozostały dla mnie tylko wspólna wizytą w kościele i kilkoma dniami wolnego nic więcej. Co do całego dnia, to poranek zaczął się dość śmiesznie nikt nie obudził mnie na czas i musiałem się gonić z domu wyszedłem bez śniadania bez niczego no i udałem się na mszę, później obiad rodzinny składanie życzeń i wszystkie uprzejmości. Po śniadaniu zaszyłem się do swojego pokoju ostatnio bardzo mało z niego wychodzę jakoś nie mam ochoty na nic, siedzę i skupiam się na sobie taki samotnik jestem. Dzisiaj wpadł też film Creed, co dało mi dodatkową dawkę motywacji jak tak dalej pójdzie to przetrenuję się w ciągu jednego dnia. Jutro postaram się wrócić do diety w całości żeby już nie rotować mocno wagą, bo pewnie dzisiaj skoczyło coś do góry ale staram się to kontrolować.
Komentarz :
Dzisiaj miska świąteczna, sporo cukrów ale waga kontrolowana.
Dzień 231 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !
Siemka, dzisiaj już większy powrót do diety niestety trenowane dalej nie było jedynie wpadł rower bo pogoda była piękna i szkoda mi było całego dnia w domu przesiedzieć. Co do całego dnia to humor od rana dobry odpocząłem dobrze pojadłem ryjek sam się cieszy po takiej przerwie, niestety brakuje mi treningów i to bardzo szczególnie że zostało 7kg do zbicia a czasu coraz mniej, co do diety zastanawiam się nad powrotem do diety samuraja bo najlepiej mi waga na niej w dół leciała ale będę to musiał skonsultować. Co do reszty dnia to na rower wyskoczyłem o oko 14:30 a później niestety wciągnęło mnie coś na co od dawna nie miałem czasu i powiem szczerze bardzo mnie pochłonęło, jak dopadłem do komputera i zacząłem grać nie wiedziałem kiedy skończyć, Risen 3 Władcy Tytanów pożarł mój cały czas gra mnie pochłonęła niesamowicie widać, że coś Gothico podobne bardzo mnie wciąga dobrze, że od środy znów nie będę miał czasu na nic, szkoła i słuchanie o maturze
Komentarz :
Dalej miska świąteczna ale w większości wrócone do właściwego toru.
Cheat w ciągu dnia :
czekolada milka Oreo 150g
trochę soku
2 kawałki ciasta
cola 250ml
Suplementacja :
Magnesium Citrate 20g po rowerze
Potas 320mg do obiadu
BCAA 20g po rowerze
Thermo Fusion 2 tabletki przed rowerem
Dzień 232 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj już powrót na stare zasady, nie powiem, że było łatwo bo nie było bo w lodówce dalej masa pyszności która mnie mija ale niestety nie są dla mnie ja sobie pozwolę dopiero 25 kwietnia kiedy wrócę do domu po zawodach z medalem żeby świętować ale to też nie długo bo na koniec maja czeka mnie kolejna walka więc za dużo sobie darować nie mogę niestety taki los fajtera
. Co do dzisiejszego dnia to wstałem sobie o 9 poszedłem biegać na czczo powiem szczerze że tak ładnej pogody się nie spodziewałem dzisiaj bo zapowiadali u mnie burzę i deszcz więc miałem powody do strachu, ale całe szczęście słonko ładnie świeciło cały dzień dlatego też na MT pojechałem na rowerze, jedynie powrót ciężki bo chłodnawo zaczynało być, co do humoru to dzisiaj bardzo dobry odpocząłem sobie i jest idealnie siły dopisują jutro planuję do szkoły nawet jechać rowerem sporo czasu tym zaoszczędzę bo nie muszę stać w korkach tylko sobie wszystko mijam bokiem.
Komentarz :
Miska czysta, waga wróciła na miejsce lecimy dalej !
