Shajs
UFC Middleweight
Myślę, że nie takie problemy tutaj ludzie mają, a nie leją smutów na prawo i lewo.Myślisz ,że tu chodzi o jakiegoś pierdolonego buka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że nie takie problemy tutaj ludzie mają, a nie leją smutów na prawo i lewo.Myślisz ,że tu chodzi o jakiegoś pierdolonego buka?
Nie takie jak buk?Bo mówię,że nie o to się rozchodzi.Nie powiedziałem nigdy o coMyślę, że nie takie problemy tutaj ludzie mają, a nie leją smutów na prawo i lewo.
O matme i biole na horyzoncie?Nie takie jak buk?Bo mówię,że nie o to się rozchodzi.Nie powiedziałem nigdy o co
Nie dołuj chłopaka, 12 dni mu zostało :DO matme i biole na horyzoncie?
Tak na poważnie z ziomkami z cohones możesz pogadać. Dziewczyna Cie rzuciła? No powiedz, nie będziemy się śmieli.
Przecież młodość to taki piękny okresNie dołuj chłopaka, 12 dni mu zostało :D
x31. Przyłączam się do propozycji powiększenia symboli pasów.
2. Proszę pokazać zdjęcie siostry tsubasy.
1. Przyłączam się do propozycji powiększenia symboli pasów.
Super, teraz jeszcze odnieś się do nieuczciwej przewagi w pasach redakcji :) oraz dawaj fotkę tej siostry Tsubasy. Oglądałem kreskówkę ale siostry nie pamiętam wcale ;(Zrobione :)
Nie podoba mi się, za bardzo rzuca się w oczy, że mam tylko biały.Zrobione :)
Boże, bluźnierca.ale to zdjęcie z młodości. Teraz jest stara i gruba.
Jest biało czerwony pas (w bjj) w ogóle ;)
Powinien być czerwono - czarny , a nie czarno czerwony imo ;)
Ps.Ma ktoś w Polsce real czerwono- czarny pas w ogóle?
Taki kontrolny komentarz, bo chciałem podziwiać mój czarno-czerwony pas. Nie ma to jak 5lat na forum i 700 komentarzy;p
Po prostu wychodze z założenia że jak nie wnoszę nic do dyskusji to nie warto komentować. Bo często jest tak ze dany temat jest już przeanalizowany przez "Cohonosewiczów" na każdy możliwy sposób, a nie lubię powielać czyichś myśli lub pisać #RorystyleNie przejmuj się, ja wchodzę na stronę od 2008, zarejestrowany od 2010 r., prawie zawsze codziennie jestem i spłodziłem 50 pare postów, z czego może ze dwa merytoryczne :) jak mowa jest srebrem, to ja statuetkę "Złote usta milczenia" zgarniam od strzała :)
bardzo dobry komentarz #rorystylePo prostu wychodze z założenia że jak nie wnoszę nic do dyskusji to nie warto komentować. Bo często jest tak ze dany temat jest już przeanalizowany przez "Cohonosewiczów" na każdy możliwy sposób, a nie lubię powielać czyichś myśli lub pisać #Rorystyle