Diablo IV: Vessel of hatred

Na jakiej grasz platformie?

• PS4

Votes: 1 12.5%
  • PS5

Votes: 1 12.5%
  • Xbox

Votes: 3 37.5%
  • PC

Votes: 3 37.5%

• Total voters
    8

cholou92

EFC Africa
Flyweight
Siemano.

Jako że nie znalazłem jeszcze oddzielnego tematu na tym forum, pomyślałem, że założę swój. Łaskawcy z Sony uraczyli nas w tym miesiącu Diablo IV w pakiecie - jako diablosowy nerd od dzieciaka, nie mogłem przegapić okazji.

Ktoś stąd gra aktywnie? Mam parę pytań.

Dodatkowo, chętnie założę klan/dołączę do jakiegoś aktywnego, gram na PS4 (XD), ale mogę używać discorda z telefonu.

Pozdro!

Siemano.

Jako że nie znalazłem jeszcze oddzielnego tematu na tym forum, pomyślałem, że założę swój. Łaskawcy z Sony uraczyli nas w tym miesiącu Diablo IV w pakiecie - jako diablosowy nerd od dzieciaka, nie mogłem przegapić okazji.

Ktoś stąd gra aktywnie? Mam parę pytań.

Dodatkowo, chętnie założę klan/dołączę do jakiegoś aktywnego, gram na PS4 (XD), ale mogę używać discorda z telefonu.

Pozdro!
Cześć, gram z kumplem fabułę, on bardziej w tym siedzi bo ma też drugą postać i dołączył do jakiegoś klanu. W coopie mamy dopiero wbity 55 poziom.
Gramy na PS5.

Też byłem fanem diablo od pierwszej części. Nie wierzyłem, że ta 4 może być aż tak zjebana jak wszyscy mówili. Po 2 godzinach gry przekonałem się, że byłem w błędzie...

Też byłem fanem diablo od pierwszej części. Nie wierzyłem, że ta 4 może być aż tak zjebana jak wszyscy mówili. Po 2 godzinach gry przekonałem się, że byłem w błędzie...
coś poza mikropłatnościami tak wkurwiło?

Jakoś całokształt. Kiedyś była fabuła, prosta mapa i sieczka. Teraz też jest sieczka, ale biegałem bez sensu, robiłem jakieś aktywności widząc innych biegających graczy, a w sumie nawet nie wiem jakie zadanie główne miałem do wykonania. Nie leży mi taki styl rozgrywki.

A ja jbc pisałem poważnie z tym 250 lvl.
Gram razem z moja lubą (ona ma nawet wyższy) I możemy na jakiegoś bossa czy doły skoczyć.
Stajnia Au
Wychylylybymy
Nazwa konta na xbox i nazwa gracza, zaproscie.

250 Lvl. Uległy.
IMG_20230916_211341_114.jpg

System dropu to ostatnie gówno.

W D2 farmileś i po 350 runach na mefista wydropił Ci occulus dla sorca.

Cieszyłeś sie dopóki nie przypomniało Ci sie że jesteś paladynem i to bez enigmy i te 350 runów zrobiłeś piechotą bez teleportu.

Musiałeś potem tego occu sprzedać, najlepiej drożej by coś taniej kupić.

Caly ten system randomowego dropu budował grę bo tworzyła sie społeczność, handlowaleś, kombinowaleś, byla ta nutka niepewności co dropnie. Czy torch którego farmileś miesiąc czasu bedzie akurat dla Twojej postaci.

A tu? Jestes barbem to dropisz itemy wyłącznie dla barba, połowa sensu farmienia została zabita

W żadnym.
Jebać ich, wszystko siła własnych mięśni :bleed:
ja dołączyłem do Laska Horadrimów, bo pucują się, że rzekomo najstarszy klan i blablabla, atmosfera niby spoko ale czasami takie spermiarskie gadki sie odwalaja na discordzie, ze glowa peka

Back