Drony. Wszystkie. Wszystko o dronach.

Teraz jeszcze hotelarstwo zostanie pozamiatane, dosłownie i w przenośni... Znika zaraz room service, sprzątaczka i co dalej?

Średni zwrot z inwestycji to 2.7 lat...

Mój stary pomysł został właśnie skomercjalizowany... Trochę szkoda, ale co tam, najważniejsze że to działa, więc nie wymyślam głupot tylko działające rzeczy.

No i proszę. Drony są problemem. Rozwiązanie gotowe. Antydron :werdum:

Cena kilka - kilkanaście tysięcy pln.

Można zamówić komplet z platformą, dzięki której nie potrzeba sieci, a drony są autonomiczne - czas lotu do 48 minut, a platforma sama wymienia baterie w czasie poniżej 1 minuty.

Wkrótce debiut na giełdzie.

Elon Musk detonuje bezprecedensową bombę z wnętrza Białego Domu i prosto przed Trumpem: ️

„Nie będziesz musiał pracować dla żadnej firmy już nigdy więcej... Sprawię, że każdy człowiek na Ziemi będzie się cieszył (wyimaginowanym dochodem) jak celebryci!”

Musk rozwiewa tradycyjną ideę „powszechnego dochodu podstawowego”, który rządy rozdzielają, by przetrwać, i przedstawia swoją przerażającą wizję nowego kapitalizmu:
Jak wszyscy staną się bogaci według oświadczenia Muska?

1️⃣ To nie „kieszonkowe”, lecz luksus dla wszystkich na poziomie gwiazd:
Dzięki AI i robotom produkującym dobra i usługi bez granic przez 24 godziny na dobę, poziom życia całej ludzkości wzrośnie, jakby każdy otrzymywał astronomiczne wynagrodzenia!

2️⃣ Opieka medyczna lepsza niż ta, którą ma najbogatszy człowiek na świecie:
Musk zapewnił z pewnością: „Każdy otrzyma leczenie medyczne lepsze niż to, które ja osobiście otrzymuję!”... Superinteligencja AI we współpracy z precyzyjnymi robotami chirurgicznymi dostarczy najlepszą, niemal darmową usługę medyczną dla wszystkich.

3️⃣ Inteligencja dla AI, mięśnie dla robotów, a pojęcie niedoboru finansowego wyparuje:
AI będzie myśleć, a roboty zbudują drogi i budynki, uprawią ziemię i wyprodukują towary. Zniknięcie przymusowej pracy oznacza zniknięcie z ludzkiego słownika frazy „nie mam dość pieniędzy, by kupić”!

Podczas gdy 99% ludzi drży ze strachu przed „kradzieżą pracy przez sztuczną inteligencję”, Musk uśmiecha się i mówi: „Armia robotów pracująca samodzielnie zamieni każdego człowieka w króla żyjącego bez wysiłku!” ⚡️

Back