Demografia- niż demograficzny

Z kim Ty gadasz?
zazwyczaj ze sobą, bo zostało kilka osób z którymi da sie rozmawiać o ważnych tematach i polityce bez kłótni i wyzywania od ruskiej onucy/braunova, a że nie często jest okazja do spotkania tych osobników, to co pozostaje
:roberteyeblinking:

zazwyczaj ze sobą, bo zostało kilka osób z którymi da sie rozmawiać o ważnych tematach i polityce bez kłótni i wyzywania od ruskiej onucy/braunova, a że nie często jest okazja do spotkania tych osobników, to co pozostaje
Szanuj sie chłopie

Witam. Chyba pierwszy raz na siebie trafiliśmy. Mam na imię Dżejson. Bezkonfliktowy bo ja w internecie nie posiadam emocji.

I kto według Ciebie przejmie kontrolę ludnościową w Polsce po 2100?

Czarni, Azjaci czy Ukraińcy?
Ukraińców to też praktycznie nie ma. Wojna dobija młodych co zostali. Reszta to albo spierdoliła albo dziady

Skoro oświecone media wszędzie trąbią, jak to fajnie, wręcz modnie być gejem, lesbijką i wyzwoloną kobietą rozkładającą nogi na lewo i prawo, to nie dziwota, że rodzi się coraz mniej dzieci.
Już tu kiedyś pisałem o studentach będących w moim kieracie na stażu, którzy opowiadali, że często udają gejów, bo dzięki temu są zapraszani na wszystkie studenckie imprezy. Po prostu nie można ich dyskryminować.

Attachments

• coh.jpeg
    coh.jpeg
    113.6 KB · Views: 17
Niż demograficzny wchodzi do polskich przedszkoli, a to wśród samorządów wywołuje wizję ograniczenia liczby funkcjonujących placówek edukacyjnych. Z szacunków wynika, że do 2029 r. liczba pierwszoklasistów w szkołach podstawowych ma się zmniejszyć o 25 proc. - Wprost.pl

Według prognoz, już w roku szkolnym 2025/2026 do pierwszych klas trafiło o ponad 30 tys. mniej dzieci niż rok wcześniej. W perspektywie dekady liczba pierwszoklasistów ma zmniejszyć się z około 430 tys. do niespełna 291 tys. rocznie. Z kolei populacja dzieci w wieku 7–14 lat spadnie do 2034 roku o około 570 tys. osób

Źródło - raport klubu Jagiellońskiego

Back