Suplementacja :
Magnesium Citrate 10g po bieganiu + 10g po MT
Potas 320mg do kolacji
BCAA 10g po bieganiu + 10g po MT
Thermo Fusion 2 tabletki przed bieganiem + 2 tab przed MT
Carbo Plus 50g po bieganiu
Dzień 233 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj pobudka o 4:25 szybkie łyknięci thermo speeda ubranie się i pierwszy trening, powiem szczerze że siły bardzo dużo jak na moje ostatnie dyspozycje, 2 dni odpoczynku dały mi bardzo dużo załadowały mnie glikogenem i treningi dużo lepsze niż były przed przerwą, co do humoru dzisiaj świetny mimo że wizja pojawienia się w szkole nie napawała optymizmem, ale jakoś dałem radę przeżyć, w szkole w sumie już długo nie zostanę bo szykują się wieczne wakacje jak to mówią, co do MT to dzisiaj dość inny trening sporo techniki, no i zabawy z linką trenowana mocno praca nóg, powiem szczerze że to nie pozorne ćwiczenie doprowadziło mnie do tego że lało się ze mnie jak z..., nie miałem pojęcia, że takie coś może być takie wymagające, a jednak. Mam nadzieję, że coś takiego mocno zaowocuje :D
Komentarz :
Miska czysta, waga w dół do końca tygodnia w planach 64
Trening :
Bieganie : dystans 12km czas : 50min 57sek + 6min marszu co 4km 3 min tętno 150-155 średnie : 153 maks : 240 kcal : 579
Muaythai : rozgrzewka sparing 5x3min linka bokserska 8x3min technika 2x5,30min
Suplementacja :
Magnesium Citrate 10g po bieganiu + 10g po MT
Potas 320mg do kolacji
Thermo Fusion 2 tabletki przed bieganiem + 2 tab przed MT
Carbo Plus 50g po Muaythai
Blade 15g do Muaythai (10g przestało klepać
Dzień 234 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj mój ulubiony dzień tygodnia, czwarteczek. Czemu ? Zwyczajnie po maratonie wstawania o 4 rano po powrocie ze szkoły mogę sobie pójść spać no i zawsze wpada 2 godzinki spania zaraz więcej siły i humoru, co do dzisiejszego dnia to pobudka 4:50 wyjście biegać dzisiaj 16km była niezła moc ale momentami też jej brak, poranne 16 zawsze są dla mnie mega ciężkie dzisiaj nieźle dostałem po tyłku i wpadło kilka nie planowanych przerw. Co do humoru dzisiaj całkiem niezły mocno zadowolony ale niestety w szkole dalej nie idzie jak ma iść co bywa frustrujące, niestety dzisiaj wrócił mega apetyt na słodkie z tej racji zaorałem cały internet i zrobiłem sobie fit placek z kaszy jaglanej, jutro pokaże i powiem co mi z tego wyszło bo kucharzem wybornym nie jestem, nawet wodę umiem przypalić
. Ogólnie dzisiaj wreszcie odpocząłem jak mam odpoczywać ! :D
Komentarz :
Miska czysta, dzisiaj mega parcie na słodkie...
Trening :
Bieganie : dystans 16km czas : 1h 7min 57sek + 12min marszu co 4km 3 min tętno 150-155 średnie : 151 maks : 240 kcal : 746
Suplementacja :
Vitamin A-Z do 2 tab do śniadania + 2 do kolacji
Magnesium Citrate 10g po bieganiu + 10g po skakance
Potas 320mg do kolacji
BCAA 10g po bieganiu + 10g po skakance
Thermo Fusion 2 tabletki przed bieganiem + 2 tab przed skakanką
Carbo Plus 50g po bieganiu + 50g po skakance
ZMA 2 tabsy po skakance
Dzień 235 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
PT dzień 82 Piątek
Siemka, wczoraj miałem mega ciężki dzień wieczorem nie umiałem zasnąć bo mój kochany braciszek siedział i darł japę na kompie do prawie 1 w nocy i co przysnąłem budził mnie jego krzyk lub dość mocne uderzenie w blat biurka
, zasnąć zasnąłem gdzieś po 2 w nocy a o 6 pobudka i skakanka mnie czekała, cały dzień przez to byłem mocno osłabiony i myślami błądziłem gdzieś nie wiem gdzie, trening Muaythai to była istna porażka nawet na prostej technice nie miałem na nic siły, nawet Blade nie kopnął mnie tak jak miał kopnąć i nie postawił mnie na nogi, cały dzień mogę uznać za nieudany, z bratem sobie już porozmawiałem
, no i więcej taka sytuacja raczej nie będzie mieć miejsca, na dodatek złego skacząc na skakance rano pękła mi w środku no i tyle z tego miałem...
Komentarz :
Miska nie czysta wieczorem po treningu wleciał baton.
