Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nos sobie zrobił.Nawet Kurilin w formie
![]()
Z muzyki i dziwnych fryzur też ponoć miałem wyrosnąć, ale nie wyszło.Moze za stary juz jestes i nie jara cie to na tyle co dawniej![]()
z calym szacunkiem, ale Dragon skonczyl sie na Z + odswiezone Kai
a teraz...
![]()
Kapitan Tsubasa
Jest też w necie porównanie walki Goku z Bergamo z openingu i z najbliższego odcinka. Widać, że kreska o wiele ładniejsza.Turniej się zaczął. Mega rozróba, pierdyliard wojowników i co ważne - bardzo dobra kreska.
![]()
Piękna sprawa :)Ja również oglądam. Mało tego, zainteresowałem nawet tym swojego ojca
Wiem, że to rozpierdalające, żeby gościu z przedziału wiekowego 55-60 lat coś takiego oglądał, ale jednak.Spodobało mu się i zapierdziela ostro. W parę miesięcy cały 1. sezon przerobiony, czyli jakieś 152 odcinki, teraz leci Dragon Ball Z, który ma coś ok. 290 odcinków, no a później zapodam mu Super...
Ale żeby jeszcze bardziej Was rozbroić, dodam, iż ojciec w pracy rozmawia z paroma ludzmi na ten temat, którzy też oglądają DB.![]()
![]()
Kurwa..... w życiu tego nie oglądałem. Wszyscy znajomi o 15 lecieli do domu oglądać Dragon Ball a ja jak ta pizda siedziałem sam, bo nie miałem w domu RTL czy na jakim to kanale leciało.
Przegrane dzieciństwo![]()
Bajki dla dzieci oglądają...
Może jeszcze założycie temat o śwince pepie i koziołku matołku?![]()