@lugasek @Scurvol ale to nie ma sensu tłumaczyć na forum. Jedna połowa to ignoranci druga to debile. Przecież oni 3-4 lata temu jeszcze wierzyli, że tylko Alistair Overeem koksuje. Tłumaczyłem prostym językiem, że znam nawet słabych Polskich zawodników co ładują drogie to zrobili ze mnie wioskowego głupka. Jak po wielu latach doszli do tego to teraz udają wielkich mędrców. Ten schemat rozumieją najlepiej ludzie którzy sami są kontrolowani. Każdy kto dobrze zna temat i widzi takiego Sejdza czy Conora przed walką z N Diazem to wie, że to ludzie którzy ewidentnie mają dyspensę na branie towaru. Jak Sejdz na początku "kariery" w UFC był tak mocno napizgany to robili mu pod publikę często badania i on wrzucał fotki na FB i Instasramy, a niektóre gogusie z forum pisały "Sejdż jest czysty on tak wygląda bo ma dietę dopięta na ostatni guzik" cytując Mauricza.
Albo jak robili ze Stalowym Koniem takie filmiki o dopingu. Juras jebnooł, że on jest czysty na co Kowalik mało z krzesła nie spadł i się zaśmiał, a Juras się zburzył i mówi "mogę iść na wykrywacz kłamstw"
Był też w GP gość który tłumaczył, że wpadka braci Zielińskich to wałek bo wykryli u nich jakieś kosmiczne stężenie nandrolonu. Według niego ktoś chciał ich wykluczyć z rywalizacji i tak mocno zanieczyścił próbkę metabolitami, że to stężenie było nierealne.
Tu nie ma co udowadniać czy edukować, napiszą ci "udowodnij" "jak masz dowody to idź do prokuratury" albo zrobią sobie z
Ciebie śmiechy jak i zostaniesz forumowym wariatem.