Trening :
Skakanka 54min
Muaythai : rozgrzewka rozciąganie wytrzymałość technika linka i uniki piramida wytrzymałościowa
Cheat w ciągu dnia :
cola zero (dosłownie nawet zero smaku w tym
)
baton
Suplementacja :
Magnesium Citrate 10g po MT + 10g po skakance
Potas 320mg do kolacji
Carbo Plus 50g po bieganiu + 50g po MT
Blade 15g przed MT
Siemka, wczoraj miałem mega ciężki dzień wieczorem nie umiałem zasnąć bo mój kochany braciszek siedział i darł japę na kompie do prawie 1 w nocy i co przysnąłem budził mnie jego krzyk lub dość mocne uderzenie w blat biurka
Próbowałem, namawiałem i nic niestety nie wyszło, jest dopiero w 2 klasie gimnazjum więc jakby się teraz za siebie wziął to za 2-3 lata mógłby już myśleć o tym żeby coś więcej powalczyć ale spróbuję bo wiem, że sporty walki się przydają siedzenie na kompie raczej nie jest wskazane na zbyt długo :D
Dzień 236 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj wreszcie pospałem jak człowiek a nie wstawałem mega wcześnie, w sumie cały dzień coś robiłem w domu miałem mało czasu na cokolwiek, utrzymanie diety dzisiaj było dość ciężkie niestety, mam nadzieję, że nie będzie tak teraz cały czas nie jest to dla mnie zbyt korzystne. Co do poranka to na czczo wpadł biegł na 16km jak to już u mnie bywa w końcowej fazie zbijania wagi mocy było nie za dużo niestety, wpadło kilka nie planowanych przerw żeby jakoś dotrwać do końca, chyba za jakiś czas przerzucę się tylko na skakankę bo dużo mniej inwazyjnie dla mnie pozbywam się z siebie wody, kondycji i tak już nie poprawię, teraz już tylko tnę wagę zostało nie wiele czasu na to a do zbicia nadal 5kg, bo nie siadło mi zbijanie na ten tydzień jak planowałem, jestem o 1kg do tyłu. Co do kolejnej części dnia to o oko 15 pojechałem do miasta kupić nową skakankę, ostatnia nie wytrzymała próby czasu i pękła w samym środeczku
Komentarz :
mega parcie na słodkie, waga -300g od piątku, dzisiaj kolejne 500-600g w dół
Suplementacja :
Magnesium Citrate 10g po MT
Potas 320mg do kolacji
BCAA 10g po bieganiu
Carbo Plus 50g po bieganiu
Dzień 237 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj kolejny dzień treningowy ostatnio ich sporo teraz wolne dopiero wtorek kiedy mam zaplanowaną wizytę na saunie, w weekend miałem sporo pracy i nie było czasu żeby wyskoczyć dlatego zaplanowałem sobie odpoczynek na wtorek. Co do dzisiejszego dnia to był bardzo ciężki dieta mocno kombinowana nie było czasu żeby wcześniej przygotować posiłki, jutro będzie podobnie bo nie mam czasu ich dzisiaj przygotować więc będę rano się gonić jak pies ale mam nadzieję że wyrobię, dlatego do szkoły jutro planuję skoczyć rowerem. Dzisiaj tylko skakanka zamiast biegania, czuję się po niej dużo lepiej i nie mam tak zmęczonych mięśni jak po bieganiu dlatego raczej teraz będą celować w skakankę bo dużo lepiej na niej lecę no i nie muszę wychodzić z domu a ostatnio złapałem jakiegoś lenia na to. Jutro muszę skoczyć też na zakupy bo kończy mi się pokrzywa a teraz będą szły końskie dawki więc muszę się zaopatrzyć w sporą dawkę.
Komentarz :
Niestety nie udało się wbić 64,x na czczo jest 65,4 dzisiaj ale i tak dobrze
Cheat w ciągu dnia :
1 litr soku bananowego (drobne ładowanie)
Suplementacja :
Vitamin A-Z do 4 tab do śniadania + 2 do kolacji
Magnesium Citrate 10g po każdej skakance
Potas 320mg do kolacji
BCAA 10g po każdej skakance
Thermo Fusion 2 tab przed każdą skakanką
Carbo Plus 50g po 1 skakance
Carbo Pur 50g po drugiej skakance
Hi-Anabol Protein 25g po 2 skakance
Dzień 238 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj kolejny dość mocny dzień ale darowałem sobie dzisiaj bieganie zamiast tego wleciała z rana skakanka i czułem, że był to bardzo dobry pomysł bo sił dużo mniej niż zawsze miałem niestety, widać, że wchodzę w ostatni etap redukcji zostało 4kg do zbicia będę walczyć, jak najmocniej ostatnia prosta być może uda się zrobić to na kilka dnia przed walką żeby rozpocząć ładowanie żeby odpalić swój maksymalny poziom. Żeby nie odpaść po 1 walce. Co do całego dnia to humor bardzo dobry. Matematyczka od dobrych kilku lekcji stara mi się udowodnić, że matury nie mam pisać w tym roku tylko poczekać bo jak ona uważa bardzo olewam sobie ten przedmiot i nie robię żadnego postępu, no cóż nie komentuję tego nie ma sensu każdy ma swoje zdanie, przez to dzisiaj z lekcji wyszedłem mega zdenerwowany całe szczęście już wracałem do domu w domu po powrocie wpadł szejk z Carbo Plus i godzinka spania żeby sobie coś odpocząć. Potem kolejny trening powiem tak, do tarcz siła była potem magicznie ze mnie uszła nie jestem z tego zadowolony, jest to znak że mocno wody ze mnie już zeszło...
Komentarz :
waga w dół jestem coraz bardziej zadowolony, być może uda się zejść bez mocne odwadniania
Suplementacja :
Vitamin A-Z do 3 tab do śniadania + 3 do kolacji
Magnesium Citrate 10g wciągu dnia
Potas 320mg do kolacji
BCAA 10g w ciągu dnia
Thermo Fusion 2 tab przed skakanką + 2 przed MT
Carbo Plus 50g w ciągu dnia + 50g przed MT
Hi-Anabol Protein 50g do kolacji
Blade 10g do MT
Dzień 230 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !
Siemka, dzisiaj dzień wolnego 1 raz od dawna w sumie od 9 dni pierwszy dzień wolnego jaki mi wpadł w sumie nie do końca bo do szkoły jednak rowerem i na saunę rowerem ale nie są to duże dystanse no i dobrze odpocząłem, dzisiaj szybki powrót ze szkoły do domu wyszedłem w połowie lekcji bo już nie umiałem wysiedzieć do końca, poszedłem i tyle to co najważniejsze dla mnie zaliczyłem więc dzień nie poszedł na marne, dzisiaj rano ciężka pobudka jak to w każdy wtorek, nie lubię późno wracać do domu bo rano jestem nie przytomny niestety, co do całego dnia to ogólnie humorek mega, w szkole jedynie jakiś zamulony byłem musiałem się rano ratować kawą dość mocną, żeby jakoś do szkoły się zmotywować. Kolejna niespodzianka zastała mnie o oko 15 czemu ? Zawitał do mnie kurier z paczuszką ze wsparciem, dla mnie mega ważna paczuszka bo jestem na 3 tygodnie przed MP do zrobienia mam wagę, a brakowało mi już witamin, magnezu i bcaa na wykończeniu, poratował mnie też spalacz bo ostatni się skończył. Same plusy jak na jeden dzień. Ale Kurier dla mnie najważniejszy dzisiaj, jeszcze raz bardzo dziękuję Kamilowi za wsparcie oraz całemu Hi-Tec Nutrition ! Co do kolejnej niespodzianki to nastała wieczorem przy kolacji, konsystencja BeFit jest dla mnie idealna budyniowa, jak będzie parcie na słodkie to walnę 100ml wody o 2 miarki białka i 100% zadowolenia bo smak nieziemski ! :D Dzisiaj spać pójdę o oko 20:30-21:00 jakiś mega zamulony jestem pewnie przesz szybką pobudkę..
Komentarz :
Cel na DNT zrobiony waga nie podeszła do góry.
Suplementacja :
Magnesium Citrate 15g po saunie
Potas 320mg do kolacji
BCAA 10g po saunie
Carbo Plus 100g na saunie
BeFit 30g do kolacji
ZMA 3 tab do spania
Dzień 230 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !
Siemka, dzisiaj mega ciężki dzień, cięcie wagi daje po głowie, do tego mam straszną stagnację na wadze więc dochodzi lekki stres w komentarzu wyjaśniłem moje dalsze postępowanie ale mam nadzieję, że coś ruszy dalej, w diecie nastąpią drobne zminay wrócę pewnie na dietę samuraja do końca przyszłego tygodnia a ostatni tydzień przed zawodami podział na B,W,T będzie w proporci 5%/90%/5% żeby maksymalnie załadować glikogen. Co do dzisiaj to wstałem o 4:30 i poszedłem biegać potem szybkie śniadanie potem wyjście do szkoły, w szkole wiadomo matura, po powrocie godzinna drzemka i wyjazd na trening niestety siły mnie opuszczają efekt braku węgli niestety, muszę jakoś modyfikować dietę jeszcze bardziej..
Komentarz :
Waga przez ostatnie dni nie chce ruszyć z 64,7 no i powiem tak jak do końca tygodnia nie złamię granicy 63,x to olewam sprawę i nie scinam do 60 nie ma sensu się katować przed tak ważną imprezą zjadę do 62,x i zrobię ładowanie i postaram się zawojować 63,5kg czyli moją starą kategorię.
Suplementacja :
Magnesium Citrate 10g po bieganiu + 20g w czasie dnia
Potas 320mg do kolacji
BCAA 10g po bieganiu + 10g po Muaythai
Carbo Plus 75g w czasie dnia
BeFit 30g do kolacji
ZMA 3 tab do spania
Thermo Fusion 2 tab przed bieganiem + 2 tab przed MT
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.